Kızlar Duratest testim pozitif mi🥹

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.470
1.599
333
Kızlar her ay silik çizgiler görüyorum 2 yıldır, daha önce hiç bu kadar bariz bi çizgi görmedim 10 saniye içinde belirdi yarın regl günüm. Hata olma ihtimali nedir lütfen yorumlar mısınız 🙏
İlk kez bu markayı kullanıyorumda.

Eklentiler

• IMG_5689.webp
    IMG_5689.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_5690.webp
    IMG_5690.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 105
Bu da bu belirginlik ve pembelikle yalancı pozitifse artık diyecek bi şey bulamayacağım sanırım

Bence var bak benimde böyle yarın regl günüm ve değerim 35 cıktı seninde vardır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar her ay silik çizgiler görüyorum 2 yıldır, daha önce hiç bu kadar bariz bi çizgi görmedim 10 saniye içinde belirdi yarın regl günüm. Hata olma ihtimali nedir lütfen yorumlar mısınız 🙏
Yalancı pozitif ben de görmüştüm bi kaç kere böyle değildi hiç biri canım sen bence kesin hamilesin 🥳

Çok belirgin duruyor ya var sanırım :)

Çok hatalı test gördüm de bu kadarını ben de görmemiştim kızlar ya umutlansam mı ne yapsam hiç bilmiyorum gittim bi test daha aldım nöbetçi eczaneden o markayı da hiç yapmadım daha önce bekliyorum şimdi çok heyecanlandım yaa😭

Çok hatalı test gördüm de bu kadarını ben de görmemiştim kızlar ya umutlansam mı ne yapsam hiç bilmiyorum gittim bi test daha aldım nöbetçi eczaneden o markayı da hiç yapmadım daha önce bekliyorum şimdi çok heyecanlandım yaa😭
Markası ne peki onıda yapın bakalım

Çok hatalı test gördüm de bu kadarını ben de görmemiştim kızlar ya umutlansam mı ne yapsam hiç bilmiyorum gittim bi test daha aldım nöbetçi eczaneden onu da hiç yapmadım daha önce bekliyorum şimdi çok heyecanlandım yaa😭
Canım benı hatırladınmı bılmem🥰ayy hadı ınsallahh yapınca yazarsın,bence hamılesın Allahın ıznıyle🌸🌸🌸

Canım benı hatırladınmı bılmem🥰ayy hadı ınsallahh yapınca yazarsın,bence hamılesın Allahın ıznıyle🌸🌸🌸
Ayyy kuzum hatırlamaz mıyımmmm doğum bile yapmışsın çok sevindim yaaa🥹
Beni biliyorsun her ay bir silik çizgi muhabbetim olur hepsi negatif çıkar ama bu kadar belirgin pembe hiç görmemiştim

Ayyy kuzum hatırlamaz mıyımmmm doğum bile yapmışsın çok sevindim yaaa🥹
Beni biliyorsun her ay bir silik çizgi muhabbetim olur hepsi negatif çıkar ama bu kadar belirgin pembe hiç görmemiştim
Evet kuzucum bende ugrastım epey bılıyorsun🥰bence pozıtıf ama bu kadarda barız cizgi olamaz.sımdı dıgerını yapıcaksın ya hıc su sıvı ıcme oldumu,3 saat bekle sonra yap,az bı cızgı bıle cıksa gozun aydın🧿💙

Evet kuzucum bende ugrastım epey bılıyorsun🥰bence pozıtıf ama bu kadarda barız cizgi olamaz.sımdı dıgerını yapıcaksın ya hıc su sıvı ıcme oldumu,3 saat bekle sonra yap,az bı cızgı bıle cıksa gozun aydın🧿💙
İnan o kadar heyecanlıyımki yapmak istemiyorum negatif çıkacak hiç bi şey çıkmayacak diye :(

İnan o kadar heyecanlıyımki yapmak istemiyorum negatif çıkacak hiç bi şey çıkmayacak diye :(
Hayır negatıf cıkmayacak cunku dıger cıkan cızgıler hafıf hayalet cızgılerdı gercekten hamılelık olunca anında belırıyor çizgi hemen 10 sanıye ıcınde,bır dünya test yapmıs bırı olarak 😊anında cıktıysa gözün aydın güzelim🧿🧿benı kesın etıketle dua edıcem sana❤️

Hayır negatıf cıkmayacak cunku dıger cıkan cızgıler hafıf hayalet cızgılerdı gercekten hamılelık olunca anında belırıyor çizgi hemen 10 sanıye ıcınde,bır dünya test yapmıs bırı olarak 😊anında cıktıysa gözün aydın güzelim🧿🧿benı kesın etıketle dua edıcem sana❤️
Tabiki gün içinde mutlaka yapıcam Allah’ın izniyle hemen paylaşırım , kaset test yapmıştım bunun yanında onda bi şey çıkmadı heralde erkendir diye dedim ..

Tabiki gün içinde mutlaka yapıcam Allah’ın izniyle hemen paylaşırım , kaset test yapmıştım bunun yanında onda bi şey çıkmadı heralde erkendir diye dedim ..
Atsana onuda bana bı kaset testı,bu hemen cıktı demı anında.kaset testınde fotosunu at kuzum bir

Hiç bi şey çıkmadı wenexa diye bir test 😭😭😭

Eklentiler

• IMG_5696.webp
    IMG_5696.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 82
Canım dıger test anında cıkmısmıydı?Allah allah nasıl olur ya?sabah bidaha yap bence anında cıktıysa dıgerı
Afedersin ; daha sıvının içindeydi belirdiğinde 😭 Gerçekten diyecek hiç bi şey yok. Burda dursunda deneyeceklere örnek olsun. Uğraşacak durumum maddi manevi olsa gerçekten dava ederdim.

Back
X