Kızlar erken gebelik testi bakarmısınız

Açıkçası adet olunca yoktur bir şey dedim ama bu testi yapıp böyle çıkınca da kan verip netleştireyim diye düşünüyorum sanırım days doctor beni yanıltıyor
Olabilir canim ama sen genede bi kan ver bence yani yanilta bilir cunku kimisi bozuk oluyor testlerin kimisi sorunsuz mesela days doctor herkeste yalanci pozitif vermis bende negatif cikti ama suan ben hamileyim yani belli olmuyor hatta ben demistim bu beni negatif cikardi heralde bende hamileyim diye gercekten oyleymisim bak o testide atayim sana

Kızlar merhaba,bakabilir misiniz days doctor (kalite düştüğü için rengiyle oynadım)

Eklentiler

• 1000127098.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 32
testi tersine yapmışlar herhalde hamile olanı negatif çıkarıyor olabilir tabii ne zaman nasıl hamile olacağımız da belki olmuyor çok garip işler

testi tersine yapmışlar herhalde hamile olanı negatif çıkarıyor olabilir tabii ne zaman nasıl hamile olacağımız da belki olmuyor çok garip işler
Aynen tersine yapmislar evet ne zman hamile olacagimiz belli olmuyor allah ne zaman isterse o zaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…