Kızlar düşük mü yapıyorum???

Panda M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
120
11
48
25
Merhaba kızlar bugun kan testi yaptırdım 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim ama arada bir kahverengi sümük sekliinde akıntım geliyor korkmaya başladım acaba düşük mü böyle bişey yaşayan varsa soyelr misiniz

Merhaba kızlar bugun kan testi yaptırdım 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim ama arada bir kahverengi sümük sekliinde akıntım geliyor korkmaya başladım acaba düşük mü böyle bişey yaşayan varsa soyelr misiniz
Kahverengi normal ama kırmızı normal değil diye biliyorum.

Hayir düşük değil hamileliğin ilk aylarında olur diye duymuştum düşük olsa sancin olur kanamanın olur sağ salim kucağına al insallah

Doktora görurün.
Bazen bu haftalarda olabiliyor benim 6haftalikken bı on gün anlattığınız gibi olmuştu, bı sorun yaşamadım çok şükür ama doktor kontrolundeydi

Hayir düşük değil hamileliğin ilk aylarında olur diye duymuştum düşük olsa sancin olur kanamanın olur sağ salim kucağına al insallah
Ama doktora söylemende fayda var her ne olursa olsun herseyi soyle stresten yapıp bebeğine geçirme hicbisey yok korkma

Back
X