Kızlar delirmek üzereyım nolur doğru düzgün bir çocuk doktoru önerin (avrupa yakası)

oğlumu ve kızımı doğduklarından beri pınar hanım takip eder ve daha bir gün asık yüzünü görmedim.hal hatır sorar,güleryüz gösterir,muayenenin haricinde çocuklarımı sever okşar.her ne sorarsam cevabını detayıyla alırım.yeri geldi pazar sabahı bile aradım ve hiç terslenmedim.arkadaşın aksine ben tavsiye ederim.bi kere kendisininde 2 oğlu var yani o da bir anne.ayrıca çok iyi bir doktor.biraz avukatı gibi oldum ama benimde yaşadıklarım bunlar

ben de kesinlikle önermiyorum. 20 günlük bebeğimin kakasında kan vardı . geçer diye gaz ilacı verip eve gönderdi. yavrum 3 gün başka hastanede yattı. bağırsağında amip , makatında da çatlak çıktı. her dr. a güvenmemek gerekmiş maalesef

vatan caddesınde medıpol hastanesı var orda 60 yaslarında prof. bır bey var HANEFİ DEMİRTAŞ aynı zamanda oranın bashekımı
kesinlikle tavsiye ederim avrupa yakasının en ıyı doktorlarından bırıdır memorial hastanesının baş hekimi bile bu doktoru tavsiye ettı
gerçekten mukemel bırı dedemızz cocuklara o kadar ılgılı kı fuzulı hıcbır ılac vermez cocugun bakısından ne oldugunu anlar muayene ucretlerı vs de cok ıyı yanında çalışsan sibel ablamızda oyle telefonla bıle yonlendırıyolar bızlerı gecenın kacı olursa olsun

arkadaşım sorun ne anlamadım neden illaki bir çocuk doktoru arıyorsun.

EBRU81 dediklerine katılıyorum benim de başımdan şöyle bir olay geçti PINAR BALGÖZ ERGÜL ile ilgili
yeni doğan bebeğimizin ilk kontrolü için gittik. ilgisiz alakasız biri oldugunu anladık zaten hal ve hareketlerinden, neyse, topuk kanı alınması gerekiyormuş bizim bilgimiz yoktu çıktık hastaneden öylece kimse bişey demedi doktor da bişey demedi. daha sonra biz telefon açtık kendisi telefona çıkmadı sekreteriyle konustuk, topuk kanı için neden bize birşey söylemediniz dedik, arkadan şöyle bir ses geldi "gitsinler nerde yaptırıyorlarsa yaptırsınlar o gün neden aldırmamışlar da şimdi konuşuyorlar" diye bir cümle. bir doktora hiç yakışmayan bir cümle. hemen hastaneye şikayetçi olduk. başhekimlik tarafından defalarca özür dilendi. daha sonra biraz araştırdık ki biz ilk değilmişiz kendisinden şikayetçi olan... PINAR BALGÖZ ERGÜL doktorun adı

ben kesinlikle Pınar Balgöz Ergül tavsiye etmiyorum. yeni doğan bebeğimizin ilk kontrolü için gittik. ilgisiz alakasız biri oldugunu anladık zaten hal ve hareketlerinden, neyse, topuk kanı alınması gerekiyormuş bizim bilgimiz yoktu çıktık hastaneden öylece kimse bişey demedi doktor da bişey demedi. daha sonra biz telefon açtık kendisi telefona çıkmadı sekreteriyle konustuk, topuk kanı için neden bize birşey söylemediniz dedik, arkadan şöyle bir ses geldi "gitsinler nerde yaptırıyorlarsa yaptırsınlar o gün neden aldırmamışlar da şimdi konuşuyorlar" diye bir cümle. bir doktora hiç yakışmayan bir cümle. hemen hastaneye şikayetçi olduk. başhekimlik tarafından defalarca özür dilendi. daha sonra biraz araştırdık ki biz ilk değilmişiz kendisinden şikayetçi olan... PINAR BALGÖZ ERGÜL doktorun adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…