Kızlar doktorumuz Evolvia önerdi bebeğine bu mamayı kullanan var mı?

Kızlar selam doktorumuz bugün kontrolde sütüm yetmediği için Evolvia önerdi ben aynı zamanda hem emzirip hemde mama takviyesi yapacağım Evolvia yı kullananlar yoruma gelebilirmi?
Aptamil Comformil gaz içim olan mama biz bunu kullandık faydasını gördük

Aptamil Prosyneo kullaniyorum. Normal Aptamil degil ama o cok gaz yapıyor. İlk bebeğimi bununla büyüttüm. Simdi ikinciyi de günde 2 kez bununla doyuruyorum ekstra anne sütü.

8 yıl önce, prematüre oğluma kullandım. Sütüm bittiğinde başlamıştık, oğlum 5 aylıkken. Doktorum tavsiye etmişti. Ben çok memnundum.

Kızlar selam doktorumuz bugün kontrolde sütüm yetmediği için Evolvia önerdi ben aynı zamanda hem emzirip hemde mama takviyesi yapacağım Evolvia yı kullananlar yoruma gelebilirmi?
İnek sütü alerjisi nedeniyle evolvia rp1 kullanmaya başladık. Şimdilik bir değişiklik yok.

Kızlar bebekleriniz hem biberon gem anne göğsü mü alıyor benim bebeğim 15 günlük meme reddi yapıyor

Kızlar bebekleriniz hem biberon gem anne göğsü mü alıyor benim bebeğim 15 günlük meme reddi yapıyor
Evet canim 5 aylik olacak yakında. Gunde 2 defa mama veriyorum, onun disinda meme emiyor. Doktora danıştin mi ? Ben buradan doktormusum gibi konusup da yanlis bilgi vermek istemem. sadece ilk bebeğimde sunu yasadim 7 ay emzirebildim. Sütümü sagip biberona doldurup oyle icirdim meme tutmadiginda.

Yenidoğan yoğun bakımda doktor önermişti, onunla başladık hiç bir gaz sorunu vs yaşamadık. Şu an inek sütü alerjisi var, yine evolvianin alerji mamasını kullanıyoruz.

Sayfa mama reklamı gibi olmuş ama cidden hiç duymamıştım benim bildiğim 4 marka var

Benim oğluma da doktor vermişti 1 yaşına kadar kullandı hiç sıkıntı olmadı kilo alımı da güzeldi

Neredeyse doktorumuzun önerdiği tüm mamaları aldık. Hepsinde ayrı bir sorun ve huzursuzluk ile karşılaştık. Sonra sabahlar olmasın tabiiii:) Bir arkadaş buluşmamızda kahvaltı yaptığımız mekanda bir anne ile tanıştık. Masa üzerinde mama hazırlarken Evolvia mamasını gördüm. Hemen sordum. bebek doğduğundan beri bunu kullandığını hiç sorun yaşamadığını hatta uyku problemlerinin de azaldığını gece daha az uyandığından bahsetti. 2 aydır bende kullanıyorum inanılmaz memnunum. Daha önce nasıl keşfedemedim acaba. Şiddetle öneririm!

Yenidoğan yoğun bakımda doktor önermişti, onunla başladık hiç bir gaz sorunu vs yaşamadık. Şu an inek sütü alerjisi var, yine evolvianin alerji mamasını kullanıyoruz.
İnek sütü alerjisi bizde de var. Size mama iyi geldi mi?

İnek sütü alerjisi bizde de var. Size mama iyi geldi mi?
Aptamil tolere edemedi, neocate geçtik epey onu kullandık ama asla severek icmiyordu, burda reflüyü çok tetikledi, şu an rp1 kullanıyoruz çok memnunum ve iştahla içiyor

Aptamil tolere edemedi, neocate geçtik epey onu kullandık ama asla severek icmiyordu, burda reflüyü çok tetikledi, şu an rp1 kullanıyoruz çok memnunum ve iştahla içiyor
İnşallah şifa olur bebişlerimize
Aptamil pregomin syneo bizde de sanki iyi gelmedi. Biz de yaklaşık 2 haftadır evolvia rp1 kullanmaya kullanıyoruz. İnşallah iyi gelir
Doktor inek sütü alerjisi için ne önerdi başka?

Ekstra bir şey önermedi, ama daha ilk çıktığında bir şeye alerjik olan genelde daha fazla şeye tolerans geliştirir demişti doğruymuş, şu an uçan kuşa alerjisi çıkıyor... Allah yardımcımiz olsun :)

Pregomin bizde asla iyi olmadı, çünkü içinde parçalanmış sekilde süt proteini ve laktoz varmış. İleri seviye alerjide iyi gelmiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…