Erkek İnfertilitesi Esime doktor klomen yazdi kullanip faydasini goren varmi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cicsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
495
538
53
29
kizlar mrb doktor esime klomen yazdi 1 ay icilecek siz kullandiniz mi faydasini gordunu mu ve mikro cip tup bebek tedavisi gormeye basladik doktor ilk o.ilacla basladi ve banada rahim filmi cektirmemi soyledi

Merhabalar.
1 senedir aralıklı olarak kullanıyor eşim, sayıyı yükseltti.

Bizde varikosel vardı, ameliyat oldu.
Ameliyattan önce ml'de 7 milyon, total'de 16 milyondu. Şimdi ml'de 22 milyon, total'de 56 milyon.
bizim ayni durumdaymissinz bizdede varikosel vardi ameliyat oldu ama hala 2 milyon mikro cip tup tedavsii basladik klomen yazdi yukselmesi icin bu degerlerle tutmaz dedi siz nasil yaptiniz bebeginiz varmi tedavi baslattiniz mi

bizim ayni durumdaymissinz bizdede varikosel vardi ameliyat oldu ama hala 2 milyon mikro cip tup tedavsii basladik klomen yazdi yukselmesi icin bu degerlerle tutmaz dedi siz nasil yaptiniz bebeginiz varmi tedavi baslattiniz mi
Ne zaman ameliyat oldunuz?
Ameliyattan sonra doktor vermemiş miydi?

5 aydir ameliyat olduk yok doktor baska.ilac vermisti
Ameliyattan önce de mi 2 milyondu?
Aslında ameliyatın etkileri 6 aydan sonra kendini gösteriyor diyorlar, biz ameliyattan hemen sonra klomen kullanmaya başladık, 3 ay kullandı.
Doktorunuz ne diyor, o mu önerdi tüp bebeği?

Ameliyattan önce de mi 2 milyondu?
Aslında ameliyatın etkileri 6 aydan sonra kendini gösteriyor diyorlar, biz ameliyattan hemen sonra klomen kullanmaya başladık, 3 ay kullandı.
Doktorunuz ne diyor, o mu önerdi tüp bebeği?
bizde devlete yaptik bize ilac onermediler sadace bn 3 ay snra gittim esim ilac onermediniz dedim bir ilac yazdi kullandi fayda gormedi sonra ozele gittim.bu degerle asilama tutmaz dedi deger yukseltelim dedi sonrada yapariz dedi suan 1 ay tedavisinde yiz bakalim evet hic duzelmemisti 1 ay once test yaptim hala 2 milyondu sadce hizi degimisti

merhaba arkadaşlar arkadaşın sorduğu soruyla cesaret aldım. biz 2019 ekimden beri tedavi görüyoruz devlette sayı ml 2 3 milyon arası dokuz ay boyunca hiç bir ilaç vermeyen doktor vitamin de dahil tüp bebek raporu istediğimiz sırada klomen deneyelim dedi. bundan önce o kadar kür yaptık sayı hiç artmamıştı ve bu ilacında işe yarayacağının garantisi yok ve yan etki olarak isteksizlik oluyor diyorlar kafam çok karışık.

merhaba arkadaşlar arkadaşın sorduğu soruyla cesaret aldım. biz 2019 ekimden beri tedavi görüyoruz devlette sayı ml 2 3 milyon arası dokuz ay boyunca hiç bir ilaç vermeyen doktor vitamin de dahil tüp bebek raporu istediğimiz sırada klomen deneyelim dedi. bundan önce o kadar kür yaptık sayı hiç artmamıştı ve bu ilacında işe yarayacağının garantisi yok ve yan etki olarak isteksizlik oluyor diyorlar kafam çok karışık.
Canim tup bebek ve asilama tedavisinde bu ilac kullaniliyomus etkili bir ilac tabi herkesde farkli bir etki edebilir ama cok kisini blogunda okuudm etki etmis baya bu yola girdik ne cikacak ne olacak kim bilir bakalim sansimiza ama bnm umudum cok :KK68:

Varikosel miydi esiniz hanim efendi?

Eşimde varikosel var ama doktor ameliyat gerekiyor demedi hormonları normal genetik ve kromozom testleri normal

Benim eşimin azıcık olan sperm sayısı tamamen yok etti , azospermi olmuştuk.Çok şükür ki ilacı bırakınca tekrar eski haline 1 ay içinde gelmeye başladı .Ama birdaha asla hormon ilacının yanından geçmeyiz .Malesef bazen yan etki yapabiliyormuş bazı hastalarda .İnşallah sizde işe yarar.Birde üstüne sertleşme sorunu yaşadık o dönem ve kilo almıştı baya göbek bölgesinden

Back
X