Cok tebrikler...
Darisi basimiza bakalim :) Bende bugun gidicem doktora...
Burasi turkiyeden 7 saat geri... daha gun yeni basliyor :)
hayırlı olsun canım inşallah kucağına almayı da nasip eder. ben de yaklaşık senin kadar hamileyim bulantılar falan başladı Allah kolaylık versin ve herkese nasip etsin inşallah
Cok tebrikler...
amin cümlesının. bende bulantı falan yok sadece kasık bel agrılarım var....allah kolaylık versın kucagımıza almayı nasıp etsın senın nekadarlık
Cok tebrikler...
teşekkürler canım amin inşallah. benimki 5+5..benim bulantılarım 1 haftadır var kusma yok ama mide bulantısı olunca yiyip içemiyorum rahatça.moralim bozuluyodu bebeği besleyemiyorum diye meğer 3 ay falan sürermiş bulantı ve bu 3 ay bebeğin öyle çok besine ihtiyacı olmazmış çünkü kendi kesesinden besini alırmış bunu okuyunca biraz rahatladım bol bol avakoda yemeyi öneriyolar bide sende ye canım yan, gü
nde 1 dilim yeterliymiş çok besleyici bir besinmiş hamileler için.
kızlar bugun 4+5 hamıleyım dun 4+4 ken keseyı gorduk cok mutluyum sımdı kalp atıslarını beklıycez 1 martta dr cagırdı yıne cok mutluyum ınş bı aksılık çıkmaz...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de keseyi gördüm.kalp atışları için 1 mart dedi doktorum.demek seninle aynıyız.çok heyecanlıyım.bir de o sesi duysam .inanamıyorum hamile olduğuma.karnım büyüyüp kocaman oluncaya kadar da inanamayacağım herhalde.bu arada ben göbek salmaya başladım bile.zaten kiloluydum.sizde de karın büyümeye başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?