Kizlar doktor yüzde 99 KIZ dedi

zeynep89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
21
4
1
36
Kafam karisti yüzde 99 Kiz dedi verdigi ultrason resmini burda paylastim herkez erkek dedi… sizce doktoruma güvenmem mi lazim cok iyi bir doktor birde emin olmasa sölemezdi
resmi tekrar paylasim:) 13+2 haftadayim

Eklentiler

• 7A8A61D6-9CBF-4E87-BD3B-7235F716A512.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 135
Kafam karisti yüzde 99 Kiz dedi verdigi ultrason resmini burda paylastim herkez erkek dedi… sizce doktoruma güvenmem mi lazim cok iyi bir doktor birde emin olmasa sölemezdi
resmi tekrar paylasim:) 13+2 haftadayim
Burada ki herkez erkek dediyse ne bakıyorsun doktor ne demiş hem ne biliyor da %99 kız diyor doktorunuz .

Benimde ikiz bebeklerime Dr 4.aya kadar kız dedi 17.haftada biri erkek olarak kesinleşti
Çok erken cinsiyet için bence

Tabiki de bu iş için yıllarını vermiş saçlarını agartmis insana guvenmeyeceksiniz o nerden bilsin
evet tabikide bende öyle düsündüm kiz cok istiyorum ve duydugumda beklemiodum acikcasi cok sasirdim sonra burda da bi sorim dedim sorduguma pisman oldum nasil olurda herkes erkek görür dedim yaniii kafam karisti

evet tabikide bende öyle düsündüm kiz cok istiyorum ve duydugumda beklemiodum acikcasi cok sasirdim sonra burda da bi sorim dedim sorduguma pisman oldum nasil olurda herkes erkek görür dedim yaniii kafam karisti
Doktoruzuna güvenin tabiki.
Ama 16.haftaya kadar netleşmeyebilir.

Iki tarafa da yüzde yüz güvenmeyin bence. Daha haftanız erken erkek kıza, kız da erkeğe dönebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…