- 5 Haziran 2016
- 36
- 10
- 3
- Konu Sahibi melisasell
-
o kafadan ayrılmış zatenBahsetmistim uzun bi iliskim var her şey eskiden cok guzeldii. Sevgilim geçen ay yurt disina cikti hollandaya gitti Amsterdam'da suan. Gittiginden beri hep ben aradim mesaj attim hep mesgul oldugunu söyledi yuzume kapatti mesaj atmadi ben yine uyandigimda haber verdim naptigimi söyledim sonra ondan bekledim beni aramasini sormasini. Bir daha bana ne yazdı ne de aradi nasil olduğumu bile sormadi ama biliyorum ki vakti var en azindan bana bir dakikasini ayirabilecek kadar var , ayrilmak istiyorum artik ama kafam karışık
Haklisin evet... seven önemseyen merak eder zaten, ama beni gerçekten seven biriydii sasiriyorum bu duruma geldigimizeGözden uzak olan gönülden de uzak olur diye eskilerin bi lafı var durumunuzun özeti gibi..Gerçekten seviyor olsa sizi şu konuma sokmazdı malesef onun kafasında bitmiş görünüyor sizde böyle bi insan için üzmeyin kendinizi..
Böyle olacagini düşünseydim hayatima sokmazdim hiçhic bisey yazma kayiplara karis.. bitti demek bile cok sacma ki bu durumda..
Bazen erkeklerin kafatasını yarıp beyninin içine bakmak istiyorum nasıl çalışıyor diyeHaklisin evet... seven önemseyen merak eder zaten, ama beni gerçekten seven biriydii sasiriyorum bu duruma geldigimize
hep mesgul oldugunu söyledi yuzume kapatti mesaj atmadi ben yine uyandigimda haber verdim naptigimi söyledim sonra ondan bekledim beni aramasini sormasini.
Kesinlikle öyle . Belkide gerçek yuzunu gördüğüm icin mutlu olmalıyımdırTürkiye'deki tek erkek o değildi ya. Amsterdam'da 745645 kadın varsa, Türkiye'de de 9854621 erkek vardır.
Akli kaliyordur diye dusunuyodum eskiden rapor istiyordu merak ediyordu alışkanlığımı surdurmeye devam ettim bir süreBu zaten bitmiş de bir dahaki ilişkinizde bu kadar sıkıcı olmayın olur mu?
Yani harika hissettiren birini de boğmayın da...
Yüzünüze telefonu kapatıp aramayan sormayan bir insana da rapor vermeyin.
Aslında bende biraz cirkefim ama kırgınlıgım ağır basıyor simdiBen hiç de sessiz sedasız toz olmazdım.epey bir saydırdıktan sonra kendi yoluma bakardım. En azından içim soğurdu biraz. Öyle de umrunda değil böyle de nasılsa. Çirkef miyim neyim bilemedimadam da vefa yetmezliği varsa demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?