• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR DIYET ARKADASI ARANIYOOOR

Su an tek kelimeyle acimm :KK14:vakit gecirmeye calisiyorum erken yersem de gece acikicam sen nasilsin ?
Benimde midem sirtima yapisti avm de yumurta buldummm siparisimi verdimm bekliyorum huzura ercem:KK55:

Yeme sakin keklerii bende de var esime yediriyorum bitsin biran once diye bidaha yapmiycam :)
Burnuma ne tatli kokusu gelir normalde ne ekmek resmen ortalikla koklayarak dolasiyorum. Yasak olunca boylemi oluyomus:KK20:

Tunaydinnnnn
Tartildin mi tatlim ben 100grcik verebilmisin sanırım disarda yedigim yumurta bozdu olayi :( bide cok sivi tuketemedim oda etkilemis olabilir.

sen ne durumdasin uyabildin mi bugun .
yaaa pazarlari esim evde hep disarda yeriz . ben once salata istedim ama esim salatayla mi doyacaksin falan deyince siparis vermis bulunduk

Ehehe iyi yapmissin canim afiyet olsun :) yarin acisini cikartiriz artik bende sabah ve oglen uydum ama aksam kofte yedim

Bisey sorcam sabahki bi dilim ekmeği kuru kuru mu yiyosun?

Evet tatlim kuru kuru yedim bugun:KK14: ama sonra aksam olayi abarttim tabi:110:neden kilo veremedik biz yahu geyet iyi gidiyordu neyse hergun bi kilo olmaz zaten yarin icin cok istikrarliyim insallah:kk77:

merhaba canim nasil gidiyor ?
bugun balik gunuydu balik haslama yerine ben ton balik yedim .
umarim yerine gecer :)

selam canım ben bugün uyarak gidiyorum henüz :) Sadece öğlen bi tane türk kahvesi içtim. Levrek haşlama süper olmuştu yanlız hiç bu kadar lezzetli olcağını tahmin etmemiştim :) tartıldın mı peki canım? ben aynıydım sabah :( Bu arada ben anneme yaptırıyorum aynı zamanda o 2.5 kilo verdi ben daha 1.5dayım

merhaba canim yaaa evde internette problem var giremiyorum o yuzden cok fazla .
buguuun son gunn ve ben - 2 kg kapaticam galiba . sadece 2 kg verebildimm .
birebir uyamadigim icin mi oyle oldu sanirim .
annen de cok guzel vermis gercekten 2,5 kg .
sen ne durumdasin

merhaba canim yaaa evde internette problem var giremiyorum o yuzden cok fazla .
buguuun son gunn ve ben - 2 kg kapaticam galiba . sadece 2 kg verebildimm .
birebir uyamadigim icin mi oyle oldu sanirim .
annen de cok guzel vermis gercekten 2,5 kg .
sen ne durumdasin

Bende giremedim 2 gündür koşuşturmacadan. sen 2 kiloyla ben 1,6gr mla kapattım şimdi kuşanın diyetine devam ediyorum onuda forumdan buldum tavsiye ederim. Çünkü ciddi aç kaldık şimdi yersek direk alıcaz verdiğimizi de :)

bende pazartesi diyete başlayanlardanım. yani 12.01.2015. pazar günü tartıldığımda 63 tam çıktım tartıda. 158 boyum. 51 kg olcam inşallah spor yapıyorum her gün yarım saat ve çalışıyorum normal yaşamımda zaten hafif tempolu bi işte. diyeti kalori hesabı yapıyorum. sebze yiyorum çoğunlukla. ekmeği bi iki dilim. akşamları sadece salata ve yoğurt yiyorum. kahvaltıda bi gün nesfit bi gün normal kahvaltı şeklinde yapıyorum o da iki dilim ekmekle. eğer sonuç alırsam çok mutlu olcam :) ayda bir tartılmayı düşünüyorum. aylık kilo hedefim 3 kg bu arada :)

Back
X