Kızlar dinlemekten sıkıldım 6 senedir yoruldum 😒 hata mi ediyorum sizce

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.352
53
Konu arkadaşım 7/24 konusalim istiyor evli ve sürekli 6 senedir evliligin basindan sona kiminle ne sıkıntısı olduysa anlatıyor ayni olaylari gun içerisinde on kez anlatıyor ve bunu hergun yapıyor artik onun yasadigi aldigi nefes bile ezberimde psikolojin normal degil hastahaneye git diyorum anlamiyor iyiliği de cok oldu evet benimde ona ama yoruldum tüm enerjimi sömürüyor herkesin derdi var ya hic kimse dört dörtlük yaşamıyor anlatada bilir ama ayni olaylari senelerce hergun dinlemek boğdu artık sürekli negatif sürekli ben en iyisiyim herkes en kötü kafasinda yemin ederim o anlatırken ben yoruluyorum, simdi birde yakinima tasindi açmazsam çıkıp kapıya geliyor eşim de gurbette temmuz da gelicek bizi alip götürecek esimin olmadığını bildiği icin sürekli bende küçük bebegim var ne yapmalıyım sizce?

Benim de böyle bı arkadaşım vardı, bunaldım olaylarından, arayınca pek açmıyorum şimdi, acarsam kısa kesip iş bahane ediyorum, yerinde sağolsun herkes, benim kafam almıyor kimsenin derdini..
Dinleme yani, kimsenin negatif çöplüğü olmaya gerek yok.

kafam bu ilişkileri almıyor benim. Çok yorgunum benim enerjim çocuğuma bile yetmiyor artık dertle gelme de gitsin nereye giderse. Bana iyi gelmeyen kim varsa hayatımdan defolup gitmesine lutuf gözüyle bakıyorum, umrunda olmaz üstelik üstüne OH BEEE kurtuldum manyaktan derim hiç gocunmam.
Hayat bir kere valla, derdini çözemeyen gitsin parasıyla uzmana tedavi olsun ben değilim o kişi.

Benim de böyle bı arkadaşım vardı, bunaldım olaylarından, arayınca pek açmıyorum şimdi, acarsam kısa kesip iş bahane ediyorum, yerinde sağolsun herkes, benim kafam almıyor kimsenin derdini..
Dinleme yani, kimsenin negatif çöplüğü olmaya gerek yok.
Açmıyorum hatta aman neyse boşver diyorum dinlemiyor anlatmaya devam ediyor paragraf paragraf msjlar atiyor sonra o da yetmiyor kapimda bitiyor nefret ederim dedikodu dan tüm mahalleyi söylüyor ilgilenmiyorum kimin ne aldigi ne sattığı nereye gidip geldiği diyorum yok duymuyor bile seni anlatirken sadece kendisi anlatıyor

Devamlı dert anlatmak istiyorsa terapistle konuşsun yahu. Kimsenin kimseyi devamlı negatife boğma hakkı yok. En ağır hastalıklardan birini geçirdim iyileşme sürecindeyim bu süreçte bir kişiyi bile sorunlarımla darlamadım. Bu kadar negatif insan darlanır yani hangimiz sorun yaşamıyoruz ki biraz konuşur geçersin hep negatife bağlıyorsa o zaman mesafe koymanız en mantıklısı olur

Açmamak çözüm değil , açık açık söyleyeceksiniz. Aranmak istemiyorum hayatındaki olumsuz olayları paylaşmak için enerjim yok ben ve çocuğum dinleniyoruz diyeceksiniz. Bu kadar basit . Yetişkin insansınız neyden cekiniyorsunuz

Ay bu ne böyle be, buna "artık görusmeyelim.kafalar uyuşmuyor" desen yarın bütün mahalleye de seni anlatır gibi geldi bana :KK51:
Anlatacak birseyimm yok ama uydurabilir o potansiyel var ben sıkıntılarımı falan kendime bile zor itiraf eden biriyim o yüzden o konuda icim rahat neyse ki yurt dışına gidiyorum 🥲 yoksa daha cok basim ağrır di

Anlatacak birseyimm yok ama uydurabilir o potansiyel var ben sıkıntılarımı falan kendime bile zor itiraf eden biriyim o yüzden o konuda icim rahat
En iyi kendisi olan, onun dışında çevresinde ki herkes kötü olan, "olayların insanindan" korkarım ben, sınır koy, yoksa daha çok basın ağrır.

