Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanıyorum canım memnunum
güzel yumuşak yapıyo
sağol tatlım..ben de bir ara kullanmıştım..güzel yapıyordu ..sonra ne hikmetse bitkisel şampuan kullacağım diye tutturdum..ama bana iyi gelmedi,bıraktım hepsini..şimdi tekrar elidora başlamak istiyorum..almaya gideceğim de..
eğer sen memnunsan ben de memnun kalırım tatlım![]()
bitkisel şampunlar boyalı saça yaramıyo harhalde
hiç birinden memnun kalmadım
silikonsuz şampuansız açılmıyo saçlarım
ben de bıraktım silikonsuz şampuan takıntımı valla
yumuşacık oluyo böyle mis gibi de kokuyo
saçlarım yağlı dipleri ama yine de çok yağlanma olmadı
zaten gün aşırı yıkanan saç ne kadar yağlanabilir
sen de sık yıkıyosan saçlarını sorun olacağını sanmıyorum canım
ablam kullanıyor çok ama çok memnun turuncudan.
cnm ben de bi ara altın sarısını kullanmıştım o da güzeldi.
haklısın canım..
benim de son bitkisel şampuan denememdi..artık bitti..
benim de saçlarımın dipleri yağlı ,ama ben de senin gibi gün aşırı yıkıyorum..aldım bugün ve yıkadım..
ohh,dünya varmış valla :)) yumuşacık saçlar,hatta kreme bile gerek kalmadı..zaten süper sıvı kremimiz var..miz menekşe kokulu
iyiki sen de beni teşvik ettin de ben de aldım Amonracım
çok teşekkür ederim![]()
Ben bugün aldım kullandım hemen, valla yumuşacık yaptı permadan keçe gibi olan saçlarımı![]()
rica ederim ne demek
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için![]()
daha önce elidor kullanıyordum saçlarımı boyatınca yaklaşık 2 senedir kullandım ama artık değişik bişeyler denemek istiyorum... yalnız seri olarak kullan şampuan+saç kremi+maske ve dilersen 7/24 kullan...![]()
Elidor yenilenmeden önce ne güzeldi kokusu gitmezdi günlerce ben koparak dökülmeye karşı (altınsarısı) olanını kullanıyodum ama şimdi kokusu durdukça kötüleşiyo hiç memnun olmadım ve değiştirdim. Turuncuda eskisi gibi değil onuda yenilendikten sonra kullanmadım ama turuncunun 7/24ünü hala kullanırım vazgeçemem ondanşuan elidorun pempe şampuanını ve elseve in arısütlü kremini kullanıyorum yumuşacık ve parlak yapıyo saçlarımı
![]()
canım ya başlarda çok memnundum ya
gerçi hala yumuşaklığından falan memnunum
ama aşırı kepek sorunun var
zaten zaman zaman olurdu bu kepek sorunu
yine başladı
şampuana yoruyorum havalarında ısınmasıyla
saçlarım yağlanmaya başladı haliyle