- Konu Sahibi Snowdrop1982
Sorunu Hallettim Arkadaşlar o yüzden Anlatımımı sildim..yardımcı olan herkese çok tesekkür ederim..konuyu admin arkadaşlar silerse sevinirim...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arayıp durmayın artık siz fazla ilgi gösterince havalara girmiş adam. Bence artık aramayın. Arayacağını sanmıyorum ama o ararsa da açmayın.
Bu adam ya hasta (kişilik olarak ) yada evli . Bosver önüne bak arama msj atma bı daha sakın
tesekkür ederim yardımın için canım :) iyide aramızda sorun yoktu ki en son o bana sevgili olmaktan ilersi için konuştusizce neden böle yapmış olabilir ..aramam artık zaten..
Dengesiz heralde biraz :) Aklıma başka bir şey gelmedi açıkçası :44:
35 yaşında demişsiniz ama bildiğin ergen bu![]()
Bu adam ya hasta (kişilik olarak ) yada evli . Bosver önüne bak arama msj atma bı daha sakın
Aynen eklencek baska birsey yok.
Bırak gitsin, böyle bir adam arasa ne fayda aramasa ne fayda
İçki içtiği için sarhoşken nasıl oluyorsa artık sana sarmaktan korkup numaranı kaydetmemiş düşün durumun vehametini...
Aramaması daha hayırlı bence
tesekkür ederim bitanem ilgin için :) evli değil bunu iyi biliyorum ...
Velevkı evlendınız bu sahsıyetle. Alkol aldığını ve saçma hareketlerde bulunduğunu belirtmiş. Yanı numaranı kaydetmedım alkollüyken senı ararım dıye. Evlenınce alkol sorun olur bukadar bağımlı olunmaz.
Nisanlidir o zaman
Sizce bir erkek neden durduk yere ortada bir sebep yokken (Aranız iyi olduğu halde )karşı tarafın telefon numarasını engeller ? ve ben sizce ne yapmalıyım ? Nolur yardımcı olun
NOT : Kızlar uzun oldu okuyanlardan ve yardımcı olanlardan allah razı olsun..
evli olup olmamasi önemli degil, inanki asil önemli olan, okadar alkohol kullaniyorki, seni arayip uygunsuz seyler söyler diye numarani bile kaydetmiyor. Ardinan, seni engeliyor, bilmem ne. Hasta bi ruh bu.
Göre göre kiyamete yürüme derim. Sena hak etidigin gibi davranan biri olsun hayatinda. Böyle davranandan hayir gelmez söylüyeyim.
haklısın tatlım :) insan sadece nedenini öğrenmek istiyo yoksa aramasın artık inan önemli değil..ben yoluma bakarım küçük değilim üzülüp yıpratıyım kendimi ama koydu yaptığı bu davranış işte![]()