- 17 Ekim 2019
- 152
- 38
- 48
- Konu Sahibi Prensannesi06_
-
Peki canım gebelik testinin bı önceki teste göre biraz daha silik çıkması neden olabilirYumurtlama geç olduysa döllenme de geç olmuştur. Böyle durumlarda keseye göre hamilelik belirlenir sata göre değil. adetten önce 19 çok kötü değil bence. Önemli olan katlanması zaten, iki gün sonra aynı yerde verdiğin 40 civarı veya üstü olmalı.
Testin markası da olabilir, idrarın yoğunluğu ile de olabilir ya da beta düşüyordur en kötü ihtimal. Testi yenileyince belli olur kandaPeki canım gebelik testinin bı önceki teste göre biraz daha silik çıkması neden olabilir
2 saat sonra randevum var dua et canım lütfen sonucu da buraya yazarımTestin markası da olabilir, idrarın yoğunluğu ile de olabilir ya da beta düşüyordur en kötü ihtimal. Testi yenileyince belli olur kanda
Hadi inşallah güzel haberle gel :)2 saat sonra randevum var dua et canım lütfen sonucu da buraya yazarım
Benimde 17 cıktı bende bekliyorum yarın tekrar edeceğiz testi. Umarım güzel haberler alirisiniz❤Kızlar adette 2 gün önce(bat 11 Eylül)gebelik testi yaptım pozitifti. Aynı gün hastaneye gittim HCG 19 çıktı. Doktor beklediğimden düşük bı değer dedi. Bir de test sonucu ve gebelik arasinda bı uyumsuzluk var dedi. Ama gebelik gozukuyor dedi.Bu ne demek. Bu sabah tekrar test yaptım. Sanki bı önceki teste göre biraz daha silikti. Bugün doktor tekrar çağırdı. Dış gebelik demesinden çok korkuyorum. İlk gebeliğim böyle olmaz inşallah
Kimyasal gebelik gibi görünüyor dış gebelik olacağını sanmıyorum . Kimyasal gebelik bir çok kişinin başına gelebiliyo bir çoğumuzun haberi olmuyo.endiselenmeyin üzülmeyin dicem ama hamilelik bekleyen isteyen herkes üzüntü yaşıyo. En kısa sürede meleginiz hayatınıza nasip olur inşallahKızlar adette 2 gün önce(bat 11 Eylül)gebelik testi yaptım pozitifti. Aynı gün hastaneye gittim HCG 19 çıktı. Doktor beklediğimden düşük bı değer dedi. Bir de test sonucu ve gebelik arasinda bı uyumsuzluk var dedi. Ama gebelik gozukuyor dedi.Bu ne demek. Bu sabah tekrar test yaptım. Sanki bı önceki teste göre biraz daha silikti. Bugün doktor tekrar çağırdı. Dış gebelik demesinden çok korkuyorum. İlk gebeliğim böyle olmaz inşallah
Kızlar adette 2 gün önce(bat 11 Eylül)gebelik testi yaptım pozitifti. Aynı gün hastaneye gittim HCG 19 çıktı. Doktor beklediğimden düşük bı değer dedi. Bir de test sonucu ve gebelik arasinda bı uyumsuzluk var dedi. Ama gebelik gozukuyor dedi.Bu ne demek. Bu sabah tekrar test yaptım. Sanki bı önceki teste göre biraz daha silikti. Bugün doktor tekrar çağırdı. Dış gebelik demesinden çok korkuyorum. İlk gebeliğim böyle olmaz inşallah
[/QUOTE
Naptın canım ne dedi doktorKızlar adette 2 gün önce(bat 11 Eylül)gebelik testi yaptım pozitifti. Aynı gün hastaneye gittim HCG 19 çıktı. Doktor beklediğimden düşük bı değer dedi. Bir de test sonucu ve gebelik arasinda bı uyumsuzluk var dedi. Ama gebelik gozukuyor dedi.Bu ne demek. Bu sabah tekrar test yaptım. Sanki bı önceki teste göre biraz daha silikti. Bugün doktor tekrar çağırdı. Dış gebelik demesinden çok korkuyorum. İlk gebeliğim böyle olmaz inşallah
Kızlar doktora gittim geçen ki değer iyi bence muhtemelen geç döllenme olmuş olabilir dedi bakalım 3 de sonuçları alicamKimyasal gebelik gibi görünüyor dış gebelik olacağını sanmıyorum . Kimyasal gebelik bir çok kişinin başına gelebiliyo bir çoğumuzun haberi olmuyo.endiselenmeyin üzülmeyin dicem ama hamilelik bekleyen isteyen herkes üzüntü yaşıyo. En kısa sürede meleginiz hayatınıza nasip olur inşallah
Ayy çok sevindimKızlar doktora gittim geçen ki değer iyi bence muhtemelen geç döllenme olmuş olabilir dedi bakalım 3 de sonuçları alicam
Cuma günü 19 du. Doktor bugün 50 olması gerekiyor dediAyy çok sevindimbencede öyle olmuştur inşallah değer yükselecek sen içini ferah tut. 2 gün önce 20 miydi
Olmuştur inşallah içini rahat tutCuma günü 19 du. Doktor bugün 50 olması gerekiyor dedi
İnşallah balım ikimizde hayırlı haberler verelimOlmuştur inşallah içini rahat tutbenimde cumartesi 17di. Senin sonucun bana da umut olacam
Sen sonuçların belli olunca yazardandık sevinirimİnşallah balım ikimizde hayırlı haberler verelim
Hayırlısı bakalım Allah gönlünüze gore versinKızlar doktora gittim geçen ki değer iyi bence muhtemelen geç döllenme olmuş olabilir dedi bakalım 3 de sonuçları alicam
3 gün de baya az artmış malesefHCG 22 olmuş dış gebelik değil değil ama bebek gelişmemiş dedi. Rahim temiz kalınlaşmış bebek için kendini çok iyi hazırlamış dedi.Kendiliğinden değerler sifirlanacak mi bakalım dedi. Gerci gittiğim doktor çok iyi bir doktor değil guvenemedim de bı an moralim sıfır kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?