Kızlar durumum kritik..

Çok teşekkür ederim canım benim.Allah yardımcımız olsun her birimizin.İsteyen her birimizin kucagını doldursun inşallah..

Günaycım ben sana demiştim değil mi birşey yok diye??Beni o kadar korkutmuştun ki..İnşallahh öyle birşeyle bir daha karşılaşmazsın. Ve mutluluk gözyaşları dökersin inşallah azeri kardeşim:)

canım senin hamile olduguna yurekten inanıyorum benim cevremde adet kanaması gibi kanamaları olan ve hamileligi devam eden cok insan var tek yapman gereken ne biliyormusun bebeginin bu kanamayla sana daha sıkı tutundugunu bilmek ve rahatlamak cunku embriyonun yataklanmasında adet kanaması oldugunu biliyorum eger kendini uzup daha fazla aglarsan bukez gercekten bebegine zarar verirsin bunu aklından cıkarma bebegin seninle bunu bil ve artık gulumse tatlım. alkisalkisalkis

Günaycım ben sana demiştim değil mi birşey yok diye??Beni o kadar korkutmuştun ki..İnşallahh öyle birşeyle bir daha karşılaşmazsın. Ve mutluluk gözyaşları dökersin inşallah azeri kardeşim:)

Ay çok teşekkür ederim canımmm.Doğru o anları yaşadığımda yine sen yanımdaydınn.Çok korkmuştum sanki kayb etmiştim bebeğimi diye korku sarmıştı içimi.Aslına bir doktora görünsem diyorum muayeneye geçeyim diyorum ama annem izin vermiyor.Halit bey 10 gün sonra muayeneye gir demişti o yüzden..
Senin tedavinde tekrar hayırlı olsun canım.Böğle kanamalar kısmetin olmasında rahat hamilelik geçir inşallah canımm..

canım senin hamile olduguna yurekten inanıyorum benim cevremde adet kanaması gibi kanamaları olan ve hamileligi devam eden cok insan var tek yapman gereken ne biliyormusun bebeginin bu kanamayla sana daha sıkı tutundugunu bilmek ve rahatlamak cunku embriyonun yataklanmasında adet kanaması oldugunu biliyorum eger kendini uzup daha fazla aglarsan bukez gercekten bebegine zarar verirsin bunu aklından cıkarma bebegin seninle bunu bil ve artık gulumse tatlım. alkisalkisalkis

Çok teşekkür ederim canımmmm..Evet çok haklısın canım benim.İnşallah hamiş kalında böğle durumlar yaşamayın inşallahh..

Selam kızlar.Dün doktora gittim transferden 20 gün geçiyordu değerim 5629 çıktı.Muayenede keseyi de gördük.Bu gün sabahtan az kasık agrılarım başladı.Akşama bir yere çıkıcaktım hazırlandım tamçıkarken benden birşey aktığını hiss ettim.WC ye koştum dünyam başıma çoktü.koyu kırmızı kannn..Sanki adet olmuşum gibi.Ama parça falan gelmedi.Hemen doktorumu aradım progesteron iğne endol hapı al.Bol bol su tüket ve ya serum taktır dedi.Bebeğim yaşıyıcakmı dedim .Korkma bir şey olmaz dedi.Kanamam evvelki adar değil ama azar azar devam ediyor kızlr.Bu gün 5+3 haftamızdaydık.Ne düşünüyorsunuz kızlr düşükmü yaptım ben??

selam günaycım çok üzüldüm geçmiş olsun ama panik yapma hemen yat dinlen bol bol benimde çok kanamam olmuştu hatta heryer kan gölü olmuştu lavaboda hemen dra koştum ama bebeklerim iyidi düşükte aşırı kanaman ve ağrın oluyormuş canım azaldıysa korkma ilaçlarını kullan ve yat bebeğine bişey olmayacalk allahın izni ile

selam günaycım çok üzüldüm geçmiş olsun ama panik yapma hemen yat dinlen bol bol benimde çok kanamam olmuştu hatta heryer kan gölü olmuştu lavaboda hemen dra koştum ama bebeklerim iyidi düşükte aşırı kanaman ve ağrın oluyormuş canım azaldıysa korkma ilaçlarını kullan ve yat bebeğine bişey olmayacalk allahın izni ile

Çok teşekkür ederim canım benim.Benim kanama akşam başladı saat 8 gibi.Ama sabah artık yoktu.Muayeneye gitmek istiyorum acaba bebişim yerindemi diye ama cesaretim yetmiyor bir de annem izin vermiyor.:1hug:

canım doktorunla konuş ve gıt ence için ancak o zaman rahat edr ......bızımde tabııı.............inş bışey yokturrr..........bebişin ıyıdır canım çok telaş etme...........ama dınle yat hep..

Çok teşekkür ederim canım benim.Benim kanama akşam başladı saat 8 gibi.Ama sabah artık yoktu.Muayeneye gitmek istiyorum acaba bebişim yerindemi diye ama cesaretim yetmiyor bir de annem izin vermiyor.:1hug:

merak etme canım eğer kanaman durduysa zaten sorun yok bebişin seninledir üzülme dedimya benimde aşırı kanamam oldu hatta parça bile geldi gittim druma bebeklerin çok iyi demişti hepsi ayrı bi stres dimi canım tedaviyi bekle sonucu bekle keseyi bekle bi sıkıntın olur bunalıma girersin dahada yeni başladı emin ol hep kafanda soru işaretleri olacak ama inşallah bunlar güzel soru işaretleri olur sıkıntısız devam edersin canım sakın korkma gerekirse git bi özel hastaneye beş dakikada baktır bebişine kimseye söylemen şart değil için rahat etsin öpüyorum

Günaycım daha öncede yazmıştım benim o kanamalar 7. aya kadar devam etti tek yapman gereken yat dinlen hareket etme WC haricinde kalkma bebek iyice tutunsun dr da rapor versin işe gitme tatlım.

teşekkür ederim kızlarrr. inşallah dediğiniz gibi olur...Ağlamaktan başımm çatlıyor.

Çok geçmiş olsun DrGunay. Tedirgin olmakta haklısın tabi. İnşallah herşey yolundadır. Moralini yüksek tut ve kendini yorma. Bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur bence annesi. Üzülme ki o da etkilenmesin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Günay geçmiş olsun ya peki belin aşağısında yani kısaca bel ağrında varmı

Kızlar çok teşekkür ederim canlarım.yarın kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah.Kızlar agrılarım falan yok.Bir tek belimde var.arada kasıkta da oluyor.Bi de göyüzlerim sabah şişkiin oluyor akşama doğru sanki normale dönüyor..

Kızlar çok teşekkür ederim canlarım.yarın kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah.Kızlar agrılarım falan yok.Bir tek belimde var.arada kasıkta da oluyor.Bi de göyüzlerim sabah şişkiin oluyor akşama doğru sanki normale dönüyor..

günaycım merhaba nasılsın canım gittinmi bebişini görmeye inşallah haberler güzeldir ben bugün hastaneye gittim kuzucuklarımın cinsiyetleri netleşti bi kız bide oğluşum olucak allah kısmet ederse seninde güzel haberlerini bekliyorum canım öpüyorum

canım telaş yapma inş bebeğin sağlıcakla doğpacakk...benim ilk 3 ayım sürekli kanama ve lekelenmeyle geçtiii...içini ferah tut ve mecbur olmadıkça ayağa kalkma bol bol dinlen tatlım ..

umarım iyi habarlerle dönersin inş tatlım ...

Back
X