Kızlar durumum kritik..

canım çok üzüldüm ama belki korkulan gibi bişey değildir. Sakin olmaya çalış. Doktoruna yine danış bence...

inşallah önemli değildir günay allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah çok zorlu bir yoldan geldin ve güzel haberler aldın inşallah bir şey olmayacak bebişine sakince dinlen telaş yapma olurmu

hemen yatıyosun WC haric kalkmıyorsun, riskli haftadasın çünkü , ilaçları da saatine göre almayı ihmal etme lütfewn, allah yardımcın olsun

inşallah doktorunun tavsiyelerine uyup durumunu çabucak toparlarsın canım.sen yüreğini ferah tutmaya çalış ki bebeğinide sıkıntıya sokup üzme olur mu

ay şimdi okudum çok şaşırdım. korkmaman elde değil ama burada başkalarının da oldu kanamsı ve bebekler yaşadı. tüp bebek de olabiliyor. hemen düştü demek değil. ayrıca gözükmeyen tutunamayan ikiz de düşüyor olabilir. yat dr kalkabilirsin deyince ultrasona girersin. çok stres yapmamaya çalış bol dua et üzüntü daha da kötü yapar. bu da geçecek inşallah :teselli:

canim icine rahat tut sen boyle cogu kisinin kanamasi oldu sen bence bolca dinlen ve ignenei hapini eksik etme canim ilk uc ayada fazla cikamaya gayret goster ins normal kanamadir gecmis olsun

canım sakın kendini üzme.moralini yüksek tutmaya çalış.bol bol dinlen.olmazsa bir doktoruna görün.dualarımız seninle.

Gunyacim, canim bak kendini uzup yipratma,madem parca gelmedi bebegin seninle canim merak etme ,Dr la surekli irtibat halinde ol,ilanclarini al beslenmene dikkat et ,bol su ic ve hic yerinden kalkma,hadi bakalim iyi haberlerini bekliyorum

canım hayırlı olsun bebeğin canım
ben sana dedim dimi oalcak bu iş diyee
..
kanamada gelince bu tüp ebbekte olan bişeymiş bi arkadaşım 3 aylık gebe iken izkilerine hemide kan boşalması yaşadı böyle foldur foldurr hemde bişicik olamdı yüreğini ferah tut.. bol su iç ve dinlen bi süre

Canlarım çok teşekkür ederim desteğiniz için.Her birinize ayrı ayrı.Çok teşekkür ederim zaman ayırıb ilgilendiğiniz için.Kızlar kanamam durdu.Hiç bir şey yok.Sadece bir az tedirginim acaba bebeğe bir şey oldumu diye.Ultrasona girmek istiyorum ama henüz yataktan kalkmaya korkuyorum.İnşallah bir şey olmamıştır.
Çok teşekküür ederim tekrar.Allahım yardımcımız olsun canlarım.Yüzümüzü güldürsün rabbim..

sana sürekli yazamasamda seni başından beri hep takip ediyorum...haberine en çok ben sevindim emin ol...Seninle aynı dönemde tedavideydik sen yatarken bende yatıyordum oAslında çok yanına gelmek istedim ..sakın üzülme ağlama ve güçlü olki bebeklerin strese girmesin...benim ablam normal hamile kaldı hamileliğin başından beri defalarca şiddetli kanamalar geçirdi..ve şimdi topaç gibi bir kızı var....sen elinden geleni yapacaksın gerisi Allah'a kalmış sonuç olarak evlatlar insana emanetmiş...Allaha dua ediyorum senin emanetini sana bağışlasın...sürekli dua et ve özellikle Ayetel kürrsi oku canım benim..Sakın kendini sorgulama yargılama ve mümkünse dikkatini dağıtacak başka şeylere odaklanmaya çalış...güzel bir kitap al oku mesela ne bileyim aklıma bu geliyor keşke sana faydam olabilse.Allah emanet ol...

merhaba günaycığım sana ve bebişine dua ediyorum korkma birşey olmuyacak bence sen bakuden kalkıp istanbula gidin tabiki vucudun yoruldu o yüzden kanaman oldu hata ben sana soracaktım duyduğum kadarıyla hamileliğin ilk aylarında uçağa binmek riskli diye ama sen doktorsun herhalde bir bildiğin vardır dedim ve birgül ün yazdıklarına aynen katılıyorum bak bende inanılmaz sters yapdım şimdilerde örgü örmeyi öğreniyorum hemde tığ işi motif yapıyorum dairedeki kızlar öğretiyor boş kalınca görsen gülmekden yıkılırsın bizimkiler güle güle nasıl tığ tutuyorsun yanlış yaptın yok öyle yok böyle diye diye kafam dağılıyor iyi oluyor (bunlarıda gülesin diye yazdım)

merhaba günaycığım sana ve bebişine dua ediyorum korkma birşey olmuyacak bence sen bakuden kalkıp istanbula gidin tabiki vucudun yoruldu o yüzden kanaman oldu hata ben sana soracaktım duyduğum kadarıyla hamileliğin ilk aylarında uçağa binmek riskli diye ama sen doktorsun herhalde bir bildiğin vardır dedim ve birgül ün yazdıklarına aynen katılıyorum bak bende inanılmaz sters yapdım şimdilerde örgü örmeyi öğreniyorum hemde tığ işi motif yapıyorum dairedeki kızlar öğretiyor boş kalınca görsen gülmekden yıkılırsın bizimkiler güle güle nasıl tığ tutuyorsun yanlış yaptın yok öyle yok böyle diye diye kafam dağılıyor iyi oluyor (bunlarıda gülesin diye yazdım)

alkisalkisalkis Delı kız.İyi yapıyorsun yaa..Kafan dağılmış oluyor.Ayrıca duaların için çok teşekkür ederım canım benim..Ucak işi de ki valla aslında 10 gün sonra gitcektim istanbula ama bakude yine az kanamam oldu doktora gittik hcg testi yaptırdım >1000 sonuç verdi.Korktum hemen doktoruma danıştım.Dış gebelikten korktum ve o yüzden hemen atladım uçaga gitdim İstanbula canım..

Canım doktora gitmedim.Kananm yok durdu.Agrım da yok.Muayeneye gitmek istiyorum ama henuz kalkıb arabaya falan binmek istemiyorum..

canım inşallah gelip geçmiştir, korkulacak birşey kalmamıştır. Dinlenmeye devam et, yalnız kalma, yalnız kalırsan kurarsın, herşey güzel olacak korkma.... :lepi:

arkadasım inşallah dahada iyi olacaksın sıkıntı yapma genelde arkadaslarda böyle kanamalar olabılıyomus bendende kahverengi leke gelmıstı adet günümdü geldiğinde bende korkup doktorumu aradım kahverengiyse bişey olmaz dedi hatta kırmızı gelırsede sırt üstü yat bacaklarını havaya kaldır dinlen dedi yanı bişey olmaz allahın izniyle

bizde yolculuk yapmak istiyoduk doktoruma danıştım doktorum ilk 3 ay ile son 3 ay yolculuğu tavsiye etmıyoruz dedi bende daha 2ayı 1 hafta gecıcem daha yenı 4 ay olsun memlekete gidelım diyoz .bakalım hayırlısı

Back
X