Bebek Beslenmesi Kizlar emzik verdiniz mi bebislerinize

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kevser02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
9
0
1
İzmir
Benimki emziği iyi aliyor kimi ver diyor kimi verme siz naptiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben vermedim, aslında kendisi almadı bende üstelemedim.
İyi kide almamış, zira 26 aylık olduğu halde hala meme emiyor onu nasıl ayıracağımı düşünürken birde emzik sorunu yaşamak istemezdim.
Çocuk zaten büyürken yok yeme alışkanlığı edinsin, tuvalet eğitimi alsın, konuşmayı söksün, anne memesinden ayır v.s.
Bu kadar çok yapılacak iş varken birde emzik sorunu yaşamak istemem doğrusu.
Kimisi de çok memnun, çocuğa göre değişiyor benim kızım biberonda kullanmadı mesela.

meraba emzik ben verdim çünkü çalışıyorum ve bebeğimi anneme bakıyorum çocuğuma kim bakcak olursa olsun benim kadar sabırlı benim kadar sakin yaklaşamaz o yüzden bi şekilde uyku sırasında bişiler emmesi lazımdı ha bebeğim benim sütümü 5 ay tek yedi sonra kesildi malesef:( dieceğim emzik kullanmanın avantajları gece uykusu daha uzun oluyo dışardayken meme veremeyeceğin durumlarda emzikle geçiştiriosun ama emzik emen çocuklarda daha çok orta kulak iltihabı oluo sonra ne bilim bi süre sonra hijyen elden gittiği için ağzından mikroplar daha çok oluo bizimki pamukçuk oldu mesela yani avantajları da var dezavantajları da ben bi yerde dinlemiştim bi uzman anlatıodu ilk ay dışında emzik öneriolardı sen bilirsin yani senin yavrun sonuçta:D

Ben iki çocuğuma da vermedim ver diyenlere de ben onun için izindeyim istiyorsa beni emsin dedim ama eşek gibi vereceksin diyenini bile duydum ama vermedim iyi ki de vermemişim hiç eksikliğini hissetmedim yavrumu kandırmak gibi geliyor bana tabi bu benim düşüncem

ben verdim emzik çok da faydasını görüyorum iki çocuğum daha var , hem onlar hem ev işleri hepsine yetişmem lazım emzik bi yardımcı gibi bana,emziriyorum karnını doyurup veriyorum emziğini beşiğinde öle uyup kalıyor,çok faydasını görüyorum...

Benimki de sadece gece uykusunda istiyor gündüzleri kendisi almiyor zaten de iste çevreden bi çok şey dediler su an 3 aylik bazen kendisi atiyor agzindan

Ağlayınca veriyorum, normalde vermem bir de uyurken ama uyudktan sonra atıyor bence çok rahat özellikle arabada dışarda ağlama krizlerine girince tek susturucu yengem tıpa der :)

Back
X