Kızlar doğum sancısı mı???

lovelinya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
1.524
4
116
41
Ankara
Kızlar bugün itibariyle normal doğum tarihimize 10 gün var...
ama karnımda adet sancısı gibi bi sancı var... doğum sancısı olabilir mi, panik yapmalı mıyım...
ne nişan ne de suyum geldi ama...

off çok korkuyorum,
ortada bişi yoksa da herkesi ayağa kaldırmak ta istemiyorum...
:uhm:
nişan veya su gelmeden doğumun başlama ihtimali va rmı ki normalde...

yalancı doğm sancısı olabilir mi, bazen oluyordu son günlerde ama bugün sanki daha şiddetli gibi...

canım saat tut bi kaç dakika sürüyo? yaz sölerim sana doğummu değilmi.

sanırım yarım saatte bir geliyor
emin değilim tam bikaç saat gözlemleyimmi

canım bir saatte 4 kere ve fazlası ise doğum yakın demektir. ayrıca elini karnına ve kasıklarına koyduğunda toplanma oluyorsa buda bir belirti. sancılar kısa süreli ve sıksa vakit kaybetme sakın. çünkü doğum sancısı adet sancısı gibi baslar.

merhaba benım 15 dakkada 1 kasılmam oluyodu gecen 2 gun boyunca doktorumu aradım şimdi o kasılmala gene oluyo ama duzenlı değil nişan gelmeden doğum başlayabilir sancı olmadanda doğum baslamış olabılıyor kasılmalarını ıyı takıp edıp 10 dakkada 1e düştüğünde doktorna hbr ver.sıklaşırsa birde duş al ki kolay doğum olur işallah.suyun doğum anında gelirse daha kolay olur önceden gelirse kuruya kalınabılıyor (hayırlısı işallah)karnında kasılma olduğnda burnundan nefes alıp yawaşca ağzından ver buda doğum için nefes egzersizi doğum hemşiresi bana öle demişti hayrlısıyla gelir işallah.a.s.

Kızlar bugün itibariyle normal doğum tarihimize 10 gün var...
ama karnımda adet sancısı gibi bi sancı var... doğum sancısı olabilir mi, panik yapmalı mıyım...
ne nişan ne de suyum geldi ama...

Doğum sancısı aynen adet sancısı gibi başlar. İllaki su yada nişan gelecek diye birşey yok.

Sancı gittikçe şiddetlenir ve sıklaşır. Dakika tut kız.

Ay PC başında doğuracak, imdaaaatkafamçokkarıştı

benimde hamileligimde dogumdan 1 hafta öncesi sancilarim basladi.1 hafta evde celtim bende senin gibi acaba dogum sancisimi diye paniktim ama degildi hatta bazen 5 dkkada bir geliyodu ama gecip tekrar geliyodu.o bir hafta icinde nisanimda geldi.en sonda suyum geldi ve biz sudan sonra hastaneye gittik bunlarin hepsi normalmis vücut kendini doguma hazirliyomus.hatta nisan gelince hastaneye gitmistik acil olarak ama o bile doguma baslangic olmadi.1 hafta sanci cektim tam haftasina dogum oldu.insallah sende bir nefeste kurtulursun.Allaha emanet olun..

kızlar ilgilenen herkese çok teşekürler...
sorumun cevabını o akşam aldım...
doğum sancısıymış :)
o gece hastaneye gittik, ertesi günü öğleden sonra doğurdum...

oyyyy oyy ne güzell allah bize de sağlıklı doğumlar nasip etsin ne güzelll aldın bebeişini kucağına..

İnşallahhh...
Allahım yolunu bekleyen bütün anneleri sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
;Yok böyle bi duygu yaa....
Başka hiçbişi bukadar mutluluk vermez insana....

hayırlı olsun canım. bende 36 haftalık gebeyim. doktor nstye bağladı 2 kere durum iiyi ama ben endişeli bekliyorum. bir an önce doğursam keşke. allah herkesi bir nefeste kurtarsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…