• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar elbise hakkında yorum lütfen...

elbise genel olarak çok yakışmış fiziğiniz çok hoş.yalnız etek kısmı biraz tuhaf geldi bana ve abartılı buldum. ama sonuçta sizin beğenmeniz önemli,rahat edebilceğinizi düşünüyorsanız yakışmış elbise. güle güle giyin.:16:

Kızlar şimdik şöyle; daha sade de baktım kabarık da baktım fakat istediğim balık modeldi. Payetten başka da baktım ama
aklım bunda kaldı. Zaman da azalınca uzatmadan karar vereyim dedim.Elbise ölçülerime göre baştan dikilecek, umarım iyi olur. Yeni derdim saç ve makyaj kızlar :(

payetli elbiseler bana da herzaman sahne kostümü gibi gelir ama insanın içine sinmesi en önemlisi eğer sindiyse asla pişman olmazsın emin ol =)
saç için abartı düşünme derim makyajı da elbise çok gösterişli çünkü....

ben yine yorum yapıcam dayanamadım elbisenin baştan dikileceğini görünce,içime sindi demişsiniz ama sanki elbisenin kumaşı sade olsa daha da zarif gözükürsünüz gibi geliyo.:17:
tabi sizin istediğiniz gibi olması en iyisi.saçlarınızı balerin topuz yaptırıp,elbisenin rengine uygun bi ruj ve seviyorsanız sadece eyelinerlı abartısız bir makyaj yeterli olur gibi sonuçta ışıl ışıl bir elbise.

ayy bence harika canım rengine bayıldım ışıl ışılda parlıyor çok güzel senin üzerindede acayp güzel durmuşş ben çok beğendm :))

harika bi elbise bende bayılıyorum böyle pullu ışıl ışıl elbiselere...sana da çok yakışmış cnm:kkk:

Back
X