• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dertlesmek istedim

Evliliğiniz nasil

• İlk zamanlarda olduğu gibi güzel

• Sonradan sıradanlasti

• En başından beri istediğim gibi olmadi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Değişmeyecek çok konuştuk karakteri malesef bu.. benim de anlattığım gibi iste 10 yıllık evliliğimin bir kere temizliğe yardım ettiğini bilmem mesela hamilelikte bile..mesela küser hep ben giderim haklı olsa da olmasa da aklınıza gelebilecek herseyde ilk adımı ben atarim.. ben mi bu hale getirdim derseniz çoğu şey hep böyleydi daraldim ben adım attim mecbur kaldım.

'hayat şarkısı' dizisindeki gibi hep baş roldeki kadın uğraşıyor evliliği için. :)
Erkekler hep klasik. Alıştırmışsın en baştan.

Benimle aynı durumda olan var mıdır acaba diye hep merak ederdim, varmış demek ki... Bende sendenim Kozlenmis patates Kozlenmis patates
Çok uğraştım çok şey denedim yok değişmedi, yoruldum ben değiştim ama eşim değişmedi. Karakter meselesi sanırım. Bende hareketli bir insanım ama karşı taraftan aynı tepkiyi göremeyince hevesin içine kaçıyor. Zaman geldi çok kafama taktım çok üzüldüm ama değişen bir şey yok o yüzden kafana takma, kendin ne yapmak istiyorsan yap ben öyle yapıyorum artık, yoksa kafayı yeriz :KK49::bicak:

ASSOSyal ASSOSyal demek sen de benim gibisin arkadaşım. .Ben de ara ara kafama takıyorum işte böyle neden diyorum böyle bir hayat yaşıyorum asla bencillik değil benim düşündüğüm şeyler. .ne yapmak istiyorsam yapacağım kendim artık yapacak birşey yok.

Ahh be canim biliyormusun herkesin kendine gore bir sorunu oluyor bak sen benim gibi ince ruhlusun sewildigini hissetmek istiyorsun özel olmak istiyorsun eşinin gözünde ama öyle olmuyor bende flortken ne cicekler bocekler alinirdi ki ewlendik hersey bitti ama esim iyi biri beni sewiyor sende diyorsun esinin iyi biri oldugunu bak senin esin isinde gucunde birde benimki calismiyor da ama ne yapabilirim onun sewmedigi seyleri ben kendim yapiyorum kitabimi tek okuyorum sinemaya arkadaslarimla gidiyorum kiz cicegimi bile kendim alir oldumm amannnn bukadar takma kuzum hayat kisa bak ewladin war sanslisin benim gebeliklerim 2 oldu ama biri dusuk digeri dis gebelik yani ewlat sahibi olmak bile ne buyuk bir hediye ona sukret esini sew sen kendin planlar yap uymuyorsa ewladini al git mutlu ol canim

Ahh be canim biliyormusun herkesin kendine gore bir sorunu oluyor bak sen benim gibi ince ruhlusun sewildigini hissetmek istiyorsun özel olmak istiyorsun eşinin gözünde ama öyle olmuyor bende flortken ne cicekler bocekler alinirdi ki ewlendik hersey bitti ama esim iyi biri beni sewiyor sende diyorsun esinin iyi biri oldugunu bak senin esin isinde gucunde birde benimki calismiyor da ama ne yapabilirim onun sewmedigi seyleri ben kendim yapiyorum kitabimi tek okuyorum sinemaya arkadaslarimla gidiyorum kiz cicegimi bile kendim alir oldumm amannnn bukadar takma kuzum hayat kisa bak ewladin war sanslisin benim gebeliklerim 2 oldu ama biri dusuk digeri dis gebelik yani ewlat sahibi olmak bile ne buyuk bir hediye ona sukret esini sew sen kendin planlar yap uymuyorsa ewladini al git mutlu ol canim
Söylemeden edemiyeceğim w larıniz beni benden aldı :olamaz:

