Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle silik bir teste kendimde hiç denk gelmedim hamilesiniz hayalet çizgi değil bu hayırlı olsun inşallahKızlar bat 14 haziran bugün erken gebelik testi yaptım sol kasık ağrısı var gebelik var mı yeni olduğum için bilmiyorum danışmak istedim
Ay inşallah ya teşekkür ederimŞöyle silik bir teste kendimde hiç denk gelmedim hamilesiniz hayalet çizgi değil bu hayırlı olsun inşallah![]()
HamilesinizKızlar bat 14 haziran bugün erken gebelik testi yaptım sol kasık ağrısı var gebelik var mı yeni olduğum için bilmiyorum danışmak istedim
Benim anında böyle çıktı da 2 gün var adetime emin de olamadımBak 6 gun kala boyle cikardi bir daha pozitif cikmadi testlerim
Benim de hemen cikti ama bur cok marka denedim bir daha cikmadi ya bu dogru ya da diğerleriBenim anında böyle çıktı da 2 gün var adetime emin de olamadım
Hangi marka denedinizBenim de hemen cikti ama bur cok marka denedim bir daha cikmadi ya bu dogru ya da diğerleri
Hatalı olabilir benim çok belirgindi ama 2 dk içinde çıkmıştı bebek yoktu artmed yapmıştım ben de gerçi bende çoğu marka silik çıkarttıKızlar bat 14 haziran bugün erken gebelik testi yaptım sol kasık ağrısı var gebelik var mı yeni olduğum için bilmiyorum danışmak istedim
Sen adet oldun muBak 6 gun kala boyle cikardi bir daha pozitif cikmadi testlerim
İnşallah öyle yapıcamDuratest ve artimed yalanci pozitif ciksrtabiliyor bende gecen ay duratest ile yasadim ayni sorunu gecikme bekleyip baska marka ile tekrarla ona gore kan verirsin insallah gonlunce olur![]()
Yok olmadim dahaSen adet oldun mu
Miratech awox nimo pyro clinig softech lobuquic bunlarda hic cikmadi cizgiHangi marka denediniz
Kız nimo Laboquick bende çıkarttı çizgi geçen aylarda Awox yapmadım ama onu belki bulursam alcam Miratech çok pahalıydı almıştık ve şak diye negatif verdi o güzel biraz pahalı ama 100 küsürMiratech awox nimo pyro clinig softech lobuquic bunlarda hic cikmadi cizgi
70 lira idi miratech dun aldim ama sehre göre degisyir muKız nimo Laboquick bende çıkarttı çizgi geçen aylarda Awox yapmadım ama onu belki bulursam alcam Miratech çok pahalıydı almıştık ve şak diye negatif verdi o güzel biraz pahalı ama 100 küsür
Değişir bence istanbuldayım ben kazık bura70 lira idi miratech dun aldim ama sehre göre degisyir mu
Ben memlekettte de daha ucuz su an bulunduğum yerde mahalllesinw gire değişiyor kimi 50 lira kimi 100 diyor isteDeğişir bence istanbuldayım ben kazık bura