Kızlar e2 yüksekliği gebeliğe engel midir

Chester15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
2.433
1.249
133
sol yumurtalığımda kist varmış hormon değerlerim dengesiz böyle olup hamile kalan var mı

sol yumurtalığımda kist varmış hormon değerlerim dengesiz böyle olup hamile kalan var mı
ben canım :) 1,5 yıl dengesiz hormonlar polikistik over ile mücadele ettim. 1,5 yıl her ay kan ver muayene ol çeşit çeşit ilaç kullan şeklinde geçti en son doktorumda rahim filmi çekelim ardından aşılama mı tüp bebek mi olur buna karar verelim dedi rahim filminden sonra aşılama ile hamile kalabileceğimi söyledi ve ben o günden itibaren kendime zaman vermeye karar verdim. Allah'ın işi , ilaçları bıraktığım halde 2ay düzenli adet gördüm herkes şoktaydı ben dahil :) 3.ay adetimin gecikmesiyle başa döndük ilaçlar beni bekler dr gidipte durumu anlatıyım bari dediğimde mucizemin beni bulduğunu öğrendim şuan 25 haftalık hamileyim. Uzun oldu biraz ama inşallah sen çabucak ulaşırsın mucizene Allah kimseyi uğraştırmasın. Yani E2 ilaçlarla kontrol altına alır sende hamile kalırsın

Bebeğini sağlıkla kucağına al canım amin inşallah ne güzel böyle umut verici şeyler duymak

Back
X