Doğuma Hazırlık Kızlar doğumum belli oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asumansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
126
0
96
İstanbul
16 temmuzda doğuma gidiyorum.yani bu cuma .Kızımı sezaryenle dünyaya getirceğim inşallah.çok heycanlıyım.napıcam bilmiyorum.Bana dua edin nolur.

papatyacım teşekkur ederim.amın .çok heyecanlıyım.kaç gundur ellerım tıtrıyor.ben şimdi annemı oluyorum....

Canım Allah kurtarsın. Hiç korkma. Senin duaların kabul olur, bolca dua etmeyi ihmal etme.( hepimiz için) Ailen ve senin için sağlıklı, huzurlu,mutluluk dolu bir ömür diliyorum.

nazlısahmeran sağol canım.dua edıcem ,kendım ıcın sızın ıcın...Allah herkesın yardımcısı olsun.

domates 38 + 4 günlüğüm. teşekkur ederım ayrıca.

Sevgili meslektaşım :) Allah kolay geçirsin doğumunu,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..Heyecanlanmamak mümkün değil tabi,ama,sen bence olumlu şeyler düşün.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah hepimiz sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeğimize.
Allah yardımcın olsun canım.

ayyy ne güzel 7 hafta vardaha benim kuzumun gelmesine benimki normal doğum olduğu için gününü bilmiyorum gününü bilmek çok heyecanlandırır.cuma günü gelmez artık:) allahım hepimizi kolay kavuştursun inşallah meleklerimize.

sağ salim gelsin prensesin canım inşallah ikinizde içinde herşey güzel olur olumlu düşün hep içini ferah tut tamam mı öptüm ikinizide

16 temmuzda doğuma gidiyorum.yani bu cuma .Kızımı sezaryenle dünyaya getirceğim inşallah.çok heycanlıyım.napıcam bilmiyorum.Bana dua edin nolur.

allah kurtarsın canım senide bebeişini sağ sağlim kucağına alırsın inş. bende senden bir hafta sonra 22 temmuzda doğum yapıcam bende çok heyecanlıyım 38+4 de alırız dedi dr.um benimde oğlum olucak kısmetse bende hala inanamıyorum anne olucağıma :) senin doğumun hangi hastanede olucak benim karataş hastanesinde :3:

allah hayırlı doğumlar nasip etsinn inşallah sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin...ve darısı bize inşallah benim daha 4.5 ay var geçmiyo sanki zamann:1hug:

Hayırlısıyla kucağın alırsın inşallah :nazar: bebişini sonra hemen fotoları koyda bizde tanışalım yeğenimizle :ecrin_bebek:

Back
X