Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benim.Allah yardımcımız olsun her birimizin.İsteyen her birimizin kucagını doldursun inşallah..Günaycıgımmm kanaman durmus süperrr
cok sevındım canımmm kendıne dıkkat ettt![]()
Çok teşekkür ederim canım benim.Allah yardımcımız olsun her birimizin.İsteyen her birimizin kucagını doldursun inşallah..
Günaycım ben sana demiştim değil mi birşey yok diye??Beni o kadar korkutmuştun ki..İnşallahh öyle birşeyle bir daha karşılaşmazsın. Ve mutluluk gözyaşları dökersin inşallah azeri kardeşim:)
canım senin hamile olduguna yurekten inanıyorum benim cevremde adet kanaması gibi kanamaları olan ve hamileligi devam eden cok insan var tek yapman gereken ne biliyormusun bebeginin bu kanamayla sana daha sıkı tutundugunu bilmek ve rahatlamak cunku embriyonun yataklanmasında adet kanaması oldugunu biliyorum eger kendini uzup daha fazla aglarsan bukez gercekten bebegine zarar verirsin bunu aklından cıkarma bebegin seninle bunu bil ve artık gulumse tatlım. alkisalkisalkis
Selam kızlar.Dün doktora gittim transferden 20 gün geçiyordu değerim 5629 çıktı.Muayenede keseyi de gördük.Bu gün sabahtan az kasık agrılarım başladı.Akşama bir yere çıkıcaktım hazırlandım tamçıkarken benden birşey aktığını hiss ettim.WC ye koştum dünyam başıma çoktü.koyu kırmızı kannn..Sanki adet olmuşum gibi.Ama parça falan gelmedi.Hemen doktorumu aradım progesteron iğne endol hapı al.Bol bol su tüket ve ya serum taktır dedi.Bebeğim yaşıyıcakmı dedim .Korkma bir şey olmaz dedi.Kanamam evvelki adar değil ama azar azar devam ediyor kızlr.Bu gün 5+3 haftamızdaydık.Ne düşünüyorsunuz kızlr düşükmü yaptım ben??
selam günaycım çok üzüldüm geçmiş olsun ama panik yapma hemen yat dinlen bol bol benimde çok kanamam olmuştu hatta heryer kan gölü olmuştu lavaboda hemen dra koştum ama bebeklerim iyidi düşükte aşırı kanaman ve ağrın oluyormuş canım azaldıysa korkma ilaçlarını kullan ve yat bebeğine bişey olmayacalk allahın izni ile
Çok teşekkür ederim canım benim.Benim kanama akşam başladı saat 8 gibi.Ama sabah artık yoktu.Muayeneye gitmek istiyorum acaba bebişim yerindemi diye ama cesaretim yetmiyor bir de annem izin vermiyor.:1hug:
teşekkür ederim kızlarrr. inşallah dediğiniz gibi olur...Ağlamaktan başımm çatlıyor.
Kızlar çok teşekkür ederim canlarım.yarın kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah.Kızlar agrılarım falan yok.Bir tek belimde var.arada kasıkta da oluyor.Bi de göyüzlerim sabah şişkiin oluyor akşama doğru sanki normale dönüyor..