Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi yapmışsın canım.. ona hesap vermek zorunda değilsin.. ablamla konustum demen yeterliydi.. hıhıhı demiş.. sana güvenmiyosa neden seninle birlikte bu hıhıyı söyleyeceğine kadar güvenmiyosan ayrıl
doğru olanı yapmışsın. seni çok fazla sahiplenmiş ve ileride daha kötüsü olabilir.bence çok az mesafe koyabilirsin. o da böyle yapmaz ve kendini çeker. o arayana kadar arama bırakta hatasını anlasın.yaptığı muameleden dolayı pişman olsun ve değerini o zmn anlayacaktır
bence de en iyisini yapmışsın:teselli: bu kadar lafın üstüne de o düşünür yanlış yaptığını ve arar en sonunda.benim erkek arkadaşım da bi ara msj hakkımı bile soruyodu kendisiyle karşılaştırıyodu:1closedeyes: çok yüz vermemek lazım bence sonra bu şekilde herşeyin hesabını sormaya kalkıyolar ohaoldumsmile
tamam haklısın ama adam bi laf demiş sen 10 bilmiyorumkismile ipleri eline verme tabi de illa bu bagırıp cagırmakla olmaz..tatlı dille güzellikle anlat kuzum bayanssulusmile
Bak canim 3sene az bi zaman degil artik birbirinizi cok iyi tanıyo olmus olmanız gerekiyo ki sevgilinin sana güvenmediği icin hihihi dediğini de düşünmedim nedense cunku benim sevgilim de yapar naz yapar gibi kıskançlık yani sonra ablanla konuşmanada kızmamistir bence dedim ya sadece biraz sana naz yapmak istemiş gibi geldi bana. Sen bayagi bi ağır konuşmuşsun gercekten erkeklerin tam hassas yerinden vurmuşsun tamam hepimiz erkeklere muhtaç olmayız diye okuyoruz çabaliyoruz ama bunu bizde onlarda bilirken neden gözüne gözüne sokma çabasında olalım ki çoğu arkadaş haklisin demiş ama bana sorarsan cok fevri cikismissin siz yeni sevgili olmamışsiniz ki suan bu davranışın hakli olsun
Hiç de yanlış yapmamışsın.
Hatta az bile yapmışsın.
Evliyken bile böyle bişeye karışabileceğini düşünmüyorum!
Güvenmiyorsa, veya başka bi yere harcadığına dair şüpheleri varsa ne işi var sizinle
ya kızlar ben kıskana bilir doğal anlıyorum bazen ama alttan aldıkça bu hale geldi herşeyi sorar oldu anlatıyorum neden harcadın neden böyle yaptın artık baktımki hesap sorma derecesine getirdi öyle patladım aşırı kaçmış olabilirm ama yerini ve konumunu bilmeli bugün böyle konuşan yarın evlenince sana şukadar para veriyorum nereye harcıyorsun sana şukadar kontör alıyorum kimle konuşuyorsun tabi bunları sorabilir ama sormadan sormayada fark var ben sorduğuna kıskandığına değil soruş şekline kızdım ve haddini bilmesini istedim bana güvenmiyorsa benle birlikte olmaz bukadar basit ben bir çok evliliklerde gördüm para mevzu yapılmaz bile eşi para verir nereye gittiğini bilmesede eşinin yalnış yere harcamadığını bilir onun için bukadar ağır konuştum şimdiden yerini konumunu bilirse ilerde çıkacak olan olaylara daha detaylı yaklaşır ve ben şunu yaparsam böyle konuşursam bana kırılır demeli o bana bu şekil konuştuğunda tamam canım birdaha kimseyi aramıycam tek seni arıycam tek sana mesaj çekecem desiydim inanın bana ilerde tepeme binerdi erkeğe fazla yüz verilmemesi taraftarıyım bilmem siz ne düşünürsünüz çok seviyorum hemde çok ama incittiği zaman üzülüyorum nerde nasıl konuşmasını bilmiyor ben aramıycam arayana kadar okadarda inadım burda nekadarda ağır konuşsamda özrümü dilerim ama araması gereken gönül alınması gereken kişide benim