Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biraz kişiden kişiye göre ve bünyeye göre değişiyor bence ben Dpo 12 de 147 yle öğrendim forumda biri Dpo 13 te 44 le öğrendi aynı şekilde başka bir tanıdığım da 70 lerle öğrenmişti sanırım biraz bebeğin yerleşmesiyle alakalı benceMerhaba kızlar. Bugün kan verdim beta hcg dpo13 te 82 çıktı sizce normal mi? Cuma artışa bakacağız… İnşallah sağlıklı olur dua edin..![]()
maşallah canim ben dpo 13te 44le öğrendimMerhaba kızlar. Bugün kan verdim beta hcg dpo13 te 82 çıktı sizce normal mi? Cuma artışa bakacağız… İnşallah sağlıklı olur dua edin..![]()
Amin canımmaşallah canim ben dpo 13te 44le öğrendimdegerin gauet iyi insallah artışı da guzel olur
![]()
amin canimm insallahAmin canıminşAllah güzel ilerler tek isteğim o rabbim acısını yaşatmasın
![]()
Normalmiş canım, hayırlı olsun inşAllahDpo 12 de öğrendim 18.2 çıktı normal mi sizce kızlar biraz endişelendim açıkçası![]()
Benim de ayni 19 çıktıDpo 12 de öğrendim 18.2 çıktı normal mi sizce kızlar biraz endişelendim açıkçası![]()
Amin çok Teşekkür ederim İnşallah. Yarın için randevu aldım tekrardan tahlil vereceğimNormalmiş canım, hayırlı olsun inşAllahiki günde bir düzenli artışına bak. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
![]()
Sonucunuz nedir sağlıklı arttı mıBenim de ayni 19 çıktı
Sonucunuz nedir sağlıklı arttı mıDpo 12 de öğrendim 18.2 çıktı normal mi sizce kızlar biraz endişelendim açıkçası![]()
Maalesef.. kimyasal gebelikle sonuçlandıSonucunuz nedir sağlıklı arttı mı