Kızlar dert degıl ama bı sorum var...

Arkadasim ben yillardir kullaniyorum kurutma makinesi benim kullandigimin hortumu yok,sadece bir tank gibi birsey var yaninda sular onun icine doluyor her kurutmadan sonra suyu bosaltiyorum.

kimse tavsiye etmiyor cnaim onu cabuk bozuluyormus.arstiriyorum kizlar hala kararsizim bu arad minik oglusm uyandi onun yanina gitmeliyim.herkese teseküürler.

Benimde önerim çamaşır makineniz eski ise, kurutma makinesi ayrı alıcağınıza ikisi bir arada olanlardan almanız. Zaten hemen hemen aynı fiyata geliyor.
"Kimse tavsiye etmiyor çok çabuk bozuluyormuş" yazılmış ama ben kullanıyorum gayetde memnunum. Marka vermek doğru mu bilmiyorum ama mesela Bosch gibi hem kurutma hem yıkama yapan makinelerinin de öyle çabuk bozulcağını da sanmıyorum. En azından ondan ona at yapmazsın. Tek programda hem yıkama, kurutma yapabilirsin.

Yine de tercihin ayrı almak olursa, kesinlikle üst üste konulmasını tavsiye etmem ben. Her ne kadar günümüzde artık çamaşır makineleri, eskilere nazaran daha sessiz, daha hareketsiz çalışıyor olsa da, zamanla üst üste koymaktan hem fazla ses, hemde çalışırken sallanacaktır. Üstelik banyoda da güzel bir havalanma yoksa, altta ki makine biraz bile ısındıgında, üstteki kurutma makinesinin buharlaşmadan altının çürüme ihtimali var. Kilerde olması daha iyi vesselam.

benim kurutmam yok ama olanlar camasir makinasinin uzerine koyuyorlar..alttan alip yukari ativeriyorlar..boylece camasirlari tasima islemi olayi olmuyor...

bencede kilere olabilir, balkona her ne kadar olsada ben koymazdim makinayi...cunku ne kadar islanmasada nem paslandirabilir ve kis mevsiminde donma ihtimali yuksek.

arkadaslar kizmayin sadece acil cvp almak istedigim icn yazdim yoksa sizleri mesgul etmek istemem yardim ederseniz sevinirim.kizlar banyom cok kücük camasir makinam zor sigdi üstüne bide kurutmayi korsam cok daraltir oyüzden sizlere sorum su; yarin kurutma makinasi almayi düsünüyorum benim bi odam var kalabalik odasi orda pencere falan yok.sizce o odaya makinaya koysam bi rahatsizlik verirmiki ha bide balkonum cok büyük ama kapali degil,fazla yagmur falan almiyor yinede bi kösesine koysam makinaya bisey olurmuki soguklarda.malum soguk bi ülkedeyim.neyse sizce bu iki yerden hangisine koymayilim.cevap verenlere simdiden tesekür ederim kizlar:16::16:

Önceki evimizin banyosu çok küçüktü, ben çamaşır makinemi dahi sığdıramadım.Ama ev büyüktü boş 2 odamız vardı, en küçüğü banyanun yanındaydı makineyi oraya koydurduk, küçükte bir delik açtık (ev sahibinden izin alarak tabi), o oda çamaşır odam olmuştu...Bence gayet iyi düşünmüşsün o odayı :))

Benim çamaşır makinemde sığmadığı için antrede kurutmayıda üstüne monte ettirdik.Bence siz çamaşır makinenizide mümkünse kiler odasına alın çok rahat edersiniz olmuyorsada sadece kurutmayı koyarsınız.Bu arada benden bir tavsiye yünlü kazaklarınızı ve benzer şeyleri kurutmaya atmayın çıkınca minnacıkkalabilir:)) ama beyazlar konusunda çok çok iyi oluyor kılı tozu çekiyor mis gibi :)

kizlar yorumlariniz icin cok sagolun.kiler odamda ne su baglayacim biyer ver makinaya nede su bosaltacak biyer.evi kirip dökmem lazim onuda yapamam cünki kiradayim.yurtdisinda kaliyorum ve burda kesinlikle yasak yoksa cok para ödemem lazim.camsir ve kurutmayi bi arad alirsam sigmiyor cünki benim camsir makinam 5kiloluk ve hemen yaninda kalöför var ve genislik olarak dipdibeler.kurutmali makinalar 7,8kiloluk ve eni sigmiyor dogal olarak.koridorumda koyacagim bi yer yok.tek sansim kiler ve oraya koycam sanirim.

hmmmm ben de ikisi bir arada olanlardan kullanıyorum 2bçk yıldır çok memnunum Bosch markası fakat son dediğinden sonra anlamsız oldu bu sanırım... o zaman en mantıklısı kiler olacaktır, kolay gelsin :)

kurutma makinasini hava almayan bi yere koyarsan makinenin biraktigi nem duvarlari kufletir bence sonucta makine suyu kurutuyo o nemi buhari disari veriyo havasiz bir yerde olmaz :26:

canim camasir makinesini nasil bagladin tesisat varmiydi evde ?

Son düzenleme:
kurutma makinasini hava almayan bi yere koyarsan makinenin biraktigi nem duvarlari kufletir bence sonucta makine suyu kurutuyo o nemi buhari disari veriyo havasiz bir yerde olmaz :26:

canim camasir makinesini nasil bagladin tesisat varmiydi evde ?

vallahi aldik bugün arkdasim aynen kilerede kyodum mutfak cok yakin o odaya artik makinayi acinca cami bol bol acip havalandirmam lazim napim.camasir makinasini banyoya koyduk canim.benim kaynim o isleri yapyior geldi bagladi sagolsun hic bi problemde yasamadim.

vallahi aldik bugün arkdasim aynen kilerede kyodum mutfak cok yakin o odaya artik makinayi acinca cami bol bol acip havalandirmam lazim napim.camasir makinasini banyoya koyduk canim.benim kaynim o isleri yapyior geldi bagladi sagolsun hic bi problemde yasamadim.

İyi sansliymisin sen beni biliyon ayni ulkedeyiz banyoda koyacak yer yok zaten evde tesisatta yok :1:
Camlarini bol bol ac makineyi kullanirken ev nemlenirsr bidaha zor kurtulursun saglik acisindanda iyi degil ;)

Back
X