• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar eltime takılacak bileziğin gramı...

Canim ben az yukardakini abi icin demistim abinin takmasi yakisik alir esas kucuk kardesin gucu yoksa nasil bulsun zaten aileside vermiyosa abisi der iste al oglum sunu tak yengene fln...
Ama sizin durumda kucuk olan sizmissiniz abiye takacagi bilezikleri siz vermissiniz :/ o zaman bilemedim valla herkes abiligini yapsa keske kucuk kardeslerde madur olmasa...

Sizin durumunuzda ben sizi hakli buluyorum valla zira ben siz buyuksunuz de kucuk kardes size kocanizin aldiklarini takti diye aynisini yapmak istediniz sanmistimm...

Keske vakti zamaninda o abi abiligini yapsaydida kardesinin birikimini alipta elalem karsisinda ben takiyorum havasina girmeseydi..

İsteginizi belirtseniz ayiplanir buyuk ihtimal ama sonuna kadar haklisiniz.

Iste canim biz ogrenciydik esim zor zahmet burs paralarini falan biriktirip almisti onlari. Abimiz de bizden büyük yani şöyle soyleyeyim o zaman henuz duzenli geliri yoktu ama cok savurgan birisi. Eline geceni cok rahat direkt harcardi yani arada bes on kurus kenara koysa cok rahat kendi takisini takabilirdi bilezik olmasa da daha kucuk seyler yani diye düşünüyorum. Sonucta kimsenin taktigi takida degilim çok şükür şuan durumumuz iyi takabiliriz ki takariz diye düşünüyorum, ama işte bazen dusununce dokunmuyor değil. .

böyle şeyler heleki kardeşler arasında söz konusu olmamalı herkes neye gücü yeterse onu takmalı...benim kardeşim düğünümde bekardı bana küpe taktı ben o evlendiğinde bilezik taktım feda olsun keşke gücüm yetseydi de elini kolunu altınla doldursaydım...eltimlerde bana 14 ayar iki tane bilezik almışlar çok ince olanlardan ama onların çocukları evlenirse Allah nasip ederse ben yine 24 ayar bilezik alır takarım hiç onlar bana bunu takmışlardı felan diyede düşünemem ...

arkadaşım seninde gücün neye yetiyorsa onu yap o bana bunu yapmıştı felan diye düşünme bu senin gururun olur he laf eden olursa ben bukadarını yapabildim dersin çıkarsın işin içinden....

Cumhuriyetleri tak, şimdi altın düşük bozdurursan pek para etmez. Bence 2 tane cumhuriyet varsa birer tane tak işte ikisine. İlla bilezik alman şart değil ki.
Sonra kendisi istiyosa çevirir bleziğe:31:

yaza kaynım evleniyor, eşimin ve ailesinin maddi durumu pek yok. geçen yaz oğlumu sünnet ettirdik. eşime 2 cumhuriyeti bozdurup bir bilezik yapalım dedim yaklaşık 12- 13 gr yapıyor. eşim sen bilirsin dedi sonrada döndü bide ablamla anneme danış dedi. onlar gelinlerine pek bir değer veriyorlar illa 20 grlık al diyecekler adım gibi biliyorum. sinir oldum bende evlenirkeen görümcemler 14 grmlık takımışlardı. şimdi size soruyorum üzerine para ekleyip fazlasınımı alayım yoksa yeter mi? bu arada eltimede gıcığım hiç sevmiyorum. beni adamdan saymayana yeterde artar diye düşünüyorum. aklım karışık yorumlarınıza ihtiyacım var

yeter de çok bile....ben de geçenlerde kayınım evlendi.eltime 600 lira taktık. sen çok bile takıyosun.

yaza kaynım evleniyor, eşimin ve ailesinin maddi durumu pek yok. geçen yaz oğlumu sünnet ettirdik. eşime 2 cumhuriyeti bozdurup bir bilezik yapalım dedim yaklaşık 12- 13 gr yapıyor. eşim sen bilirsin dedi sonrada döndü bide ablamla anneme danış dedi. onlar gelinlerine pek bir değer veriyorlar illa 20 grlık al diyecekler adım gibi biliyorum. sinir oldum bende evlenirkeen görümcemler 14 grmlık takımışlardı. şimdi size soruyorum üzerine para ekleyip fazlasınımı alayım yoksa yeter mi? bu arada eltimede gıcığım hiç sevmiyorum. beni adamdan saymayana yeterde artar diye düşünüyorum. aklım karışık yorumlarınıza ihtiyacım var

sana 14gr'lık taktılarsa sende eltine 14gr'lık tak
20gr tak derlerse bana 14gr takıldı bende ona 14gr takıcam dersin
çekinme cevabını ver ezilme cinlendim bak

ellerine yüzlerine çok..hiç şımartma canım..eşinde niye hemen anneme ablama danış diyo, kendi düşünemiyomu afedersin ama..yüz bulmasın boşver...(içimdeki kindar açığa çıktı:47::47::47:):9:

Son düzenleme:
Back
X