- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
arkadaşım Milupanın dr ları tabiiki ağır olur onu yedirme milupa kullan diycek kendi markasının altında kalkıpta aa çok iyi etmişsin bizim markayı kullanmada sen yulafa devam et diycek değil bence ... milupanın yulafı olsaysı bu sefer senin kullandığın yulaf markası şöyle sen milupanınkini kullan o daha güvenilir derdi emin ol bence sen yulaf yedirmeye devam et hatyatım o söylenenlerede pek aldırma geçen hafta sağlık ocağına gittim ebeye sordum o bile yulafın faydalarını anlata anlata bitiremedi iyi bir tercih yapmışsın yulaf yedirerek dedi ve yulaf yiyen çocukların bağışıklık sistemi gelişiyor ve zamanla kolay hastalanmamaya başlıyorlar dedi benden söylemesi ben bir buçuk aydır yediriyorum ve faydasınada çookk inanıyorum hatta biz bile ailece yemeye başladık ben şahsen bu tür çevreden gelen laflarada kulak asmayı hiiçç düşünmüyorum tabbi bu benim kendşime ait bebeğim için şahsi fikrim senin tercihinede saygı duyuyorum oda senin kararın.. canın ..
Tam buğday unun faydasınıda netten araştırabilirsin tatlım...
Haa şimdi aklıma geldi sindirimi zor olan bir gıda insanı kabız yapar bağarsaklarını çalıştırmazki bir çok dr 6-7 aydan büyük bebeklere kabız olunca yulaf ezmesi ve ununu tavsiye ediyor sindirimi zor olsaydı barsakları çalıştırmazdı bence...
benim kızım 14 aylık hala emziriyorum ilk başta sütüm yetmedi diye aptamil verdim ama gerçekten bağışıklığını koruyor sonradan bebelac ile devam ettim şu anda bebelacın mamalarını çok seviyor sende beslenmene dikkat et kilo önemli değil eğer huzursuzsa uyumuyorsa mama ver benim yetmesine rağmen büyüklere uyup mama verdim zaten sütüm olmasaydı şu anda hala emziriyor olmazdım benim kzım ilk önce biboranla devam sütü alıyordu 5 aydan sonra biberon istemedi biberonun deliğini fazla delme küçük delikli al seni bırakmasın zaten 6 aydan sonra ek gıdaya geçince senide emer rahat edersin ama biberona alıştır benim kızım almıyor dedimya şu an bazen gece sütüm az oluyor doymayınca uyumuyor sende sütün yetmediği zaman verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?