Kızlar e-nabıza böyle düşmüş başında sıfır var ne demek oluyor bu hastanenin kendi sitesinde 315.3 yazıyor düz

zzbusezz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
277
119
303
Tokat
IMG_6418.webp

Normalde böyle ama e nabızda böyle 0.03153 yazıyor ne demek oluyo bu ? Ay telaş yaptım aynı şey mi

IMG_6423.webp

İdrarda bakılmış diye girilmiş sisteme bence ondan dolayı yanlışlık olmuş sanırım. Böyle bi değer olamaz zaten en kötü 0.1 yazabilirdi.
Siz üstteki normal değeri baz alın bence alttaki sistemsel hata olabilir
Ama daha geçen ay test vermiştim yine kan testi aynı hastanede yine beta hcg (idrar) yazıyor negatifti o zaman 0.100 yazıyor ve o işaret mavi üstündeki kırmızı değil ay sinir oldum akşam akşam ya ne olduğu belli değil mi şimdi anlamadım ben

İdrarda bakılmış diye girilmiş sisteme bence ondan dolayı yanlışlık olmuş sanırım. Böyle bi değer olamaz zaten en kötü 0.1 yazabilirdi.
Siz üstteki normal değeri baz alın bence alttaki sistemsel hata olabilir
IMG_6424.webp

Bakın negatifti geçen ay böyle yazıyor üfff ağlıycam

Evet negatifse böyle yazar normalde. Özel hastaneyse arayıp laboratuvara sorun kendinizi sıkmayın böyle
Sordum ama bilgi vermediler özel hastane sitesinde düz 315,3 yazıyor sıfır falan yok başında sonucu indirince referans dışı yüksek yani kırmızı yazıyor negatif olan sonuç beyaz şeklinde herhalde yanlış girilmiş çünkü sonundaki sayı ile aynı 315.3 negatif olsa böyle kırmızı etiket olmaz diye düşünüyorum stres yapmayacağım
IMG_6425.webp

Sordum ama bilgi vermediler özel hastane sitesinde düz 315,3 yazıyor sıfır falan yok başında sonucu indirince referans dışı yüksek yani kırmızı yazıyor negatif olan sonuç beyaz şeklinde herhalde yanlış girilmiş çünkü sonundaki sayı ile aynı 315.3 negatif olsa böyle kırmızı etiket olmaz diye düşünüyorum stres yapmayacağım Eki Görüntüle 3609469
E nabıza düşmüş mü. Ordan daha net anlarsın aslında

Bu e nabız görüntüsü zaten 🥺 diyorum ya E nabızda böyle 0.03153 yazıyor hastanenin sitesinde 315.3 yazıyor düz. Başındaki sıfırı anlamadım diyorum ya e nabız zaten bu
Hastanenin sonucu böyle 2 gün önce de 108.8 di
Ay ben orayı kaçırmışım pardon. Tamam canım 2 gün önce 108 se bugünkü 315 tir güzel artış olmuş sıfırlı olanı dikkate alma sen hiç

Ay ben orayı kaçırmışım pardon. Tamam canım 2 gün önce 108 se bugünkü 315 tir güzel artış olmuş sıfırlı olanı dikkate alma sen hiç
Bak oda böyle 2 gün önceki hastane sitesinde böyle düz yazıyor E nabızda sıfırlı görünce korktum kalbim nasıl çarpıyor 🥺🥺🥺

Eklentiler

• IMG_6372.webp
    IMG_6372.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 29
Ama daha geçen ay test vermiştim yine kan testi aynı hastanede yine beta hcg (idrar) yazıyor negatifti o zaman 0.100 yazıyor ve o işaret mavi üstündeki kırmızı değil ay sinir oldum akşam akşam ya ne olduğu belli değil mi şimdi anlamadım ben
Canım hamilesin stres tapma alttakini yanlış girmişler

Back
X