Kızlar delirdim mi ben aynada kendi kendimi korkutuyorum :(

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
53
41
Kızlar dertler beni bırakmıyor gerçekten daha geçenlerde kızım ile ilgili açtım konuyu yine bir derdim var şimdi konuya geçiyorum ben akşamları aynanın karşısına geçtiğimde hani insan aynaya geçip bakar ya aynen öyle 2 dk bakıyorum sonra gözlerimi açıyorum ağzımı açıyorum garip garip şeyler yapıyorum ve üzücü bir durum ama kendimi korkutuyorum kızlar anlamadım neden insan kendinden korkar ki ? birde bunları yapmak içimden gelmiyor tamamen istem dışı sizce nasıl kurtulabilirim bunu yapmaktan ?

Bi sıkıntınız mı var ?

Ben de gecen gun aynaya bakiyordum da, soyle bir aynaya yaklasip direk gozlerimin icine icine baktim. Ve kendimden urktum. Sasirdim hatta niye urktum diye. Bu tesaduftu tabii benim icin, oyle duzenli olarak ya da bir amacla yaptigim birsey degil. Aynada sagimiza solumuza bakiyoruz da, direk gozumuze bakmiyoruz sonucta. Insan deneyince tuhaf oluyor, kendi bakislariyla karsilasip kendini taniyor.

Siz surekli yapiyorsaniz bence buna dert olarak degil, insanin kendi basina kalinca yaptigi sacmaliklardan biri olarak bakin. Tek basinayken herkes sacmalayabilir.

Bence kendinizi aynaya bakmamaya zorlayın. Tabii ki kendinizde korkacak bir şey yok ama bunu bir takıntı hâline mi getirdiniz, yapmadan duramıyor musunuz, bunu bir anlamak lazım bence.

Kızlar dertler beni bırakmıyor gerçekten daha geçenlerde kızım ile ilgili açtım konuyu yine bir derdim var şimdi konuya geçiyorum ben akşamları aynanın karşısına geçtiğimde hani insan aynaya geçip bakar ya aynen öyle 2 dk bakıyorum sonra gözlerimi açıyorum ağzımı açıyorum garip garip şeyler yapıyorum ve üzücü bir durum ama kendimi korkutuyorum kızlar anlamadım neden insan kendinden korkar ki ? birde bunları yapmak içimden gelmiyor tamamen istem dışı sizce nasıl kurtulabilirim bunu yapmaktan ?
Hehehe bende cok yaparım üzülmeyin gecer :)

Bende birkaç sene önce yapardım ağızımı ve gözlerimi kocaman açıp seaim kesilmiş gibi çığlık atmaya çalışırdım hatta.
O zaman bende korkardım kendimden. Ama bir süre sonra geçiyor pek takılcak bir konu değil gibi.

Aaayy ayıp olmazsa acık guleyiiim..hahhahhahahahha

Bakma anacım ozaman..
:D :D canım gülmekte haklısın koca kadın oldum çoluk çocuğa karıştım ama yaptıklarım 5 yaşındaki çocuğun işi :D

Bende birkaç sene önce yapardım ağızımı ve gözlerimi kocaman açıp seaim kesilmiş gibi çığlık atmaya çalışırdım hatta.
O zaman bende korkardım kendimden. Ama bir süre sonra geçiyor pek takılcak bir konu değil gibi.
canım ya sesli güldüm : D

Back
X