Aptamil Comformil gaz içim olan mama biz bunu kullandık faydasını gördükKızlar selam doktorumuz bugün kontrolde sütüm yetmediği için Evolvia önerdi ben aynı zamanda hem emzirip hemde mama takviyesi yapacağım Evolvia yı kullananlar yoruma gelebilirmi?
O neymiş hiç duymadım bize aptamil önermişti
İnek sütü alerjisi nedeniyle evolvia rp1 kullanmaya başladık. Şimdilik bir değişiklik yok.Kızlar selam doktorumuz bugün kontrolde sütüm yetmediği için Evolvia önerdi ben aynı zamanda hem emzirip hemde mama takviyesi yapacağım Evolvia yı kullananlar yoruma gelebilirmi?
Aptamil in hangisi için kullanmayın diyorsunuzay assla aptamil kullanmayın
Ay evet evet bende tam bunu soracaktım. Valla Prosyneo ile buyuttum ilk bebeğimi simdi 2 yasinda . İkinciye de aynisini kullaniyorumAptamil in hangisi için kullanmayın diyorsunuz
Evet canim 5 aylik olacak yakında. Gunde 2 defa mama veriyorum, onun disinda meme emiyor. Doktora danıştin mi ? Ben buradan doktormusum gibi konusup da yanlis bilgi vermek istemem. sadece ilk bebeğimde sunu yasadim 7 ay emzirebildim. Sütümü sagip biberona doldurup oyle icirdim meme tutmadiginda.Kızlar bebekleriniz hem biberon gem anne göğsü mü alıyor benim bebeğim 15 günlük meme reddi yapıyor
Ben iki şekilde besledim 2 ay kadar. çok şükür meme reddi ve biberon reddi yaşamadık :)Kızlar bebekleriniz hem biberon gem anne göğsü mü alıyor benim bebeğim 15 günlük meme reddi yapıyor
İnek sütü alerjisi bizde de var. Size mama iyi geldi mi?Yenidoğan yoğun bakımda doktor önermişti, onunla başladık hiç bir gaz sorunu vs yaşamadık. Şu an inek sütü alerjisi var, yine evolvianin alerji mamasını kullanıyoruz.
Aptamil tolere edemedi, neocate geçtik epey onu kullandık ama asla severek icmiyordu, burda reflüyü çok tetikledi, şu an rp1 kullanıyoruz çok memnunum ve iştahla içiyorİnek sütü alerjisi bizde de var. Size mama iyi geldi mi?
İnşallah şifa olur bebişlerimizeAptamil tolere edemedi, neocate geçtik epey onu kullandık ama asla severek icmiyordu, burda reflüyü çok tetikledi, şu an rp1 kullanıyoruz çok memnunum ve iştahla içiyor
Ekstra bir şey önermedi, ama daha ilk çıktığında bir şeye alerjik olan genelde daha fazla şeye tolerans geliştirir demişti doğruymuş, şu an uçan kuşa alerjisi çıkıyor... Allah yardımcımiz olsun :)İnşallah şifa olur bebişlerimize
Aptamil pregomin syneo bizde de sanki iyi gelmedi. Biz de yaklaşık 2 haftadır evolvia rp1 kullanmaya kullanıyoruz. İnşallah iyi gelir
Doktor inek sütü alerjisi için ne önerdi başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?