Etraf kötü insanlarla dolu canım kız erkek o kadar fazlalar ki, neyse ki adam gibi adam dediklerinden bi sevgilin varmış,bence takma bunları kafana, aksine bi kız mı bakıyo daha çok sarıl sevgiline, daha çok göster ki sevgini kıskanan kıskandığıyla kalsın sevgilinle bi ömür mutlu olun dilerimmerhaba kızlar...
konuya giriyorum hemen... uzun süredir birlikte olduğum bi sevgilim var.birbirimizi çok seviyoruz ve birbirimize gerçekten çok bağlıyız... ne bana karşı ne de dışarıya karşı bi yanlışını hiç görmedim.neyse... her insana aşık olduğu insan güzel gözükür.o da bana güzel gözüküyor tabi ki.ama çevremiz tarafından da çok beğenilen bi erkek.ben de kendi halimde bi kızcağızım.daha kimseden duymadım benim için çirkin dediklerini.çirkinim diyemem.ama öyle abartılcak bi güzelliğim de yok.sevgilimle ne zaman bi araya gelsek bi çok kızın ona bakışını yakalıyorum.hadi benim sevgilimn gözü dışarda olsa millete kuyruk sallasa neyse de sokakta elimi tutarak sarılarak geziyor.buna rağmen bakıyorlar , laf atıyorlar.hele otobüse bindiğimizde... mutlaka bi olay yaşıyoruz bununla ilgili.mesela bugün arkamda bi kız oturuyodu.sevgilimde otobüs dolu olduğu için ayakta benim yanımda dikiliyordu.dikiz aynasından arkamdaki kızı görüyorum ben farkettim ona baktığını... bildiğiniz gözlerini dikmiş bakıyor... sevgilim benden bi kaç önce durakta indi.ve inerken kız göz kırptı.inanamadım şaşırdım.yedim bitirdim kendimi... ben mi onun yanında yetersiz kalıyorum, millet o yüzden mi bakıyor anlamıyorum.kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.böyle şeyleri görüpte elim kolum bağlı olmak hiç hoşuma gitmiyor...
Etraf kötü insanlarla dolu canım kız erkek o kadar fazlalar ki, neyse ki adam gibi adam dediklerinden bi sevgilin varmış,bence takma bunları kafana, aksine bi kız mı bakıyo daha çok sarıl sevgiline, daha çok göster ki sevgini kıskanan kıskandığıyla kalsın sevgilinle bi ömür mutlu olun dilerim
canm şaşırdım çok mu kuruntulusun acaba...
kendimce çok takıntılarım vardır.bi çok şeyi kafama takabiliyorum.ama bu böyle bişey değil ki... gözümün önünde olan şeyler
ben mesela çok kuruntuluyum...kafamda kurarım olan şeyi büyütürüm zararı bize...sevgilin bakmıyomuş salla ya hayat böle şeyleri dert ede ede zorlaşıyor
yanında sevgilisi olduğu halde bakan kızların niyeti zaten apaçık ortada.
eğer sevgiline güveniyorsan sorun etmene gerek yok.
cm bır resım eklesene ıkınızıde cok merak ettım..gel burada elele sana yenı bır ımaj yaratalım bence senın ıhtıyacın olan tek sey özguven..cunku mıllet sevgılıne yakısıklı dedıkce ozguvenını yıtırtmısler sana bu benım fıkrım..
bence gereğinden fazla kuruntulusun. Madem çok yakışıklı bi sevgilin var bence sende kendine güvenmeli ve bu yüzden dolayı hayatı kendine zehir etmemelisin. Onun gözü senden başkasını görmüyosa diğer kızların ne önemi var ki? Sevdiğinle olmanın tadını çıkar bence :) ve kendine GÜVEN . !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?