Çok teşekür ederim canım kaç tane okudun yazıyorumda ay çok üzüldüm kan pthılaşması mı var acaba neden düşürüyorsun kiOkudum canım rabbim gönlümüze göre versin. Bende yeni düşük yaptım benimde düşüyor
Ben senin için yasin okurum canım Allah bebeğini sana bağışlasın diye inşallahOkudum canım rabbim gönlümüze göre versin. Bende yeni düşük yaptım benimde düşüyor
50tane aldım bitince yine alırım,Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhabalar kızlar hepimiz anne olmak istiyoruz kimimiz hemen oldu kimimiz biraz savaşma sonucu olucak benimde 3 yıldır olmuyor 9 ay önce düşük yaptım malesef ama hala olmadı bende herşeyi denedim kürler ilaçlar doktorlar şimdide Duayla şifa bulmak istiyorum 72000 tane fatiha okumaya niyetlendim bana yardımcı olurmusunuz acaba❤
Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizden (amiin inşallah)50tane aldım bitince yine alırım,Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Okudum canım sana yasin Allahım nasip etsin tekrar inşallahOkudum canım rabbim gönlümüze göre versin. Bende yeni düşük yaptım benimde düşüyor
Allah razı olsun canım çok sağol.. Öyle evet kimin o sırada duası amin deyişi kabul olur bilemeyiz Allah hepimizin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasınBen senin için yasin okurum canım Allah bebeğini sana bağışlasın diye inşallahUnutmayalım kardeşin kardeşe duası kabul olurmuş...
Çok tsk ederim Allah bin kere razı olsunOkudum canım sana yasin Allahım nasip etsin tekrar inşallah
2 yıllık evliyim 5 kaybım oldu sebepsiz yereOkudum canım sana yasin Allahım nasip etsin tekrar inşallah
Anladım sebebi beli değil mi çok üzüldüm ya Allah şifa versin inşallah hayırlısıyla üzülme her şerde bir hayır vardır2 yıllık evliyim 5 kaybım oldu sebepsiz yere
Hayır sebep yok bütün herşeyi yaptırdım sorun yok Allah büyüktürAnladım sebebi beli değil mi çok üzüldüm ya Allah şifa versin inşallah hayırlısıyla üzülme her şerde bir hayır vardır
Merhabalar kızlar hepimiz anne olmak istiyoruz kimimiz hemen oldu kimimiz biraz savaşma sonucu olucak benimde 3 yıldır olmuyor 9 ay önce düşük yaptım malesef ama hala olmadı bende herşeyi denedim kürler ilaçlar doktorlar şimdide Duayla şifa bulmak istiyorum 72000 tane fatiha okumaya niyetlendim bana yardımcı olurmusunuz acaba
Hamile kaldığını öğrendiğin an her gün fetih süresi ayetel kürsi oku yani ağır işler yapmamaya çalış Allah büyüktür İNŞALLAH tutunur bir dahakine bebeğin sanaHayır sebep yok bütün herşeyi yaptırdım sorun yok Allah büyüktür
Tmm canım aminnn inşallahHamile kaldığını öğrendiğin an her gün fetih süresi ayetel kürsi oku yani ağır işler yapmamaya çalış Allah büyüktür İNŞALLAH tutunur bir dahakine bebeğin sana
Çok teşekkür ederimAllah kabul etsin, ben bekarım ama takip ettiğim bir sayfa var orada hamile kalmak isteyen hanımlar için kozmik kod içeren, okuma yapılmış işlemler veriliyor ve bir çok hastalık için herkese açık ücretsiz. belki şifanız oradadır. Binlerce takipçisi var reklam değil yani öyle aklıma geldi inşallah hayırlı evlatlarınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?