Canım 31 yaşındasın.Yani çocuk değilsin.Ama sanki 21 yaşında kız gibi düşüncelerin.Yıl 2014
Envayi çeşit,dolandırıcılık,aldatma,kandırma,dalga geçme.....durumları kol gezerken,
İnsanlar çeşit çeşit psikolojik hasta ruhlarla ortalıkta dolaşırken,
Sen kalkmış YÜZYÜZE hiç görüşmediğin,8 yıl önce sanal tanıdığın,2 aydır telefon muhabbeti yaptığın,bu 2 ayın 25 gününü yine konuşmadan geçirdiğin,yani 1 aylık bir telefon görüşmesi yaptığın adamın,sevgilin dahi değilken seni niye aramamasına takıp,SİNİRLENİP mesajlar atıyorsun,arıyorsun,adam seni engelliyor başka bir numaradan arıyorsun,açıyor,sen olduğunu anlayınca suratına kapatıyor,hala gizli no dan ulaşmaya çalışıyorsun ve şu an dertleniyorsun.Yahu o kadar eminsin ki adamın huylarından,hayal dünyasında yaşıyorsun tatlım.Adam sana diyor ki,numaranı kaydetmedim alkol alıp ararım diye.Yani seni telefonla arayıp,çaplı çapsız konuşmasına sebep olacak kadar kendini kaybedeck kadar alkol alıyor.İnsanlar ve ben de alkolik olduğu konusunda hemfikiriz.Ama sen nerden çıkardınız diyorsun.Ya hangi insan telefonda tanıştığı kıza evlilik muhabbeti yapar.Yok kaderimsin,yok aramanı bekledim.Bu adamın zor bir adam olduğunu düşünüyorsun.Sen zor adam görmemişsin.Bu en kolayı en basidi en ucuz davranışlar sergileyeni.Kafası kıyakken ya da canı sıkkınken açıp senle geyik yapıyor.Ya sevgilisiyle ayrıldığı dönem,ya kafası bozukken senle telefonda vakit geçiriyor,bakıyor ki senin de hoşuna gidiyor.Sonra aklı başına geliyor,ya da canı aramak istemiyor.Sana illa söylemesini bekliyorsun.Söylemesine gerek var mı.Gerçekten söylerse bırakacakmıydın.Kendini kandırma.Bir insan hiçbir şekilde üstelememeli.Hatta arasa açmamalı konuşmamalı.Bırak güzelim Allah aşkınadoğru dürüst yüzyüze gerçek anlamda arkadaşlık kurabileceğin,sevgiyi yaşayabileceğin insanlarla görüş.Oturduğu yerden yalanlar palavralar atarak lavye aşkı yapanlarla değil.