• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar erken gebelik testi bakarmısınız

Aynen tersine yapmislar 🤣🤣 evet ne zman hamile olacagimiz belli olmuyor allah ne zaman isterse o zaman oluyor
Benim hamile kalma zamanlar hep çok tuhaf olduğu için belki üstüne görme olmuştur dedim adet farklı olunca kızımda adete 2 gün kala o ayki tek ilişkiyle hamile kalmıştım geç döllenme olmuştu oğluma da yumurtalık kisti takibi yaparken şansa bakılan betayla öğrenmiştim hamileliğimi 2 ay hiç adet görmeden ☺️🙈 acaba mı diyor insan

Benim hamile kalma zamanlar hep çok tuhaf olduğu için belki üstüne görme olmuştur dedim adet farklı olunca kızımda adete 2 gün kala o ayki tek ilişkiyle hamile kalmıştım geç döllenme olmuştu oğluma da yumurtalık kisti takibi yaparken şansa bakılan betayla öğrenmiştim hamileliğimi 2 ay hiç adet görmeden ☺️🙈 acaba mı diyor insan
Bende tek iliskiyle hamile kaldim kuzum belki buda oyle olur kuzum belli olmaz

Ayyy inşallah ya🌸 yarın sabah bir daha yapacağım eğer onda da çıkarsa kan testi vereceğim
3 saat sonra test böyle olmuş pembe çizgi daha belirginleşmiş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 22
Aslında hiç belirtim yok şu an uykusuzluk dışında senin belirtilerin ne
Benim reglim 1 yıldır düzenliydi bu ay gelmedi,(12 gün)çok fazla akıntı artışı oldu,kasiklarimda batma ağrı oldu,sırt ağrım oldu ama testler negatif l,bu sabahta yaptım negatif 😞🤷‍♀️

Benimde 2 dk icinde cikti canim
Merhabalar bende sımdı yaptım bu markayla hemen çıktı bakabilir misiniz bat ayın 9 ydu 1 gün gecikti aslında çok değil

Eklentiler

• IMG_2304.webp
    IMG_2304.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2303.webp
    IMG_2303.webp
    44 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_2299.webp
    IMG_2299.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 4
Back
X