Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu alttaki idrar sonucun mu idrar verdin mi ? Kan sonucuna göre gebelik var hayırlı olsun sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3609463
Normalde böyle ama e nabızda böyle 0.03153 yazıyor ne demek oluyo bu ? Ay telaş yaptım aynı şey mi
Eki Görüntüle 3609464
Hayır ikisi de aynı sonuç ben çoktan öğrendiğimde 108di alttaki de kan sonucu aslında idrar yazıyor yanında kan aldılar idrar değil 0.03153 ne demek ?Bu alttaki idrar sonucun mu idrar verdin mi ? Kan sonucuna göre gebelik var hayırlı olsun sağlıkla gelsin
İdrarda bakılmış diye girilmiş sisteme bence ondan dolayı yanlışlık olmuş sanırım. Böyle bi değer olamaz zaten en kötü 0.1 yazabilirdi.Eki Görüntüle 3609463
Normalde böyle ama e nabızda böyle 0.03153 yazıyor ne demek oluyo bu ? Ay telaş yaptım aynı şey mi
Eki Görüntüle 3609464
Ama daha geçen ay test vermiştim yine kan testi aynı hastanede yine beta hcg (idrar) yazıyor negatifti o zaman 0.100 yazıyor ve o işaret mavi üstündeki kırmızı değil ay sinir oldum akşam akşam ya ne olduğu belli değil mi şimdi anlamadım benİdrarda bakılmış diye girilmiş sisteme bence ondan dolayı yanlışlık olmuş sanırım. Böyle bi değer olamaz zaten en kötü 0.1 yazabilirdi.
Siz üstteki normal değeri baz alın bence alttaki sistemsel hata olabilir
İdrarda bakılmış diye girilmiş sisteme bence ondan dolayı yanlışlık olmuş sanırım. Böyle bi değer olamaz zaten en kötü 0.1 yazabilirdi.
Siz üstteki normal değeri baz alın bence alttaki sistemsel hata olabilir
Evet negatifse böyle yazar normalde. Özel hastaneyse arayıp laboratuvara sorun kendinizi sıkmayın böyle
Sordum ama bilgi vermediler özel hastane sitesinde düz 315,3 yazıyor sıfır falan yok başında sonucu indirince referans dışı yüksek yani kırmızı yazıyor negatif olan sonuç beyaz şeklinde herhalde yanlış girilmiş çünkü sonundaki sayı ile aynı 315.3 negatif olsa böyle kırmızı etiket olmaz diye düşünüyorum stres yapmayacağımEvet negatifse böyle yazar normalde. Özel hastaneyse arayıp laboratuvara sorun kendinizi sıkmayın böyle
E nabıza düşmüş mü. Ordan daha net anlarsın aslındaSordum ama bilgi vermediler özel hastane sitesinde düz 315,3 yazıyor sıfır falan yok başında sonucu indirince referans dışı yüksek yani kırmızı yazıyor negatif olan sonuç beyaz şeklinde herhalde yanlış girilmiş çünkü sonundaki sayı ile aynı 315.3 negatif olsa böyle kırmızı etiket olmaz diye düşünüyorum stres yapmayacağım Eki Görüntüle 3609469
Bu e nabız görüntüsü zatenE nabıza düşmüş mü. Ordan daha net anlarsın aslında
Hastanenin sonucu böyle 2 gün önce de 108.8 diE nabıza düşmüş mü. Ordan daha net anlarsın aslında
Bu e nabız görüntüsü zatendiyorum ya E nabızda böyle 0.03153 yazıyor hastanenin sitesinde 315.3 yazıyor düz. Başındaki sıfırı anlamadım diyorum ya e nabız zaten bu
Ay ben orayı kaçırmışım pardon. Tamam canım 2 gün önce 108 se bugünkü 315 tir güzel artış olmuş sıfırlı olanı dikkate alma sen hiçHastanenin sonucu böyle 2 gün önce de 108.8 di
Bak oda böyle 2 gün önceki hastane sitesinde böyle düz yazıyor E nabızda sıfırlı görünce korktum kalbim nasıl çarpıyorAy ben orayı kaçırmışım pardon. Tamam canım 2 gün önce 108 se bugünkü 315 tir güzel artış olmuş sıfırlı olanı dikkate alma sen hiç
Kıyamam canım benim için rahat olsun. Sağlıkla gelsin bebişinBak oda böyle 2 gün önceki hastane sitesinde böyle düz yazıyor E nabızda sıfırlı görünce korktum kalbim nasıl çarpıyor![]()
Ayyyyy Allah razı olsunnn ben görmedimmmmm ayyyy içim rahatladı ohCanım birimleri farklı biri ml diğeri litre farkettiysen. Pozitif sonucun
Hahahh ayy sana müjdeyi ben vermiş oldum bana da dua et nolur ben de pozitif haberini alıyımAyyyyy Allah razı olsunnn ben görmedimmmmm ayyyy içim rahatladı ohAllah razı olsun
Şöyle bu benim kontrol kanım 108di 2 gün önce bugün 315.3 gelmiş ama litreye dikkat etmemişim e nabız çok değişmişHahahh ayy sana müjdeyi ben vermiş oldum bana da dua et nolur ben de pozitif haberini alıyım![]()
Gözün aydınŞöyle bu benim kontrol kanım 108di 2 gün önce bugün 315.3 gelmiş ama litreye dikkat etmemişim e nabız çok değişmiş![]()
Canım hamilesin stres tapma alttakini yanlış girmişlerAma daha geçen ay test vermiştim yine kan testi aynı hastanede yine beta hcg (idrar) yazıyor negatifti o zaman 0.100 yazıyor ve o işaret mavi üstündeki kırmızı değil ay sinir oldum akşam akşam ya ne olduğu belli değil mi şimdi anlamadım ben