Aşılama Kızlar dua edelim kardeşin kardeşe duası kabul olur inşallah bizimde evlatlarımız olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hyt-123

🤲🏻Çok şükür 🤲🏻🐣24.06.2021🐣🤱🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
2.164
3.372
53
26
Merhabalar kızlar hepimiz anne olmak istiyoruz kimimiz hemen oldu kimimiz biraz savaşma sonucu olucak benimde 3 yıldır olmuyor 9 ay önce düşük yaptım malesef ama hala olmadı bende herşeyi denedim kürler ilaçlar doktorlar şimdide Duayla şifa bulmak istiyorum 72000 tane fatiha okumaya niyetlendim bana yardımcı olurmusunuz acaba 🤲🏻❤️🥰

Okumak isterseniz kaç tane okuduğunuzu yazarsanız sevinirim bu gün ben niyet ettim yarın siz 🥰

Okudum canım rabbim gönlümüze göre versin. Bende yeni düşük yaptım benimde düşüyor 😔

Okudum canım rabbim gönlümüze göre versin. Bende yeni düşük yaptım benimde düşüyor 😔
Çok teşekür ederim canım kaç tane okudun yazıyorumda ay çok üzüldüm kan pthılaşması mı var acaba neden düşürüyorsun ki

Ben senin için yasin okurum canım Allah bebeğini sana bağışlasın diye inşallah🥰🤲🏻Unutmayalım kardeşin kardeşe duası kabul olurmuş...

Merhabalar kızlar hepimiz anne olmak istiyoruz kimimiz hemen oldu kimimiz biraz savaşma sonucu olucak benimde 3 yıldır olmuyor 9 ay önce düşük yaptım malesef ama hala olmadı bende herşeyi denedim kürler ilaçlar doktorlar şimdide Duayla şifa bulmak istiyorum 72000 tane fatiha okumaya niyetlendim bana yardımcı olurmusunuz acaba 🤲🏻🥰
50tane aldım bitince yine alırım,Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

50tane aldım bitince yine alırım,Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizden (amiin inşallah)

Ben senin için yasin okurum canım Allah bebeğini sana bağışlasın diye inşallah🥰🤲🏻Unutmayalım kardeşin kardeşe duası kabul olurmuş...
Allah razı olsun canım çok sağol.. Öyle evet kimin o sırada duası amin deyişi kabul olur bilemeyiz Allah hepimizin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

2 yıllık evliyim 5 kaybım oldu sebepsiz yere
Anladım sebebi beli değil mi çok üzüldüm ya Allah şifa versin inşallah hayırlısıyla üzülme her şerde bir hayır vardır 😊

Merhabalar kızlar hepimiz anne olmak istiyoruz kimimiz hemen oldu kimimiz biraz savaşma sonucu olucak benimde 3 yıldır olmuyor 9 ay önce düşük yaptım malesef ama hala olmadı bende herşeyi denedim kürler ilaçlar doktorlar şimdide Duayla şifa bulmak istiyorum 72000 tane fatiha okumaya niyetlendim bana yardımcı olurmusunuz acaba 🤲🏻❤️🥰

Allah kabul etsin, ben bekarım ama takip ettiğim bir sayfa var orada hamile kalmak isteyen hanımlar için kozmik kod içeren, okuma yapılmış işlemler veriliyor ve bir çok hastalık için herkese açık ücretsiz. belki şifanız oradadır. Binlerce takipçisi var reklam değil yani öyle aklıma geldi inşallah hayırlı evlatlarınız olur.

Hayır sebep yok bütün herşeyi yaptırdım sorun yok Allah büyüktür
Hamile kaldığını öğrendiğin an her gün fetih süresi ayetel kürsi oku yani ağır işler yapmamaya çalış Allah büyüktür İNŞALLAH tutunur bir dahakine bebeğin sana

Allah kabul etsin, ben bekarım ama takip ettiğim bir sayfa var orada hamile kalmak isteyen hanımlar için kozmik kod içeren, okuma yapılmış işlemler veriliyor ve bir çok hastalık için herkese açık ücretsiz. belki şifanız oradadır. Binlerce takipçisi var reklam değil yani öyle aklıma geldi inşallah hayırlı evlatlarınız olur.
Çok teşekkür ederim ☺️ sitenin adı nedir tam olarak acaba

Kızlar yardımcı olucak kimse yok mu 😔💔

Kızlar Allah rızası için yardımcı olurmusunuz 5000 tane fatiha okutmam gerek niyet ettmiştim çocuk olması için ama kaldı bana yardım edin lütfen😔🤲🏻

Back
X