Hiç duyulmayan bir marka ama doğru olma ihtimali var canım neden olmasınKızlar b-good markasıyla yaptım ikinci çizgi belirdi doğru sonuç veriyormu acaba
Bende yaptim canim b good suan hamile oldugumu ogrendimKızlar b-good markasıyla yaptım ikinci çizgi belirdi doğru sonuç veriyormu acaba
Merhaba kaç dk içinde çıktı bu sonuç benim de böyle bir testim var ama marka farklı 2 dk içinde çıktı benim yaptığım testteBende yaptim canim b good suan hamile oldugumu ogrendim Eki Görüntüle 3681622
Benimde 2 dk icinde cikti canimMerhaba kaç dk içinde çıktı bu sonuç benim de böyle bir testim var ama marka farklı 2 dk içinde çıktı benim yaptığım testte
Benim testim days doctor çoğu kişide yalancı pozitif çıkarmış insan umut ediyorBenimde 2 dk icinde cikti canim
Onu da yaptim canim hamileligimi ogrendikten sonra atayim bi dkBenim testim days doctor çoğu kişide yalancı pozitif çıkarmış insan umut ediyor
Reglin geciktimi yada kan verdin mi canim testin fotosunu atsanaBenim testim days doctor çoğu kişide yalancı pozitif çıkarmış insan umut ediyor
Benim testim de böyleOnu da yaptim canim hamileligimi ogrendikten sonra atayim bi dkEki Görüntüle 3681623
Cizgi var pembe duruyor cizgide kan verseneBenim testim de böyle
Çok tuhaf regl oldum bu ay sonra lekelenmelerim oldu kan vermedim daha bugün bir test daha yapayım dedim eczanede bu testler iyi dediler days doctor aldım ben deReglin geciktimi yada kan verdin mi canim testin fotosunu atsana
Reglin normal oldugun gibimi oldu lekelenme seklindemi olduÇok tuhaf regl oldum bu ay sonra lekelenmelerim oldu kan vermedim daha bugün bir test daha yapayım dedim eczanede bu testler iyi dediler days doctor aldım ben de
Normal değildi 5 gün gecikti sonra bir gün kahverengi leke şeklinde diğer gün normal bir sonraki gün hiç gelmedi sonrasında da lekelenme şeklinde geldi tekrarReglin normal oldugun gibimi oldu lekelenme seklindemi oldu
Garip birsey olmus canim peki kan vermeyi dusunmedin miNormal değildi 5 gün gecikti sonra bir gün kahverengi leke şeklinde diğer gün normal bir sonraki gün hiç gelmedi sonrasında da lekelenme şeklinde geldi tekrar
Açıkçası adet olunca yoktur bir şey dedim ama bu testi yapıp böyle çıkınca da kan verip netleştireyim diye düşünüyorum sanırım days doctor beni yanıltıyorGarip birsey olmus canim peki kan vermeyi dusunmedin mi
Olabilir canim ama sen genede bi kan ver bence yani yanilta bilir cunku kimisi bozuk oluyor testlerin kimisi sorunsuz mesela days doctor herkeste yalanci pozitif vermis bende negatif cikti ama suan ben hamileyim yani belli olmuyor hatta ben demistim bu beni negatif cikardi heralde bende hamileyim diye gercekten oyleymisimAçıkçası adet olunca yoktur bir şey dedim ama bu testi yapıp böyle çıkınca da kan verip netleştireyim diye düşünüyorum sanırım days doctor beni yanıltıyor
Olabilir canim ama sen genede bi kan ver bence yani yanilta bilir cunku kimisi bozuk oluyor testlerin kimisi sorunsuz mesela days doctor herkeste yalanci pozitif vermis bende negatif cikti ama suan ben hamileyim yani belli olmuyor hatta ben demistim bu beni negatif cikardi heralde bende hamileyim diye gercekten oyleymisimbak o testide atayim sana Eki Görüntüle 3681627
Merhaba benim testim gibi attım buraya da herkeste aynı silik çizgiyi çıkarıyor galibaKızlar merhaba,bakabilir misiniz days doctor (kalite düştüğü için rengiyle oynadım)
Aynen tersine yapmislartesti tersine yapmışlar herhalde hamile olanı negatif çıkarıyor olabilir tabii ne zaman nasıl hamile olacağımız da belki olmuyor çok garip işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?