• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dpo13 beta hcg

Semaca

Kaderimize güzellikler yaz Allah’ım..🤲🏻🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
92
Puanlar
13
Yer
Bruxelles
Merhaba kızlar. Bugün kan verdim beta hcg dpo13 te 82 çıktı sizce normal mi? Cuma artışa bakacağız… İnşallah sağlıklı olur dua edin..🤲🏻☺️

Merhaba kızlar. Bugün kan verdim beta hcg dpo13 te 82 çıktı sizce normal mi? Cuma artışa bakacağız… İnşallah sağlıklı olur dua edin..🤲🏻☺️
Canım biraz kişiden kişiye göre ve bünyeye göre değişiyor bence ben Dpo 12 de 147 yle öğrendim forumda biri Dpo 13 te 44 le öğrendi aynı şekilde başka bir tanıdığım da 70 lerle öğrenmişti sanırım biraz bebeğin yerleşmesiyle alakalı bence

Ayy teşekkür ederim valla içim rahatladı. Daha önce iki kere düşük yaptım korkuyorum vallahi. Sağlıklı ilerlesinde başka bişey istemiyorum.🤲🏻☺️ @wdolly

maşallah canim ben dpo 13te 44le öğrendim 😍 degerin gauet iyi insallah artışı da guzel olur🤲🏿

maşallah canim ben dpo 13te 44le öğrendim 😍 degerin gauet iyi insallah artışı da guzel olur🤲🏿
Amin canım🤲🏻☺️ inşAllah güzel ilerler tek isteğim o rabbim acısını yaşatmasın🤲🏻

Dpo 12 de öğrendim 18.2 çıktı normal mi sizce kızlar biraz endişelendim açıkçası 🥲

Dpo 12 de öğrendim 18.2 çıktı normal mi sizce kızlar biraz endişelendim açıkçası 🥲
Normalmiş canım, hayırlı olsun inşAllah🤲🏻 iki günde bir düzenli artışına bak. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.🤲🏻🤲🏻☺️

Normalmiş canım, hayırlı olsun inşAllah🤲🏻 iki günde bir düzenli artışına bak. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.🤲🏻🤲🏻☺️
Amin çok Teşekkür ederim İnşallah. Yarın için randevu aldım tekrardan tahlil vereceğim 🤲🏻🥰

İkiniz içinde hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.☺️🤲🏻 @Beti3 @hiiicccoylesine

Back
X