- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
İyi geceler arkadaşlar bugün biraz dertlesmeye ihtiyacım var. Şimdi yazacaklarim eğer yapmazsam hep ölene dek içimde kalacak şeyler .eşimle 10yil önce severek evlendik....istiyorum ki sevdiğim şeyleri yapiyim heyecanlaniyorum hevesim kursagimda kalıyor. .. mesela bir enstrüman caliyim şarkı söyleyim eşim eşlik etsin ama onemsemiyor heyecanim yok oluyur... bazen içelim bazen aglayalim vs. Ağladığım da gelip sarılsın boynuma (saatlerce agladığım bir gun agladigimi görüp elestirmisti annem vefat etti onun icin aglamistim)..şefkat göstersin sevdiğini ben görebileyim.. sonra balık tutmaya gidelim ..kitap okuma saatimiz olsun kitap okuyalım bol bol ,kahve içelim ,sohbet edelim ,paylasimimiz olsun.. Mesela mutfaktayken sarılıp öpsün pat diye gelişsin birseyler ama 50 gün yanına gitmesem gelmez yanıma ...reddediliyorum çoğu zaman aşağılık bir kadın gibi hissediyorum kendimi ..derseniz kendine bak ben zaten bakımlıyim güzel bir kadinim ( görüntü olarak bir bakanın bir daha baktığı bir kadinim bunu söylüyorum begenmediginden değil bu özel durum)Çocuk için baya uğraştım 2.çocuk istiyor ama hareket yok 3 ovitrellle igne sonrasi Dr un yazdığı gunleri degerlendirmeden geçen ovulasyon dönemleri... yoruldum artık tek başıma cabalamaktan..Ben sevilmeyi severim değer verilsin isterim ama hepsi karşılıksız .. aslinda iyi bir adam duygularini pek gostermeyi sevmez aldatiyor mu derseniz bilmiyorum ama yatana kadar is msjlari konuşmaları ..salonda oturan 2 yabanciyiz biz.. hiç bir paylaşımı olmayan tatil günlerinde evde oturan içi geçmiş bir hayatım var ben yoruldum cabalamaktan...siz de benim gibi misiniz benim gibi olan var mı. ..Sanki günlerim kendimi iyice degersizlestirerek geçiyor ömrüm böyle geçsin istemiyorum ama geçiyor. .