Kızlar Dr'a gidiyorum

gulin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
49
0
86
İzmir
Kızlaaaaaaaaaaaaar bu cuma günü prof dr naci karacaoğluna yaptırıyorum çok heycanlıyım tecrubeli olanlar fikirlerini yazarsa çok seviniriimmmm

çooookkk teşekkür ederim canım ne olur dua edinnn çok heycanlıyımmm kötü olur diye korkuyorummm (

yok yook olurmu hiç öle şey
merak etme
her halukarda eskisinden daha iyi olacaktır
güzel düşün güzel olsun

Cıdden ole ama
Bıde gorundugu kadar zor bı amelıyat degıl
Bumuydu ya keske daha once olsaydım dersın
Ama amelıyat sonrasında kendıne ıyı bakcaksın
Basından yastıgını yuzunden buzunu eksık etmeyeceksın :)

evet herşeyi okudum siteden doktorumda dedi ilk günler çok önemliymiş.anlaşılan yüzümde buzla gezicem bi kaç gün :)canımmmm çok teşekkür ederim yaaaa sayende çoook daha mutlu giricem ameliyatıma :))peki canım kaç gün sonra tam anlamıyla morluklar gidiyo

simdiden cok gecmis olsuuun :)) hic korkma, ne oldugunu anlamadan hoop olmussun ve her sey bitmis. morluklar bunyeye gore degisiyor, benim cok cok morarmistim ve 3 haftayi gecti hepsinin gitmesi ama morluklar gecerken sarartiya donusuyor ya, iste onlarin gitmesi uzun surdu :) insallah fazla morarmazsin, ben oyle bihale geldim ki insanlar aciyarak bakiyordu :)))

Simdiden gecmis olsun canim , hiiic merak etme gunumuzde estetik artik 5 yil onceki gibi degil doktorlarimizin maasallahi var :)) Ben de yarin 2 doktorla gorusecegim; hangisi daha cok icime sinerse ona olacagim sonra gelsin profilden fotograflar gelsin ozguven :))))

sana da hayirli olsun simdiden laracroft :)) delikafadulden kimlerle goruseceksin?

Sadullah Karun ve Veli Aslan. Sen Sadullah Karun'a olmustun dimi anlatsana biraz cok heyecanliyiiiiim :smiley-cool:

çok teşekkür ederim kızlaaar harikasınızzz çok teşekkür ederiimmmm.inşallah bende ameliyattan sonra fotoğrafları hemen paylaşıcaaaammm.inşallah hiç pişman olmayızzz :))))

Sadullah Karun ve Veli Aslan. Sen Sadullah Karun'a olmustun dimi anlatsana biraz cok heyecanliyiiiiim :smiley-cool:

hiiiic heyecanlanma:))) sadullah bey seni rahatlatacaktir cok, guzel guzel konusursunuz :)) :).veli beyi hic bilmiyorum ama bogazici tiptaydi sanki, di mi? insalah mutlu ayrilirsin doktorlarin yanindan zemuszemus

kızlar ameliyatı dün oldum bi gece kaldım.ama gözlerim çok mor ve şiş bu duruma çok üzülüyorum:ve ağrılarım var.tecrübesi olan arkadaşlar günde kaç tane ağrı kesici alıyolar ya da alıyolardı lütfen hemen bilgilendirin :beni ((

hayırlı olsun şimdiden cnm :)insanın yüzünün güzelligini ortaya çıkartıyor güzel bi burun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…