Kızlar diş Eti'm kanıyor :((

Devletteki doktor yazdı suda eriyen kalsiyum ilacı özeldeki doktorum duyar duymaz hemen bIrak içme dedi c sinfinami ne giriyorMuş icebiliyorsan süt yada 2 kase yoğurt ye bence daha faydalı[/QUOTE
C grubunun kullanılmaması gerek canım.cok zorunlu olmadıkça banada devit 3 vermişti sağlık ocağı kullanmadım doktorumda çok sıcak bakmadı araştırınca c grubu olunca bende almadım

son bir aygıt falan dişimi fırçalarken diş Eti'm kanıyordu. Ben biraz takıntılıyım uzun fırçalarım dişimi. Eşim bastırıyorsun çok uzun yapıyorsun ondan oluyor dedi diye yumaşak fırça aldım hafif fırçaladım 1 dk yı geçmeyecek şekilde . Bugün ağzımı çalkalarken fırçalamamıştım bile avuç dolusu kan geldi . Sonra dişimi fırçaladım resmen kop kırmızı tüm lavabo kan oldu. Bunu yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir
Benim de dış etim çok kaniyo aynı anlattığın gibi sebebi de senin vücudundaki bütün kalsiyumu bebek aldığı için Dr a sormuştum genellikle hamilelikte dişle ilgili sıkıntı çıkıo mus o yüzden bol miktarda süt yoğurt ve peynir yemek gerekiomus.. geçmiş olsun :)

Benim de dış etim çok kaniyo aynı anlattığın gibi sebebi de senin vücudundaki bütün kalsiyumu bebek aldığı için Dr a sormuştum genellikle hamilelikte dişle ilgili sıkıntı çıkıo mus o yüzden bol miktarda süt yoğurt ve peynir yemek gerekiomus.. geçmiş olsun :)
Saol canım benim :)) ben peynir küpü oldum valla tık Yok benim kız kalsiyum seviyor galiba

Back
X