kendimi cok sansli hissettim suan.bende 10 yila yakin evliyim.ve cok severek evlendik.suan sizin esinizden beklediginiz hersey benim esimde mevcut..:nazar:ancaakk bende oturup esimin oyle davranmasini bekleyen biri degilim.yani illa o yapacak diye bisey yok.sarilmasini istiyorsam kendim kalkip sarilabiliyorum.onun istemesini degil kendi isteklerim dogrultusunda onuda dahil edebiliyorum.dersenizki hep mi boyleydi?tabiki degil bazi donemler olur evlilkte mesela bebeginizin olmasi mesela kirginliklarin dile getirilmeyip ice atilip sonra davranislara yansimasi.v.s anlatabildim mi?evlilik hep ayni tempoda gitmez gitmemeli.hep karsi taraftan beklemeyin sizde adim atin.erkekler herseyi anlamaz siz gösterin ne beklediginizi ona.umarim gecici bir surectir ve atlatir mutlu bir evliliginiz olur..

Tanışma flört döneminizde de böylemiydi eşiniz?
Yanlış anlamayın ama gerçekten çok sıkıcı bir durum.
Evladınızın yaşını bimiyorum ama onunla çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz.Yani en azından kafa dağıtırsınız.
Fıtratında varsa değişmez ayrıca.

Eşim enstrüman çalar ama ben şarkı söylemem bilmem zira

Şimdi zorla mı söyleyeyim oturur dinlerim sadece

Ben kitap okurum eşim o esnada tv de film izleyebilir o da benimle aynı anda aynı şeyi yapmak zorunda değil

Ama sizin cinsellikle ilgili sorunlarınız var gibi o tarz paylaşımlar eksik sanki

Her şeyi birlikte yapmak beklentisi doğru değil ama siz birlikte yapılacak şeylerde ayrı takılıyorsunuz.

Tanışma flört döneminizde de böylemiydi eşiniz?
Yanlış anlamayın ama gerçekten çok sıkıcı bir durum.
Evladınızın yaşını bimiyorum ama onunla çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz.Yani en azından kafa dağıtırsınız.
Fıtratında varsa değişmez ayrıca.
Sevgililik dönemi bi kadar değildi.Kizimla birlikte yapıyoruz birseyler 7 yasinda suan ..değişmeyecek eminim.

Esiniz bunalımda olabilir mi? Ya da sizin cocukken yaşadığınız cinsel istismar gibi onu da cocuklugundan derinden etkileyen bir durumu vardir belki.
Hemen aldatilmayi düşünmeyin ihtimal olarak. Bana daha cok yasamaktan zevk almaktan vazgecmis bir adam gibi gözüktü

Eşim enstrüman çalar ama ben şarkı söylemem bilmem zira

Şimdi zorla mı söyleyeyim oturur dinlerim sadece

Ben kitap okurum eşim o esnada tv de film izleyebilir o da benimle aynı anda aynı şeyi yapmak zorunda değil

Ama sizin cinsellikle ilgili sorunlarınız var gibi o tarz paylaşımlar eksik sanki

Her şeyi birlikte yapmak beklentisi doğru değil ama siz birlikte yapılacak şeylerde ayrı takılıyorsunuz.
canım herseyi beraber yapalım demiyorum ama beraber birsey yaptığımızda yok ..inan yazdıgimla anlatmak istediğim sadece her anlamda tek başıma çabaladigim bu yordu beni..

Esiniz bunalımda olabilir mi? Ya da sizin cocukken yaşadığınız cinsel istismar gibi onu da cocuklugundan derinden etkileyen bir durumu vardir belki.
Hemen aldatilmayi düşünmeyin ihtimal olarak. Bana daha cok yasamaktan zevk almaktan vazgecmis bir adam gibi gözüktü
Bak hatirlattin terapi dönemimde sürekli benle kavga edip beni elestirmisti geçmişi araştırdım diye ona göre gerek yoktu buna ama bence vardı ...geçmişimi araştırma beni güçsüzken güçlü yaptı geçmişini Çocukluğumu tanidim..Eşim yıllardır böyle kendi kendine takılır gider.. aldatiyor diye düşünmüyorum kesinlikle ..sadece çok sorumsuz aile çok simartmis hep nazlanmis her istediği yapılmış eğer sevmediği yemek varsa sofradan kalkıp istediği yemek yapılmış vs..

Back
X