Konu arkadaşım 7/24 konusalim istiyor evli ve sürekli 6 senedir evliligin basindan sona kiminle ne sıkıntısı olduysa anlatıyor ayni olaylari gun içerisinde on kez anlatıyor ve bunu hergun yapıyor artik onun yasadigi aldigi nefes bile ezberimde psikolojin normal degil hastahaneye git diyorum anlamiyor iyiliği de cok oldu evet benimde ona ama yoruldum tüm enerjimi sömürüyor herkesin derdi var ya hic kimse dört dörtlük yaşamıyor anlatada bilir ama ayni olaylari senelerce hergun dinlemek boğdu artık sürekli negatif sürekli ben en iyisiyim herkes en kötü kafasinda yemin ederim o anlatırken ben yoruluyorum, simdi birde yakinima tasindi açmazsam çıkıp kapıya geliyor eşim de gurbette temmuz da gelicek bizi alip götürecek esimin olmadığını bildiği icin sürekli bende küçük bebegim var ne yapmalıyım sizce?
benim karsi komsumda oyle ayni cumleleri ayni olaylari hergun tekrar tekrar anlatiyordu benm psikolojim.bozulmustu sonra dedimki kendime mecnur degilim onu dinlemeye.artik kapiyi caliyor acmiyorym defalarca gun icinde caliyodu kapiyi onceden ulasamayinca telefondan israrlaariyodu onlarada acmadim.ben ulasmak istersem ulasiyorym kendisine o da 5 10 dk.onceden eve giris cikislarimi bile takip ediyodu kapida karsiliyody taciz gibi hissediyodum resmen.bu tiplerin algisi dusuktur canim yuz verme iletisini kes.kapiyo calarsa acma telefonu calarsa acma en azindan azaltir gorusmeyi

Acik acik soyle. Boyleleri baska turlusunden anlamiyor. Cok saskinim ama var boyleleri. Ben de tek benim basimda oluyorlar saniyordum. Ima edersin falan yok anlamazlar. Bunaldim dertlerinden. Bu iliski artik bana zarar veriyor. Kendi sagligimi da dusunmem lazim. En azindan bir sure gorusmek istemiyorum seninle de. Zaten seni siler. Bir sure falan kalmaz ortada. Birak baskalarinin kafasini sisirsin. Dedikodunu da yapabilir, yapsin.

Bir tanede bende var😂 sürekli ben dert dinleyemem diyorum acık acık
Birtek senin sorunların yok herkesin sorunları var diyorum ya bu hayatı böyle kabul et sus yada hayatını değiştir diyorum artık keskin konustugum icin anlatamıyor
Herkesin derdi var bizim de anlattığımız oluyor ama hergün şikayet hergün mutsuz birini motive etmek zorunda degiliz dertlerini bize anlatırlar başkasıyla sohbet muhabbet yok ya 😂

6 senedir hiç çıkışmadan çekmişsiniz zaten. Temmuz'a kalmış şurada 1 ay azıcık daha dişinizi sıkın.
Eşinizle temelli gidecekseniz daha sonra muhabbeti kesmek, dert anlatmasının önünü kesmek için telefonlarını açmazsınız olur biter.

6 senedir hiç çıkışmadan çekmişsiniz zaten. Temmuz'a kalmış şurada 1 ay azıcık daha dişinizi sıkın.
Eşinizle temelli gidecekseniz daha sonra muhabbeti kesmek, dert anlatmasının önünü kesmek için telefonlarını açmazsınız olur biter.
Aa bu uye karadaga gidecek olan uye. Haklisin.

Konu sahibi: 1 ay daha sabret bence de. Kalp kirmaya degmez bir ay icin

O sırada boş zamanlarında 40-50 dakika kendini deşarj için beni arayan arkadaşının telefonlarını açmayan benim rahatlığım 😂 Haftada 1-2 kez arıyor açmıyorum. Kendisine müsait değildim açamadım yazıyorum whatsapptan birkaç saat sonra. Kimse bizden değerli değil kimsenin de negatif atık kutusu değiliz.

Back
X