Kızlar devlet hastanesinde dün opu oldum devlet hastanesinde tedavi görenler bakabilir mi

mericeyn42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
444
151
33
32
Kızlar dün opu oldum aksilik olmazsa cumartesi transferim var ama embriyo log aramıyor muş yarın ben arayacam ama çok heyacanlıyım devlet hastanesinde yaptıran var mı süreç nasıl ilerliyor kötü bişey olsa ararlar mıydı

döllenme ve ilerleme sürecinden bahsediyorlar. bugün bilgi alabilirdiniz kaç döllenme oldu diye . iyi de kötü de olsa bilgi almak hakkınız.

Beni opudan 3 gün sonra aradılar emb durumlarını döllenenleri söylediler 5.güne götürmek istediklerini söylediler 4.gün tekrar arayıp bilgi verip ertesi gün transfer için gelmemi söylediler

Beni opudan 3 gün sonra aradılar emb durumlarını döllenenleri söylediler 5.güne götürmek istediklerini söylediler 4.gün tekrar arayıp bilgi verip ertesi gün transfer için gelmemi söylediler
Benim yarın transfer 11 dedi hemşire şimdi 2 de arayıp öğrwnecem ama heyacanlıyıö tek yumurtam vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…