• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç kremi önerin kızlar

melisabella

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
119
41
18
Kızlar ben saçıma ombre yapmıştım sonra tekrar koyulttum ama saçım eskisi gibi yumuşak parlak değil. çok elektrik görüntüsü oluyor ve sert kullanıpta memnun olduğunuz krem önerebilir misiniz pahalı ucuz farketmez ne kullandıysam işe yaramadı bende bilen birisine sormak istedim..

Olaplex denenebilir evet, ben pek faydasını göremedim ama gören de çok var. 3,6 ve 8 numaralarına bir bakın.
Size maske ve saç kremi ayrı ayrı lazım gibi ilk adımda. Kerastase'nin "Discipline" ve "Resistance" serileri ile Davines Oi Hair Butter ve Oi Conditioner'a da bakmanızı öneririm.

Şimdiye kadar birçok saç kremi kullandım en memnun kaldıklarım John Freida'nın kabarmayı önleyici ve saçı hafifleştirici etkisi olan bir saç kremi, bir yıla yakındır fiyatı uygun ve kokusu çok güzel L'Oréal markasının altın rengi tüpte olan bir saç kremi vardı çok satılan o da iyiydi adı aklımda değil şu an

Back
X