• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR DIYET ARKADASI ARANIYOOOR

index.php

13 gunluk bi program 7 ila 20 kilo arasi kilo vermeyi vaadedyor . ama 6. gun de de kesilebilirmis diyet . boyle diyet programlarina da hic alisik degilim ama baska turlu nasil kilo verilecek ki . aramizda resmen 10 kilo var :)))

aslinda ilk 6 gunu deneyebiliriz cok uzun bir sure de degil en azindan deneme sureci olur bizim icin bakalim ne kadar verebiliriz . bu arada kac yasindasin canim ?

e hadi o zaman deneyelim :) 25 yaşındayım canım boyumda 1.68 gibi sanırım. Nisan ayında tüp bebek tedavisi görücem ben o yüzden olabildiğince fazlalıklarmdan kurtulmak istiyorum sonra malum baya kilo alıcam gibi gözüküyo :) sen kaç yaşındasın??

hadi yaaa ablamda tup bebek tedavisi goruyor canim bi kez denediler olmadi :( mart nisan gibi tekrar dusunuyorlar insallah ikinizinde nur topu gibi bebegi olur :))ben de 26 yasindayim . bu aksamla baslayalim mi o zaman ?

Hangi merkezde tedavi görüyolar canım? Birde problem ne biliyormusun? hadi inşallah o zaman birlikte güzel haberleri paylaşırız inşallah :)) Tamam başlayalım ama bu diyetin sabah kahvaltılarında hiçbişey yok farkındasım dimi :D

canim kayseri memorial da tup bebek yaptirmislardi o tutmadi :( ama ikinci tup bebegi nerede yaptiracaklar bilmiyorum. sperm hareketsizligi var ablamin esinde :(hııımmm eger istersen serbest diyet yapalim .
az yiyerek 1 dilim peynir 1 domates vs falan .kafamiza gore yani . sizin probleminiz ne canim ?

canim kayseri memorial da tup bebek yaptirmislardi o tutmadi :KK43: ama ikinci tup bebegi nerede yaptiracaklar bilmiyorum. sperm hareketsizligi var ablamin esinde :KK43:hııımmm eger istersen serbest diyet yapalim .
az yiyerek 1 dilim peynir 1 domates vs falan .kafamiza gore yani . sizin probleminiz ne canim ?

Bizde de sperm sorunu var simdi gozlem altindayiz bi ilac kullaniyo eşim ara ara gidip sperm verip canli olanlari donduruyolar ki tup bebek yapcagimiz zaman basari sansimiz artsin diye.

Serbest diyet cok serbest oluyo hi yerden sonra :D gel biz 6 guncuk uyalim buna 3.gun 1 dilim ekmek geliyomus nasl olsa :)) ara öğünlerde yesil cay yada sut içelim biraz tok tutar belki :)

ben de et ve salatimi yedim canim . ama tavuk yedim bugun . oyle ufak tefek degisikliklerden bir sey olmaz diye umuyorum :) vee tartildim 67.00 kiloyum . kuzenim bu diyeti 13 gun uyguladi ve 6 kilo verdi . biz de 3 kilo versek hic olmazsa diyorum :)bakalim nasil olacak

kahvemi ictim coktan saat 13.oo gibi de ogle yemegini yiyeyim diyorum.
dun aksam saat 1 de yattim inanilmaz acikmistim ama inat ettim yemedim.
sen nasilsin canim nasil gidiyooor :)

sabah : 1 sekerli turk kahvesi
yaaa aksama kadar iyi gidiyorum . ama aksam esimle birlikte yememek cok zor oluyor .
zeten hep boyle aldim kilolari .
bir de her aksam mutlaka 1 bolum game of thorones izliyoruz .
onu izlerken de abur cuburlar icecekler falan . esime kalsa sen boyle gayet iyisin diyor ama .
tabii ki ben oyle dusunmuyorum :)

ara ogun olmadan diyet mi olur dayanamayip 1 elma yicem simdi :)))

Canim yazamad hic ozur dilerim. Bugun sabah9dan 4e kadar makyaj kursum vardi benimde. Sabah termosuma yaptim nescafeyi goturdum kursa oglene kadar hiç acikmadim nerdeyse cok iyiydi. Öğlen salamla yogurt nerdeyse aciktirdi toktutcagina :)) sonra kursta birbirimize makyaj yaparken karnimdan inanilmaz sesler cikiyodu cok utandim :D 4te eve nasil gittim biliyomusun :D eti çiğ yesem nolur diye düşündüm hatta :D 5.30da aksam yemegi yedim yani anliycagin gece nasil geccek allah kerim

Back
X