Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar di suan ne kadar oldu canimMerhabalar.
1 senedir aralıklı olarak kullanıyor eşim, sayıyı yükseltti.
bizimki suan 2 milyonMerhabalar.
1 senedir aralıklı olarak kullanıyor eşim, sayıyı yükseltti.
Bizde varikosel vardı, ameliyat oldu.ne kadar di suan ne kadar oldu canim
bizim ayni durumdaymissinz bizdede varikosel vardi ameliyat oldu ama hala 2 milyon mikro cip tup tedavsii basladik klomen yazdi yukselmesi icin bu degerlerle tutmaz dedi siz nasil yaptiniz bebeginiz varmi tedavi baslattiniz miBizde varikosel vardı, ameliyat oldu.
Ameliyattan önce ml'de 7 milyon, total'de 16 milyondu. Şimdi ml'de 22 milyon, total'de 56 milyon.
Ne zaman ameliyat oldunuz?bizim ayni durumdaymissinz bizdede varikosel vardi ameliyat oldu ama hala 2 milyon mikro cip tup tedavsii basladik klomen yazdi yukselmesi icin bu degerlerle tutmaz dedi siz nasil yaptiniz bebeginiz varmi tedavi baslattiniz mi
5 aydir ameliyat olduk yok doktor baska.ilac vermistiNe zaman ameliyat oldunuz?
Ameliyattan sonra doktor vermemiş miydi?
Ameliyattan önce de mi 2 milyondu?5 aydir ameliyat olduk yok doktor baska.ilac vermisti
bizde devlete yaptik bize ilac onermediler sadace bn 3 ay snra gittim esim ilac onermediniz dedim bir ilac yazdi kullandi fayda gormedi sonra ozele gittim.bu degerle asilama tutmaz dedi deger yukseltelim dedi sonrada yapariz dedi suan 1 ay tedavisinde yiz bakalim evet hic duzelmemisti 1 ay once test yaptim hala 2 milyondu sadce hizi degimistiAmeliyattan önce de mi 2 milyondu?
Aslında ameliyatın etkileri 6 aydan sonra kendini gösteriyor diyorlar, biz ameliyattan hemen sonra klomen kullanmaya başladık, 3 ay kullandı.
Doktorunuz ne diyor, o mu önerdi tüp bebeği?
Canim tup bebek ve asilama tedavisinde bu ilac kullaniliyomus etkili bir ilac tabi herkesde farkli bir etki edebilir ama cok kisini blogunda okuudm etki etmis baya bu yola girdik ne cikacak ne olacak kim bilir bakalim sansimiza ama bnm umudum cokmerhaba arkadaşlar arkadaşın sorduğu soruyla cesaret aldım. biz 2019 ekimden beri tedavi görüyoruz devlette sayı ml 2 3 milyon arası dokuz ay boyunca hiç bir ilaç vermeyen doktor vitamin de dahil tüp bebek raporu istediğimiz sırada klomen deneyelim dedi. bundan önce o kadar kür yaptık sayı hiç artmamıştı ve bu ilacında işe yarayacağının garantisi yok ve yan etki olarak isteksizlik oluyor diyorlar kafam çok karışık.
Varikosel miydi esiniz hanim efendi?merhaba arkadaşlar arkadaşın sorduğu soruyla cesaret aldım. biz 2019 ekimden beri tedavi görüyoruz devlette sayı ml 2 3 milyon arası dokuz ay boyunca hiç bir ilaç vermeyen doktor vitamin de dahil tüp bebek raporu istediğimiz sırada klomen deneyelim dedi. bundan önce o kadar kür yaptık sayı hiç artmamıştı ve bu ilacında işe yarayacağının garantisi yok ve yan etki olarak isteksizlik oluyor diyorlar kafam çok karışık.
Anloyorum rabbim gonlunuze gore versinEşimde varikosel var ama doktor ameliyat gerekiyor demedi hormonları normal genetik ve kromozom testleri normal