- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
-
hangi koltuğu beeğendim canımteşekkür ederim kızlar hepsini tek tek inceledim. çok yardımcı oldunuz. şimdi renge karar vermek kaldı
ekteki koltuk takımının modelinden yaptırmaya karar verdik, ancak renk konusuna takıldım. sizce pembe kahverengi renklerde mi yaptırayım yoksa su yeşili kahve mi?
canım çok sağol yorumun için, salon ciddi olur açık renk yapma deyip duruyor herkes benim de kafam karıştıNeden kahve istiyorsunuz bu kadar çok, bence seçtiğiniz kumaşlar çok ağır, her ne kadar çiçek deseni olsa da bana ruhsuz gibi geldi. Halbuki herkes kahve ve siyah tonlarını terketmeye başladı yavaş yavaş, mobilyalarınız da açık renk, doğal meşe rengine bayılırım çok güzel bir tercih olmuş söylemeden geçemeyeceğim..
Bence açık tonlarla pembe veya yeşili kombinleyin, koltuklarınızı açık tonlar da seçip, üzerine isterseniz pembe, isterseniz yeşil, isterseniz de mavi renkte kırlentlerle canlandırabilirsiniz, benim de oturma odam olmayacak, bir tane 3' lü koltuğu Allah izin verir de o günleri gösterise açık renk yaptırmayı düşünüyorum, tabii kılıflı olacak yıkama açısından, üzerine çiçekli veya renkli kırlentler koyup canlandırmayı düşünüyorum.
Grinin tonları da olur çok fazla açık renk istemiyorsanız, gri ile pembe kombini özellikle beğendiğim, birbirine çok yakıştırdığım bir kombindir ayrıca doğal meşe rengiyle de uyumlu olur..
canım çok sağol yorumun için, salon ciddi olur açık renk yapma deyip duruyor herkes benim de kafam karıştı
haklısın canım, teşekkür ederimSırf salon ciddi olur düşüncesi yüzünden kasvete mi bürüneyim? Koltuklarını pudra pembesi (gayet asil ve şık) berjerlerini de ona uyum sağlayacak desenli bir kumaştan seçebilirsin canımya da tatlı bir mavi de olabilir, perdelerini de uygun tonda seçersen dengeleyebilirsin. Zaten artık oturma odası, misafir odası mantalitesi kalktı. Şimdi insanlar salonlarında yaşıyor, bi diğer odayı ya misafir için saklıyor, ya ardiye gibi kullanıyor ya da minik kendine özel bir alan yapıyorlar.
Şahsen ben şuan ki bekar evimde olan yatağımı götürmek istiyorum, bir de ikea' dan kitaplık ve altı çekmeceli sedir şeklinde olan koltuktan almayı düşünüyorum. Çocuk odası içinde ideal bir düzenleme olur. 2+1 ev' de oturup, oturma odası ayrıca yapan herkes pişman, çocuk olunca tahsis edileceğinden eşyalar boşa çıkmış oluyor. Yani artık salona misafir odası olarak pek bakılmıyor..
yemek odan süpermiş! hangi marka bu? ben de bakmak isterim.merhaba kızlar, yemek odamı aldım, çok az kaldı düğüne ama bir türlü koltuk takımını uyduramadım resimdeki yemek odasına (renk doğal meşe) uyumlu bir koltuk takımı arıyorum salona. aradığım özellikler şunlar;
1. Oturma odasını daha sona yapacağımız için bir süre bizi idare etmesi lazım her yönden, hem misafire hem günlüğe kullanılacak.
2. Başka misafir yatıracak yer olmayacağından yatak olarak da kullanılabilmeli
3. Temizlik açısından yüksek ayaklı olsun istiyorum, zaten yere yapışık modeller sevmiyorum
4. 2 üçlü alayım diyorum yatak olarak kullanmak için, tekli koltuk sevmiyorum onun yerine 2 berjer istiyorum.
bu özellikleri bir arada bulabileceğim ve de yemek odama uyumlu koltuk takımı tavsiye eder misin?
kelebek ten aldım yemek odasını adı rodero gibi birşeydiyemek odan süpermiş! hangi marka bu? ben de bakmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?