• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar doktor mfk urunlerini kullanip faydasini goren varmi aranizda 🍓

beyaz kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
51
24
3
25
Bacilarim 5 yil oldu tam bu sene evleneli evlendikten 8 ay sonradan bu yana bebek istiyoruz esimde ileri hiz dusuklugu oldugu tesbit edildi sperm testlerinde esim cok fazla cabalamadigi icin ilk 2.5 3 sene benim tek basima cabalamamla gecti sonrasinda asilama olduk asilamam tutmadi bu arada hic rahim filmi cektirmedim asilamadan once bile o biraz acemiligmze geldi dun esim icin urolojye gittik bu 5 yil boyunca sadece sperim testi verdi hic varikosel varmi yokmu die bakilmamisti dunde doktora soyledigimizde elle muayne yapti gozle gorulur ele gelen damarlar olmadigini ultrason cektirmemiz gerektigini orda daha detayli belli olucagni soyledi ayriyeten sperm testi istedi. Bu 1 aydir cevremden o kadar cok gebelik haberi duyuyorum ki artik mental olarak cokmus durumdayim. Doktor mfk urunlerini gebelik haberlerini gordum alip sans vermek istiyorum tabi esimin cikan sonuclarina gore lutfen esinin sperm icin kullananlar olupta faydasini gorenler olduysa beni bilgilendire bilirmi 🧸 bu arada asilamadan sonrada 2 3 kez idrar testlerim pozitifti ama kanda bisey yoktu

Benim eşimde hem ileri hız yoktu hem de morfoloji kötüydü, normal yolla iki seneye yakın olmayınca tüp bebek tedavisi gördük biz. Ama dediğiniz mfk ürünleriyle çok fazla bebek sahibi olanları okumuştum burada zamaninda

Back