ayy yok kuzum şuan oyle bseye kalkışamam bide bişey olur damarlar var içinde sonuçta :S doktorun verdiği ilaç zararlı demiyorum sadece zararsız ilaç olmadığı için kullanmak istemedim..memeyi iple sıkı bağlanacak bir kaç güne kopacak ama hamilelikte ne sekilde olur orda tereddütteyim
kızlar merhaba, hamile kalmadan öncede vardı ama kabız olduğumda çıkıyordu sadece proctolog dye krem var oonu sürüyodum hemen geçiyrdu. ama şuan hamileyim ve çok fena buyudu canımı çok acıtıyor.
doktoruma söyledim bi hap verdi ama ben hap kullanmak istemıyorum, idrar yolalrım yuzunden yeterince hap kullandım. artık ilaç kullanmak ıstemıyorum. krem gbi bşeyler olsa dha iyi olucak varmı bıtkısel zarar vermeden geçirçek bişeyler bildiğiniz.
Cnm doktora gttiğimde diyim bari benim kabızlığım yok meme oluştu oturamıyorum dıyım. gerçekten çekmeyen anlamaz berbat bişiy bu yaaaAyyy çok fena, aynı haftalarda başlamıştı benimde. Delirmek üzereydim, herkes doğumu sorarken bende popomun üstüne oturamama derdindeydim. Sırf bu sebepten normal doğum yapacağım için 39 haftalıkken sezaryen oldum, bana doktorum krem vermişti. Şuan hatırlamıyorum ismini evde krem ama, bence doktora danışın.
ayy yok kuzum şuan oyle bseye kalkışamam bide bişey olur damarlar var içinde sonuçta :S doktorun verdiği ilaç zararlı demiyorum sadece zararsız ilaç olmadığı için kullanmak istemedim..
Cnm doktora gttiğimde diyim bari benim kabızlığım yok meme oluştu oturamıyorum dıyım. gerçekten çekmeyen anlamaz berbat bişiy bu yaaa
evet cnm o yüzden artık ilaç kullanmak istemıyorum krem flan olsa hem ilaç ağrısını kesmiyo ki zaten benim oraya sürüp hemen rahatlayabileceğim bişeye ihtiyacım varhaklısın canım sende sürekli ilaç kullanmışsın ben bile sevmem alerji ilacımı bile içmem
inşallah cnm ama basurun normal doğumuma engel olmasını asla ıstemıyorummm yaa =)))) benimde ishalde snra fenalaştıBende kabız değildim, aksine ishaldim :) Hatta doktorum doğum başlamış olabilir gel demişti. Ama maalesef bitmek bilmeyen ishal basurları delirtti. Doktorum hep normal doğum yapacaksın derken beni o halde görünce "bu halde perişan olursun" demişti. Hayatımın en doğru kararıydı sanırım sezaryen olmak. Çekmeyen bilmez gerçekten, bir an evvel atlatır ve kucağına bebeğini sağlıkla alırsın inşallah.
bende hamileliğimin som haftalarında olmuştum sıcak suyla yıkadım sürekli her tuvalette basur olan bölgeyi bide bebek temizleme pamuklarını sıcak koydum basurun üstüne hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kurtarsınkızlar merhaba, hamile kalmadan öncede vardı ama kabız olduğumda çıkıyordu sadece proctolog dye krem var oonu sürüyodum hemen geçiyrdu. ama şuan hamileyim ve çok fena buyudu canımı çok acıtıyor.
doktoruma söyledim bi hap verdi ama ben hap kullanmak istemıyorum, idrar yolalrım yuzunden yeterince hap kullandım. artık ilaç kullanmak ıstemıyorum. krem gbi bşeyler olsa dha iyi olucak varmı bıtkısel zarar vermeden geçirçek bişeyler bildiğiniz.
teşekkürler cnm benimkini sıcak su etkilemıyor artık malesefbende hamileliğimin som haftalarında olmuştum sıcak suyla yıkadım sürekli her tuvalette basur olan bölgeyi bide bebek temizleme pamuklarını sıcak koydum basurun üstüne hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?