Kızlar dün ameliyat oldummm

nilsaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
120
3
96
Ankara
Dün ameliyat oldum ama bana baya kakıknış gibi geldi. bu kalkıklığı biraz düşer mi? bir de iki deliğin arasındaki direk baya geride öyle mi olması gerekiodu?

Çok geçmiş olsun öncelikle. Bence biraz bekle derim çünkü şuan çok yeni. Fotoğrafın varmı. Koyarsan yorum yapabilirz belki. yeni burnun hayırlı olsun buyrunnnnnnnnn

Dün ameliyat oldum ama bana baya kakıknış gibi geldi. bu kalkıklığı biraz düşer mi? bir de iki deliğin arasındaki direk baya geride öyle mi olması gerekiodu?

MERAK ETME. BEN AMELİYATTAN ÇIKNCA ANNEM AĞLAMIŞ. AMANN NASIL KALKMIŞ. FARE GİBİ OLMUŞ DİYEE.:roflol::roflol:
SONRA İNİYOR. BEN ASLINDA KALKIK OLMASINI İSTİYORDUM.HİÇ KALKIK DEĞİL BENİMKİ. İLK ZAMAN BÖYLE OLUYR KORKMA.

ALLAH ŞİFA VERSİN.HAYIRLI OLSUN

merhaba nilsa doktorun kimdi acaba bide bi yazinda burnunun geniş oldugnu sölemistin nasil bi ameliyat oldu ? ayrica gecmis olsun insallah sonuc istedigin gibi olur

ewet endıse etme sonra ınıyor.burun delıklerındekı farklılıkda duzelıyor.hangı taraftan daha fazla mudahale yaptıgına baglı farklılık.benımde senınkı gıbı olmustu cok korkmustum ama sonrasında ındı.

canım benim bugün 24.günüm benimde sol burun deliğim diğerine göre baya bi büyüktü ama şimdi nerdeyse aynı hiç problem yapma düzeliyo

canım o kalkıklığı hiç problem etme,çünkü alçı ile alçı çıktıktan sonraki hali öyle farklı oluyorki.hatta bandajdan çıktıktan sonraki hali bile çok farklı oluyor.benim alçılıyken burnum çokkk kalkık duruyordu.ama alçı çıkınca gördümki o kadarda kalkık değilmiş.fotolarım var topik olarak bakabilirsin.kalkıklık var ama az canım.inecek o merak etme.içinde tampon olduğu içinde öyle duruyor.

kızlar çok sağolun. resmen bunalımdayım neden ameliyat oldum ki diye ağlayıp duruyorum. hadi oldum neden çok az müdahele edin demedim diye içim içimi yiyor. Benim burnum da hafif kemer vardı burun ucum genişti. daha doğrusu gülünce genişliodu. nasıl cesaret edip yattım o masaya hala aklım almıo. eski burnumu ararım die çok üzülüyrum. görünen birden kesilmiş gibi kalkık bir burun. burun sırtını oymayın diye çok tembihledim burun sırtı da oyulmadıysa bilemiyorum hayal edemiyorum. bu arada drum reha yavuzer. bu site vasıtasıyla gidip ameliyat oldum olanların hepsinin de burunları güzeldi ama bilemiyorum. benimki kötü oldu galiba:(

reha hoca ameliyatları hep kapalı yapıodu o yüsden ben nasıl olur diye sormadım bile ama benim iki deliğin arasındaki direkte hafif bir kesik var. belki de o belli olmasın diye onu geriye çekmiştir. kızlar inşallah dediğiniz gibi olur yoksa ben burunla ne yaparım bilmem:(

kızlar çok sağolun. resmen bunalımdayım neden ameliyat oldum ki diye ağlayıp duruyorum. hadi oldum neden çok az müdahele edin demedim diye içim içimi yiyor. Benim burnum da hafif kemer vardı burun ucum genişti. daha doğrusu gülünce genişliodu. nasıl cesaret edip yattım o masaya hala aklım almıo. eski burnumu ararım die çok üzülüyrum. görünen birden kesilmiş gibi kalkık bir burun. burun sırtını oymayın diye çok tembihledim burun sırtı da oyulmadıysa bilemiyorum hayal edemiyorum. bu arada drum reha yavuzer. bu site vasıtasıyla gidip ameliyat oldum olanların hepsinin de burunları güzeldi ama bilemiyorum. benimki kötü oldu galiba:(

bence doktorun reha yavuzerse hiçççççççççç korkma.Reha bey ankarada ünlü bir doktor.benim çok yakın bir arkadaşımında burnunu o yaptı.Reha bey genelde beğenilen doktorlar arasında canım.daha ilk günden çokkk paniklemişsin sen.İki delik arasında kesik izi varsa açık ameliyat yapmıştır diye düşünüyorum.çüNKÜ BENİMKİDE AÇIK AMELİYAT OLDU.HALA DİKİŞ İZİM DURUYOR.HİÇÇÇÇ endişelenme sen.çokkk farklı oluyor bak görürsün.

canım çok teşekkür ederim. ben de yaptığı burunlara bakarak cesaret aldım. inşallah dediğin gibi olur. cnm peki o dikiş izi kalıcak mi geçmicek mi?

canım çok teşekkür ederim. ben de yaptığı burunlara bakarak cesaret aldım. inşallah dediğin gibi olur. cnm peki o dikiş izi kalıcak mi geçmicek mi?

canım benim 25 gün oldu.hala iz var.bazılarında bir yıl bile kaldığı oluyomuş ama belli olmuyor,zaten alt tarafta .o kadarda önemli değil bence.

Canım bencede çok yeni daha alçın çıkmdan hiç bişey anlaşılmıyor..bende senin gibi alçılı haliyle bana burnum çok büyük olmuş gibi geliyordu sanki ama alçılar çıkınca fındık gibi bi burun çıkı ve zamanla burun dahada güzelleşiyor..benim 20nci günüm ilk günlerden daha güzel oldu burnum

bi dakkiya dun amelyat oldun burnunda silikon var alçı var sen şiakyet edıyorsun. İyiimisin sen neye göre şikayet edyorsun moralını bozuyorsun anlamıyorum. Alçın sılıkonun cıksın aradan bır kac hafta gecsın. Yani bizler burda boşunamı paylaşım yapıyorz . Bende dun ameliyat oldum ve suanda hastane yatagımdan yazıyorum aynaya bakınca kocaman sısmım agzım burnum gozlerımden baska bırsey goremıyorum sız nasıl oluyorsa hemen yorum yapıyorsunuz pes dogrusu

benim burnumda silikon yok yalnızca atel var cnm. ama görüntüyü görsen bence bana hak verirdin. bıçakla tek darbeyle kesilmiş gibi ama umarım hepinizin dediği gibi olur. çok çok sağolun..

Back
X