Canim ben az yukardakini abi icin demistim abinin takmasi yakisik alir esas kucuk kardesin gucu yoksa nasil bulsun zaten aileside vermiyosa abisi der iste al oglum sunu tak yengene fln...
Ama sizin durumda kucuk olan sizmissiniz abiye takacagi bilezikleri siz vermissiniz :/ o zaman bilemedim valla herkes abiligini yapsa keske kucuk kardeslerde madur olmasa...
Sizin durumunuzda ben sizi hakli buluyorum valla zira ben siz buyuksunuz de kucuk kardes size kocanizin aldiklarini takti diye aynisini yapmak istediniz sanmistimm...
Keske vakti zamaninda o abi abiligini yapsaydida kardesinin birikimini alipta elalem karsisinda ben takiyorum havasina girmeseydi..
İsteginizi belirtseniz ayiplanir buyuk ihtimal ama sonuna kadar haklisiniz.
Iste canim biz ogrenciydik esim zor zahmet burs paralarini falan biriktirip almisti onlari. Abimiz de bizden büyük yani şöyle soyleyeyim o zaman henuz duzenli geliri yoktu ama cok savurgan birisi. Eline geceni cok rahat direkt harcardi yani arada bes on kurus kenara koysa cok rahat kendi takisini takabilirdi bilezik olmasa da daha kucuk seyler yani diye düşünüyorum. Sonucta kimsenin taktigi takida degilim çok şükür şuan durumumuz iyi takabiliriz ki takariz diye düşünüyorum, ama işte bazen dusununce dokunmuyor değil. .