M maavi_ayy Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2022 18 3 1 25 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maavi_ayy #1 Sizce 2.cizgi varmi ben psikolojik hep görüyorum çünkü Eklentiler IMG_20221215_154053_097.webp 5,4 KB · Görüntüleme: 73
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.077 4.712 123 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maavi_ayy #2 maavi_ayy .!.: Sizce 2.cizgi varmi ben psikolojik hep görüyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Evet gölge gibi var ama maalesef kesin gebelik diyemeyiz Hemen mi çıktı yoksa test bekledikçe mi çizgi belirdi Yumurtlama ne zamandı
maavi_ayy .!.: Sizce 2.cizgi varmi ben psikolojik hep görüyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Evet gölge gibi var ama maalesef kesin gebelik diyemeyiz Hemen mi çıktı yoksa test bekledikçe mi çizgi belirdi Yumurtlama ne zamandı
M maavi_ayy Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2022 18 3 1 25 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maavi_ayy #3 onbirmayis .!.: Evet gölge gibi var ama maalesef kesin gebelik diyemeyiz Hemen mi çıktı yoksa test bekledikçe mi çizgi belirdi Yumurtlama ne zamandı Genişletmek için tıkla... 6 yumurtlama 7 catlama gördüm suan adetime 6 gün var hemen çıktı çizgi ben psikolojik görüyorum sandim
onbirmayis .!.: Evet gölge gibi var ama maalesef kesin gebelik diyemeyiz Hemen mi çıktı yoksa test bekledikçe mi çizgi belirdi Yumurtlama ne zamandı Genişletmek için tıkla... 6 yumurtlama 7 catlama gördüm suan adetime 6 gün var hemen çıktı çizgi ben psikolojik görüyorum sandim
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.479 En iyi cevaplar 1 6.073 198 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maavi_ayy #4 maavi_ayy .!.: Sizce 2.cizgi varmi ben psikolojik hep görüyorum çünkü Genişletmek için tıkla... hayal meyal bişi gordum ama yanıltmak ıstemem psıkolojık oldugunu sanmmıyorum testın kendınde bulunan cızgı de olabılır bence yarın tekrarla ılk ıdrarla varsa en azından daha pembemsı olcak sekılde cıkıcaktır :)
maavi_ayy .!.: Sizce 2.cizgi varmi ben psikolojik hep görüyorum çünkü Genişletmek için tıkla... hayal meyal bişi gordum ama yanıltmak ıstemem psıkolojık oldugunu sanmmıyorum testın kendınde bulunan cızgı de olabılır bence yarın tekrarla ılk ıdrarla varsa en azından daha pembemsı olcak sekılde cıkıcaktır :)
M maavi_ayy Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2022 18 3 1 25 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maavi_ayy #5 soGuk nevale .!.: hayal meyal bişi gordum ama yanıltmak ıstemem psıkolojık oldugunu sanmmıyorum testın kendınde bulunan cızgı de olabılır bence yarın tekrarla ılk ıdrarla varsa en azından daha pembemsı olcak sekılde cıkıcaktır :) Genişletmek için tıkla... Ay inşallah vardiiir
soGuk nevale .!.: hayal meyal bişi gordum ama yanıltmak ıstemem psıkolojık oldugunu sanmmıyorum testın kendınde bulunan cızgı de olabılır bence yarın tekrarla ılk ıdrarla varsa en azından daha pembemsı olcak sekılde cıkıcaktır :) Genişletmek için tıkla... Ay inşallah vardiiir
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.077 4.712 123 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maavi_ayy #6 maavi_ayy .!.: 6 yumurtlama 7 catlama gördüm suan adetime 6 gün var hemen çıktı çizgi ben psikolojik görüyorum sandim Genişletmek için tıkla... Çok çok erken yapmışsınız Eğer elinizde test varsa sabah uyanınca ilk idrarınızla yapın yeniden. İnşaAllah bir tık daha koyulaşır
maavi_ayy .!.: 6 yumurtlama 7 catlama gördüm suan adetime 6 gün var hemen çıktı çizgi ben psikolojik görüyorum sandim Genişletmek için tıkla... Çok çok erken yapmışsınız Eğer elinizde test varsa sabah uyanınca ilk idrarınızla yapın yeniden. İnşaAllah bir tık daha koyulaşır
M maavi_ayy Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2022 18 3 1 25 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maavi_ayy #7 onbirmayis .!.: Çok çok erken yapmışsınız Eğer elinizde test varsa sabah uyanınca ilk idrarınızla yapın yeniden. İnşaAllah bir tık daha koyulaşır Genişletmek için tıkla... Kan testi versem çıkar mı acaba
onbirmayis .!.: Çok çok erken yapmışsınız Eğer elinizde test varsa sabah uyanınca ilk idrarınızla yapın yeniden. İnşaAllah bir tık daha koyulaşır Genişletmek için tıkla... Kan testi versem çıkar mı acaba
Ihlamurseven Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2021 1.895 En iyi cevaplar 1 2.979 83 27 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maavi_ayy #8 Umut kırıcı olmak istemem ama burada bir kadın daha buna benzer bir çizgi gördüğü halde adet oldu umarım öyle olmaz sizin için bence en iyisi adet gününü beklemek o gün olmazsanız ertesi gün direkt kan verin
Umut kırıcı olmak istemem ama burada bir kadın daha buna benzer bir çizgi gördüğü halde adet oldu umarım öyle olmaz sizin için bence en iyisi adet gününü beklemek o gün olmazsanız ertesi gün direkt kan verin