• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dondurulmuslarla transferım oldu ......

ayy hadi hayırlısı canım inşallah tutunur sana bebeklerin bende dondurulmuşlarla deniycem ikinciyi seni merakla takip edicem herşey gönlünce olsun..

bende dondurulmuşlar ile tedaviye başladım.yarın dr. kontrole gidicem.büyük ihtimal ayın 15 inde transfer yapılacak.inş.tutunur meleklerim.....

hayırlı olsun canım bende dondurulmuş embriyoo ile hamile kaldım kısmetse 11 ocakta doğumum var rabbim sizede bu günlerigöstersin inşallah.

canim hadi hayirlisi olsun insallah bebegin seninle olur bende bu ay dondurulmuslarla 2. denicem su an ilaclarimi kullaniyorum allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Cnm benımde dÜn dondulmuŞlarla transferım oldu rabbım hakkımızda hayırlısı nasıp etsın ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ya canım hayırlı olsun bende mart gibi deneyeceğim onun öncesinde hangi ilaçları kullandınız bana yardımcı olun dr um bana doğum kontrol hapı verdi kullanan oldumu?

Insallah hepinizin bebisleri SIMSIKI tutunsunlarr ..

Ben de subat baslarinda ALLAHIN izniylee dondurulmuslarimla baslayacagim ...

Bizlere umut olun kizlarr ..

Transferin hayırlı olsun arkadaşım.Ben de dondurulmuş hamilesiyim ve allah nasip ederse Şubat 20 gibi doğumum olacak...Belirti sormuşsun benim hiç belirtim olmadı sadece 4-5. gün göğüs ucum karardı ve aynadan bakınca göğüs damarlarım daha belirgindi...Ama dediğim gibi her kesin belirtisi farklı farklı oluyor çok takılma belirtiye...Benim sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem rahat ol, dua et, protein ağırlıklı beslen ve bol bol su iç...Allah yardımcınız olsun...

slm arkadaşlar ben cumartesi eğer bir aksilik olmazsa dondurulmşlarla transfere giricem. Yarın(15.01.2010) embrilog haber verecek. 5 dondurulmuş yumurtam var inş.hayırlısıyla bir problem olmadan bebeklerim tutunur. benim problemim açıklanamayan infertilite...prognex iğneden nefret ediyorum.her tarafım morardı..... Çok korkuyorum yine tutmazsa diye ama hemşire bunalrın tutunma şansının daha yüksek olduğunu söyledi. Vücutta hiçbir hormon takviyesi olmadığı ve dinlendikleri için. bilmiyorum.....sadece korkuyorum......

gunaydın kızlarr hepımız ıcın hayırlısı olsun ınallahhh

bende reglımı beklıyordum bugun olucam gaıba dr umla daha once gorusmustum 2.gunu ılaçlarıma baslıcam ve pazartesı ılk kontrolume gıdıcem kısmetseee dondurulmus embryolarım benı beklıyorrrr ocak ayı bitmeden trasferım olmus olur sanırımm

ınsallah hepımız guzel haberler alırız kızlar

Back
X