• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kızlar Elidorun turuncu serisini-yıpranmış saçlar-kullanan var mı?

valhala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
2.390
2
96
Tekirdağ
benim kuzenim elidorun yıpranmış saçlar için olanını almış.turuncu olan..çok memnun..
kullanan var mı arkadaşlar ?

ben kullanıyorum canım memnunum
güzel yumuşak yapıyo

sağol tatlım..ben de bir ara kullanmıştım..güzel yapıyordu ..sonra ne hikmetse bitkisel şampuan kullacağım diye tutturdum..ama bana iyi gelmedi,bıraktım hepsini..şimdi tekrar elidora başlamak istiyorum..almaya gideceğim de..
eğer sen memnunsan ben de memnun kalırım tatlım :16::16::16::16:

sağol tatlım..ben de bir ara kullanmıştım..güzel yapıyordu ..sonra ne hikmetse bitkisel şampuan kullacağım diye tutturdum..ama bana iyi gelmedi,bıraktım hepsini..şimdi tekrar elidora başlamak istiyorum..almaya gideceğim de..
eğer sen memnunsan ben de memnun kalırım tatlım :16::16::16::16:

bitkisel şampunlar boyalı saça yaramıyo harhalde
hiç birinden memnun kalmadım
silikonsuz şampuansız açılmıyo saçlarım
ben de bıraktım silikonsuz şampuan takıntımı valla
yumuşacık oluyo böyle mis gibi de kokuyo
saçlarım yağlı dipleri ama yine de çok yağlanma olmadı
zaten gün aşırı yıkanan saç ne kadar yağlanabilir
sen de sık yıkıyosan saçlarını sorun olacağını sanmıyorum canım

bitkisel şampunlar boyalı saça yaramıyo harhalde
hiç birinden memnun kalmadım
silikonsuz şampuansız açılmıyo saçlarım
ben de bıraktım silikonsuz şampuan takıntımı valla
yumuşacık oluyo böyle mis gibi de kokuyo
saçlarım yağlı dipleri ama yine de çok yağlanma olmadı
zaten gün aşırı yıkanan saç ne kadar yağlanabilir
sen de sık yıkıyosan saçlarını sorun olacağını sanmıyorum canım

haklısın canım..
benim de son bitkisel şampuan denememdi..artık bitti..:50::50:
benim de saçlarımın dipleri yağlı ,ama ben de senin gibi gün aşırı yıkıyorum..aldım bugün ve yıkadım..
ohh,dünya varmış valla :)) yumuşacık saçlar,hatta kreme bile gerek kalmadı..zaten süper sıvı kremimiz var..miz menekşe kokulu :69::69:
iyiki sen de beni teşvik ettin de ben de aldım Amonracım :16::16::16:
çok teşekkür ederim :54::54:

Ben bugün aldım kullandım hemen, valla yumuşacık yaptı permadan keçe gibi olan saçlarımı :34:

haklısın canım..
benim de son bitkisel şampuan denememdi..artık bitti..:50::50:
benim de saçlarımın dipleri yağlı ,ama ben de senin gibi gün aşırı yıkıyorum..aldım bugün ve yıkadım..
ohh,dünya varmış valla :)) yumuşacık saçlar,hatta kreme bile gerek kalmadı..zaten süper sıvı kremimiz var..miz menekşe kokulu :69::69:
iyiki sen de beni teşvik ettin de ben de aldım Amonracım :16::16::16:
çok teşekkür ederim :54::54:

rica ederim ne demek
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için:60:

cnm bnm saçım işlem görmüştü çoğu gitti uçlarda azcık oryelli saç kaldı ve saçım da şu an boyalı ben bitkisel kullanıyorum saçlarım harika oldu çok güzel parlıyo kozmetik şampuanlara verdiğim paraya acıyorum neden arkadaşlara yaramadı acaba:26: Ben saçıma yıpranmasın diye krem kullanıyorum elidor sarı olanını haliyle bi de boyalı olunca :34: dfngarlı zeytinyağlı defneli şampuanı öneririm canlarım memnun kalmayana rastlamadım öneriyle aldım ben de çok memnunum:34: bi deneyin derim ışıltı farkediliyor zeytinyağı mucizesi :34:bi de mis gibi kremle yumuş yumuş gez :34::34::54:

daha önce elidor kullanıyordum saçlarımı boyatınca yaklaşık 2 senedir kullandım ama artık değişik bişeyler denemek istiyorum... yalnız seri olarak kullan şampuan+saç kremi+maske ve dilersen 7/24 kullan... :34:

canım ya başlarda çok memnundum ya
gerçi hala yumuşaklığından falan memnunum
ama aşırı kepek sorunun var
zaten zaman zaman olurdu bu kepek sorunu
yine başladı
şampuana yoruyorum havalarında ısınmasıyla
saçlarım yağlanmaya başladı haliyle

Elidor yenilenmeden önce ne güzeldi kokusu gitmezdi günlerce ben koparak dökülmeye karşı (altınsarısı) olanını kullanıyodum ama şimdi kokusu durdukça kötüleşiyo hiç memnun olmadım ve değiştirdim. Turuncuda eskisi gibi değil onuda yenilendikten sonra kullanmadım ama turuncunun 7/24ünü hala kullanırım vazgeçemem ondan:1: şuan elidorun pempe şampuanını ve elseve in arısütlü kremini kullanıyorum yumuşacık ve parlak yapıyo saçlarımı :21:

Elidor yenilenmeden önce ne güzeldi kokusu gitmezdi günlerce ben koparak dökülmeye karşı (altınsarısı) olanını kullanıyodum ama şimdi kokusu durdukça kötüleşiyo hiç memnun olmadım ve değiştirdim. Turuncuda eskisi gibi değil onuda yenilendikten sonra kullanmadım ama turuncunun 7/24ünü hala kullanırım vazgeçemem ondan:1: şuan elidorun pempe şampuanını ve elseve in arısütlü kremini kullanıyorum yumuşacık ve parlak yapıyo saçlarımı :21:

bende de turuncu 7-24 var canım.memnunum ondan çok..
mmm,acaba ben de pembe elidora mı geçsem şimdi canım ya ?
krem kullanmıyorum ben ,ama haftada bir elidor turuncu maske kullanıyorum..
biraz daha kullanıp sonra pembeye geçeyim bari ...
sağol tatlım :16::16::16:

canım ya başlarda çok memnundum ya
gerçi hala yumuşaklığından falan memnunum
ama aşırı kepek sorunun var
zaten zaman zaman olurdu bu kepek sorunu
yine başladı
şampuana yoruyorum havalarında ısınmasıyla
saçlarım yağlanmaya başladı haliyle

evet çok yumuşak yapıyor canım..bende kepek problemi yok şimdilik ama biraz çabuk yağlandı gibi..
neyse sabredeyim bakalım..olmazsa elidor pembeye geçerim ben de minnaksultancığım gibi..
sen de bir dene istersen tatlım :71::71:

Back
X