- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Canım o gun tam 40+0 olcam yatıs mı yapıyor peki canımKaç haftalık hamilesiniz ?
Uyarmadan sonrada sancın oluşacak büyük ihtimal , sonrada doğum hızlansın diye suyumu patlatmştı doktorumuz bizim.ben 40. Haftamdaydım ama eğer sizinde gününüz dolmadıysa bekletebilirler. Bende kayserideyim.
Peki uyarınca canım sumu gelıyor sancı mı nısan mı bıde uyardıktan sonra agrılı mı oluyorUyarildiktan 3 gün sonra doğum yaptım..
Valla uyarma dedikleri elle muayene kısmında yapılan bi eylemse, bana da yapmışlar haberim im yok. Daha parmak ucu kadar açılmam varken elle muayene sırasında böyle zolama gibi bişey diyim, o esnada acıdı, asistandı bunu yapan, merak etme yardımcı oluyorum, doğumun rahat olcak demişti.Peki uyarınca canım sumu gelıyor sancı mı nısan mı bıde uyardıktan sonra agrılı mı oluyor
Catı muanesı nden farklı olcak dedı nezaman dogum basladı canım suyun mu geldıValla uyarma dedikleri elle muayene kısmında yapılan bi eylemse, bana da yapmışlar haberim im yok. Daha parmak ucu kadar açılmam varken elle muayene sırasında böyle zolama gibi bişey diyim, o esnada acıdı, asistandı bunu yapan, merak etme yardımcı oluyorum, doğumun rahat olcak demişti.
Pekı canım dogum sancıyla mı basladı yoksa su nısan mı hastaneye alıyorlatmı yoksa gonderıyorlar mıiyi aksamlar kizlar .2015 agustosda 41haftalik gebeyken dogumu baslaak icin doktorum vajinal muayenede uyarmisdi.rahim agzini aliyorlar.biraz aci veriyor..ama 2gun icinde dogum yapdim.rahim agzi alinandan 1saat sonra sancilar basliyor
sanciyla basladi canim acilmam 5sm oldugunda suyumu patlatti acilma hizlansin diye.. hasraneye yakin oldugumjz icin eve gonderdi beni uyardikdan sonra 4sm acilmayla yatirdilar hastaneyePekı canım dogum sancıyla mı basladı yoksa su nısan mı hastaneye alıyorlatmı yoksa gonderıyorlar mı
2015 de doğum yaptım. Hafif sancı ile gittim akşam. Sabah gel dediler, sabah izlemeye alındım, belli bi açıklıktan sonra suyu ebe patlattı, hissetmedim o kısmı.Catı muanesı nden farklı olcak dedı nezaman dogum basladı canım suyun mu geldı
Evet, benim yatışım yapılmıştı...Canım o gun tam 40+0 olcam yatıs mı yapıyor peki canım
Suda gelebiliyormuş sancı başlıyormuş zaten du gelirse mutlaka bi sancı başlıyor suyla birlikte 1-2 cm açılma oluyor çünküAyy saolasın canım daha gelmıyor sanırım uyarma ıle gelcek canım uyarma ıle sumu gelıyor kı sancı mı nısan mı
Evet, benim yatışım yapılmıştı.
Saolasın canım
Saolasın canım hakkını helal et senınle sureklı fıkır alışvetısı ıçındeyız saolasınSuda gelebiliyormuş sancı başlıyormuş zaten du gelirse mutlaka bi sancı başlıyor suyla birlikte 1-2 cm açılma oluyor çünkü
Hımm anladım canım saolasınsanciyla basladi canim acilmam 5sm oldugunda suyumu patlatti acilma hizlansin diye.. hasraneye yakin oldugumjz icin eve gonderdi beni uyardikdan sonra 4sm acilmayla yatirdilar hastaneye
Ne demek canım hayırla sağlıkla kucağına al bian önce kızını inş :))Saolasın canım hakkını helal et senınle sureklı fıkır alışvetısı ıçındeyız saolasın
Amin canım hayırlısıyls inş ben ilk gebeliğimi doktor hatası yuzunden kaybettıgım için hatta kurtaj olup içimde parca kalıp tekrar olmak zorunda kaldıgım ve sonrasında bu bebişimin haberi oldugu için herseyı araştırıyorum yazıyorum bakıyorumNe demek canım hayırla sağlıkla kucağına al bian önce kızını inş :))
Benide yatırır inş ben hast 1 bucuk saat uzaklıktayım cunkuHımm anladım canım saolasın
Tabi ki öyle olacaksın. Bi kaybım Yok çok şükür ama vende pimpirikli anneyim. Herkes evladı için en iyisi olsun istese keşkeAmin canım hayırlısıyls inş ben ilk gebeliğimi doktor hatası yuzunden kaybettıgım için hatta kurtaj olup içimde parca kalıp tekrar olmak zorunda kaldıgım ve sonrasında bu bebişimin haberi oldugu için herseyı araştırıyorum yazıyorum bakıyorum
Amin canım hayırlısıyla inş son zamanlar daha zor senın kac canım haftanKızlar bende her an dogumu bekleyenlerdenim inş hepimiz saglıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Evet artk çok zorlanıyorum ben 39+1 bitti bugünAmin canım hayırlısıyla inş son zamanlar daha zor senın kac canım haftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?