Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse tavsiye etmiyor cnaim onu cabuk bozuluyormus.arstiriyorum kizlar hala kararsizim bu arad minik oglusm uyandi onun yanina gitmeliyim.herkese teseküürler.
arkadaslar kizmayin sadece acil cvp almak istedigim icn yazdim yoksa sizleri mesgul etmek istemem yardim ederseniz sevinirim.kizlar banyom cok kücük camasir makinam zor sigdi üstüne bide kurutmayi korsam cok daraltir oyüzden sizlere sorum su; yarin kurutma makinasi almayi düsünüyorum benim bi odam var kalabalik odasi orda pencere falan yok.sizce o odaya makinaya koysam bi rahatsizlik verirmiki ha bide balkonum cok büyük ama kapali degil,fazla yagmur falan almiyor yinede bi kösesine koysam makinaya bisey olurmuki soguklarda.malum soguk bi ülkedeyim.neyse sizce bu iki yerden hangisine koymayilim.cevap verenlere simdiden tesekür ederim kizlar![]()
kurutma makinasini hava almayan bi yere koyarsan makinenin biraktigi nem duvarlari kufletir bence sonucta makine suyu kurutuyo o nemi buhari disari veriyo havasiz bir yerde olmaz :26:
canim camasir makinesini nasil bagladin tesisat varmiydi evde ?
vallahi aldik bugün arkdasim aynen kilerede kyodum mutfak cok yakin o odaya artik makinayi acinca cami bol bol acip havalandirmam lazim napim.camasir makinasini banyoya koyduk canim.benim kaynim o isleri yapyior geldi bagladi sagolsun hic bi problemde yasamadim.